Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Véleményem szerint

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vámpírok! Vérfarkasok! Terhes csajok! Beindult az alkonyat marketing gépezete is. A történet szerint Bella és Edward házasságuk után Rio de Janeiroba utaznak nászútra, majd a lány hamarosan észreveszi, hogy terhes. Renesmee megszületése veszedelmes események láncolatát…..
Véleményem szerint 2011.08.18 13:12:20
@M. Bertalan: De mivel a vámpírnak nem folyik vér az ereiben, és nem is növekednek és, nem ver a szívük és nem is lehet ebből kifolyólag erekciójuk sem, és mint Interjú a vámpírral c. filmből tudjuk nem is fejlődnek idősebbé így akkor is érthetetlen ez számomra... :-)
Tisztelt MT, és álláskeresők! A mai napon, azaz 2011 augusztus 14.-én (mint a jobb sarokban látható dátum is mutatja) találtam a mellékelt álláshirdetést. Kicsit jobban megnéztem a dátumot, és (nem túlságosan) meglepődve láttam, hogy ez bizony még 2008-ból…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Proszektúra Madách a nekrofil 2011.05.23 19:04:00
A mai nap Pörzse Sándor az Országházban Alföldi Róbertnak azt a magatartását tette szóvá, hogy orális szexet kívánt egy jobbik közeli kísérleti tévé hölgyriporterénekPörzse a sajtóból már jól ismert azon esetről beszélt, amikor Alföldi a Nemzeti Színház előtt tartott…..
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
Vastagbőr Erőt, egészséget! 2011.05.02 09:01:00
Több hete országos fókuszban van Gyöngyöspata, az oda kivezényelt rendőrökkel együtt. Azt hinné az ember, hogy ha már reflektorfénybe kerültek, akkor nem szenvednek hiányt semmiben, hiszen nem hiányzik egy újabb blama Pintér Sándoréknak ... A TMRSZ rendőrségi szakszervezet…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Sosem gondoltam, hogy egyszer nekem is lehetőségem lesz egy sztorival előállni, de egy meglepő tegnapi telefonhívás remek témát szolgáltatott. Meghökkentő beszélgetés volt, már-már hajlanék rá, hogy komikusnak nevezzem, ha nem én lettem volna…..
Lehet, hogy mindennapi a történetem, de azért megosztom veletek, mert attól jobban érzem magam.Olvasgatom már régóta ezt a blogot, de nem gondoltam volna, hogy én is írni fogok egyszer.Hát nem kellett sokáig várnom.Ma kirúgtak. A tények: Április 1-én kezdtem dolgozni, egy…..
Véleményem szerint 2011.04.14 15:04:48
Meg aki ott dolgozik, így én is...Hiteles story alant:   Édesanyámmal közös munkáltatónál álltunk alkalmazásban. Édesanyám jogviszonya 1986-ban kezdődött, az én jogviszonyom 1994-ben kezdődött a jelenlegi munkáltatónk jogelődjénél. Idén március elején édesanyám…..
Véleményem szerint 2011.04.14 15:02:50
@dr_freak: Inkább meg sem szólaltál volna!
Elkezdte hívogatni egy kollégája. Reggelente.Sziasztok! Nem tipikus szakítással zárult a jól elbaltázott házasságom két éve. A nejemet új munkahelyre vették fel. Élvezte, több pénzzel járt. Érdekes meló volt, sokat mesélt róla. Meg a kollégáiról is. Aztán azt vettem…..
Véleményem szerint 2011.04.14 14:55:41
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Egy szomorú és számomra igen kellemetlen incidensről szeretnék beszámolni önöknek. Egy nagy multi cég telephelyén dolgoztam az elmúlt két hónapban. Minden rendben volt, nem lehetett panasz a munkámra, kérés nélkül is mindent megcsináltam. Sajnos…..
Véleményem szerint 2011.04.11 19:51:42
 Köszönjük, gratulálunk a mamának, és várjuk a további fotókat a csapatról! Megszülettek Perla és Póker utódai, 6 szuszogós boxer. A picik és anyukájuk jól vannak, szuper anyuka. A kicsik közül az egyik dupla akkora, mint a tesói… Most a 4 lábú, csukott és…..
Véleményem szerint 2011.04.07 12:47:21
@Mezei ZsurLó: Több hímmel volt viszony
„Megcsörgetem. Nem veszi fel. Dúlva-fúlva hazamegyek. Otthon írok neki egy mélt, hogy mi van, meghalt? Reggel válaszol, hogy bocsássak meg, ő ott volt” – következő Levélírónk képtelen kibogozni a sok hazugságból az igazságot, de csak kétszer fut neki, mert elfogy…..
Véleményem szerint 2011.04.05 12:48:16
@Tomato Tomi: detto
Véleményem szerint 2011.04.06 14:06:44
@Rebelde: He he he! És milyen boldogok voltunk, nem görcsöltünk, és vígan randiztunk tovább... Irigyelsz mi?
Véleményem szerint 2011.04.06 14:09:04
@phaszfej: Tényleg phasz fej!
Négy súlyosan sérült brit katona vágott neki a jégvilágon át vezető expedíciónak az Északi-sarkra március 29-én. Céljuk, az emberek figyelmének felhívása arra, hogy a sérült katonák is tudnak szinte teljes értékű életet élni, sőt akaraterejükkel még az egészséges…..
Április elsején a Qingdao Nemzeti Park munkatársai találták a medvéket, akik szünet nélkül vedelik a tejet és tigrissel barátkoznak.Forrás: indavideó..
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
"Sziasztok!Ő itt Mirci, barátnőm cuki cicalánya, amint éppen különböző élethelyzeteket old meg, teljes cukiság-bedobással. Mirci szeret szintetizátorozni és karmolni. Fürödni nem szeret. :) Üdv: hana"Köszönjük, bár a szintetizátorozós képet…..
A kiscica felpörögve ugrálja körbe a - számára - furcsa valami alatt gubbasztó nagy macskát. Talán az anyukája? Nekem az tetszik a legjobban - bár a kiscica a főszereplő -, hogy a nagy macska a már sokszor emlegetett dobozfüggő állapotában a legnagyobb nyugalommal szemléli a…..
Véleményem szerint 2011.02.03 23:17:21
Tisztelt Szerkesztőség! Nem tudom, mit tegyek, teljesen tanácstalannak érzem magam. 1999. április 1. óta dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, átéltem több átszervezést, igazgatókat, a közvetlen főnököm is változott. Jelenleg műszaki ügyintéző beosztásban vagyok (szándékosan…..
Véleményem szerint 2011.01.07 15:54:52
@Káin: Pedig el se hiszed, hogy ez nagyon sok helyen így megy. Nekem is volt 3 besúgóm, mindegyik engem figyelt.
Szóval azt mondom, el se múlt az a rendszer, csak másképp hívják...
Ész Károly sztorija egyáltalán nem nevezhető mindennapinak. Akkora félreértés van benne, hogy Shakespeare is megirigyelhetné, bár a pikáns téma miatt inkább egy Benny Hill Showba illene (akiről nem is értem, miért nem nevezetek el még sípályát, ha már egyszer ilyen neve…..
Nem hittem volna, hogy remek tollú posztolónk felülmúlja önmagát, ráadásul ismét a Benny Hill vonalon. Újabb pompás félreértés Ész Károlytól - hajtás után idős urak pikáns kalandja a síliftben.  Igen, van akkora vonzereje az olasz Alpoknak, hogy az ember még a…..