Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csodapok98

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előbb-utóbb úgyis minden szétrohad ebben az országban, ami nincs Orbán et al. közvetlen kezelésében. (A hiányzó/felélt tőkét a nagycsalád mindig tudja pótolni közpénzből.) Közben a parlamenti ellenzékiek fizetése is éppen annyi lesz (elég olcsók), amiért megérje nekik ott ülni, szemben a polgári…..
csodapok98 2020.05.29 10:45:41
@Moin Moin:
"Remélem, akkor lesznek olyan okosak az eu-s vezetők, hogy a totálisan összeomlott ország élére valami magadfajtát kérnek fel"
Ez ott csúszik el, hogy az EU nem fog senkit felkérni. Nem fog "tanító bácsit" játszani, mint ahogy eddig se tette.
A magyar népnek és kollektív tudatnak kellene eljutnia odáig, hogy jó vezetőt választ magának. Vagy ha nem jót választ, azt a következő lehetőségnél cserélje. Sajnos ez nem megy... Itt a megmondó erősember fővezér kell, aki megmondja miként van és miként legyen... az embereknek pedig ne kelljen gondolkozni, pláne felelősséget vállalni a döntéseikért.
csodapok98 2020.05.29 13:49:26
@Moin Moin: Én ennyire komoly helyzetre bevallom nem gondoltam, hogy odáig fajulna a dolog, hogy lövöldözni kezdenének egymásra a fidesz és nem-fidesz pártiak. Aminek nyomán akkor lenne külföldi beavatkozás. "Normál demokratikus" körülmények között értettem azt, hogy összedől a rendszer és, hogy utána valakit a nép választ magának, nem az EU rendel oda vezetőt.
A fegyveressé váló konfliktus már teljesen más felállás valóban.
csodapok98 2020.05.29 13:51:35
@kószák egyike: Annyiban legyünk optimisták, hogy úgy fogalmazzuk meg ezt, hogy "a magyar nép MÉG nem érett meg a demokráciára". Adjuk meg az esélyt magunknak és/vagy a jövő generációknak, hogy elérünk/elérnek oda. (A szavak teremtő vs. gátló ereje :))
Orbán Viktor már tavaly nyáron bejelentette a Nemzeti Eszközkezelő felállítását, de azóta alig esett szó a dologról. A különadó helyett a devizahitelesek problémáinak megoldását kellett volna lenyomni a bankok torkán. Lazulnak a BAR-lista szabályai, vagyis hamarosan csökken a…..