Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dokec

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva egy nagyadag…..
Dokec 2013.02.20 15:42:34
@traktoroslány: Igen jó viccek. A fenti "férfiviccek" szinte mind szökenös vagy rendörvicc adaptációk.
Dokec 2013.02.20 15:47:57
@mentolos nokedli: Okos ember volt apád. Isten nyugtassa!
Nagyjából az a gondolkodási mód határozza meg Orbánék logikáját: alkotmányellenes egy jogszabály? Ki nem szarja le, majd módosítjuk az Alkotmányt! Akarom mondani az Alaptörvényt. Ezt történt például a választási regisztrációval kapcsolatban. Miniszterelnökünk a minap…..
Subba Kőműves dekoltázs 2012.01.09 15:27:00
Aka pecasegg...
Dokec 2012.01.09 16:19:40
Dokec 2012.01.10 08:04:35
@Benedek_Úr: Na ja! Elvégre annak a dekoltázsnak van másik oldala is, ott meg megfér.
A karácsonyt nem ünneplő olvasóink közül idén a zsidóknak kedveskedünk egy bájos pózzal, a szentestézéssel. Azért nekik, mert ők ma ráérnek, hiszen a bankok, kávézók, közösségi házak mind zárva vannak, és még kombínók is csak 4-ig járnak – így lesz alternatíva…..
Dokec 2011.12.28 12:46:47
  Lehetne azzal kezdeni, vajon a „bazmeg” szó mennyire vált köznyelvivé? Mert nagyon. Nyugodtan föl lehetne venni a magyar nagyszótárba, mindenféle akadémiai szűrőn átjutna (ha még nem jutott át, nem tudjuk, nincs nálunk a B betűs példány). Hogy az ötvenes…..
Persze mondhatjátok, hogy ez nem is Urbanista-téma, de egyrészt nagyon izgatnak ezek a dolgok, másrészt meg igenis városi terület ez is. Igaz Mosaburgot hiába keressük már  Magyarország térképén, de Zalavár még rajta van.Itt találták meg a közelmúltban Karintiai Arnulf…..
2010. december 2-án a Pannon Filharmonikus karmestere, Peskó Zoltán bejelentette, hogy a fél év múlva lejáró szerződését nem kívánja meghosszabbítani, és távozni kíván.…..
Fókusz, RTL Klub, napi kérdés: Ön szerint lehetséges, hogy valaki pusztán a tekintetével gyógyítson? UPDATE: a horvát gyógyító eredetileg közgazdász volt, azóta inkább csak néz. Mereven. És áramlik belőle az energia, amit csak "felmenve, meditációba' " lehet érezni,…..
Kérem szépen, nem csak nálunk vannak idióta szépségkirálynők, hanem az USA-ban is, ahol most éppen a 2007-es Miss Teen USA megválasztásán ügyködnek. Miss South Carolina azt a nagyon nehéz kérdést kapta, hogy vajh miért van az, hogy az amerikaiak egyötöde képtelen a…..