Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kumpri

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kaptunk lájf: Tisztelt uram A Hovány Kft és élén Hovány Márton kérését, mondatait tolmácsolom ön felé. A közelmúltban a subba-n megjelent a tűzforró vagy jéghideg blog, ami ki lett emelve főlapra. A cikkben két további blog link is található, igy már három helyen…..
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..