Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raoul Duke & Dr. Gonzo

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a meleg front – nem túl eredeti viccelődés, de fantáziátlanul viccelődni nem emberi jogi téma (reméljük). Ám ez esetben önmagában is tilos viccelni. Meg bármit is mondani, ami minimálisan az egyet nem értést fejezi ki a Pride, vagy általában az LMBTQ-IDKFA stb.…..
Raoul Duke & Dr. Gonzo 2013.07.07 21:37:52
@Urfang:

És mit gondolsz, miért Raoul és Gonzo írták, miért nem Kovács József?

És nem, nem lehet azt mondani róla, hogy ellenzem/nem értek egyet vele, és lassan már azt sem, hogy nem megyek ki (mint egyes politikusok esetében), mert jól megírta a liberós sajtó, hogy aki nem csatlakozik a nyitottak vagyunkhoz, az tulajdonképpen nem civilizált, nem kulturált stb. Pusztán erre az apró doktriner, intoleráns hülyeségre hívtuk itt fel a figyelmet.
Tegnap jelent meg a Tárki legfrissebb felmérése. A havi rendszeres pártpreferencia-kutatás áprilisi eredményei egy dologban nem mutatnak jelentős változást: a Fidesz toronymagas előnye, úgy tűnik, megingathatatlan. A mérés rámutat: azzal, hogy némiképp csökkent a bizonytalanok…..
„Az EPP-frakció nem kér a Fideszből”, „Kizárják a Fideszt az Európai Néppártból?”, Mégis kirakják a Fideszt?” – hangoskodott a baloldali sajtó az elmúlt hetek egyik politikai kacsája felett. S bár a konvergenciaprogram mai bejelentése és a túlzottdeficit-eljárás…..
Alapvetően a történelmi alkotmányok hívei lennénk, de ha már ilyen kartális időket élünk, akkor – mivel egy alkotmány mégis meghatározza egy politikai közösség életének kereteit – úgy gondoljuk, érdemes figyelmet fordítani egy írott dokumentum minőségére is. A…..
Saul Alinskyben és Orbán Viktorban valóban rengeteg hasonlóság van, többek között mindkettejüknek a két fülük közé szorult a fejük. Írtak is mindketten: az egyik radikálisoknak szóló kézikönyvet, a másik szakdolgozatot. Ilyen, és ehhez mérhető komoly, meghökkentő…..
Nehéz néha eldönteni, mit gondoljunk, amikor ilyen sorokat olvasunk: „A Magyar Nemzet kifogásolhatónak tartja, hogy a hallgatókat bizonyos „közösségszervezők” támogatják. Szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Szerkesztőséget, hogy a közösségszervező, mint egyetemi szak…..
Raoul Duke & Dr. Gonzo 2013.02.04 14:28:03
@Nils. H:

Persze hogy nincs, mert hippiktől nem telik ilyesmire. Ez a történet pusztán magáról a mentorról szól, aki viszont tényleg egy bűnöző volt, és hozzá képest Machiavelli vagy a legrosszabb rémálmokban megformált Orbán imádkozó szerzetes.
Raoul Duke & Dr. Gonzo 2013.02.04 14:31:00
@Nils. H:

a minősítgetésből, illetve a forró felháborodásból márpedig arra következtetünk Dr. Gonzoval, hogy mégiscsak talált ez a cikk :)
Raoul Duke & Dr. Gonzo 2013.02.04 14:34:45
@Nils. H:

Hát, ilyen gyönge riposztokkal aligha fogtok a mester nyomába lépni :))
Dr. Semjén Zsolt kora gyakorlatának megfelelően összeollózott egy szakdolgozatot (amit később átminősítettek doktori dolgozattá). Akármit is állít, az idézőjel nélküli szövegazonosságok és fordítások: plágiumok. Ha a rendszerváltás joga szerint nem is, erkölcsileg…..
Van itt ez az okádék: újfent eleresztette magát Bartus László, a mértékadó demokrata véleményformáló az Amerikai Népszavában, cikkében az ország minden bajának a katolikus egyház létét nevezve meg okként.  Végiggondoltuk, hány helyen lehetne cáfolni (például a…..
Egyre gyűlik a kormányban, elsődlegesen is Orbán Viktorban és Matolcsy Györgyben a keserűség, mivel a „piacok” nem hajlandóak megbízni negyedik utas gazdaságpolitikájukban. De miért is kellene bízniuk valamiben, amit nem ismernek és még kipróbálatlan? Egyre zuhan (vagy…..
Boldog új évet, jó estét, jó reggelt, jó szurkolást, jó tüntetést, kedves olvasóink! Furán éreztük magunkat a hétfői tüntetésen, az Operaház és a tüntetők közé szorulva – mármint gondolatilag. Pedig a tüntetők egy része a Balettintézetnél olyannyira megijedt a…..
Két veszély fenyegeti a mostani kormányt: a voluntarizmus és a kommunikációs kormányzás. Az első nem is fenyeget, az sajnos működik, a második most látszik kibontakozni. Pedig mi volt az elmúltnyolcév ellen felhozott egyik legfontosabb érv? Hogy a kormány csak kommunikálni…..
 Innen, Nevadából elég furának tűnnek a magyar kormány akciói. Most épp nincs bennünk sem meszkalin, sem egyéb más dolog, és a denevérek sem támadnak, így megálltunk kicsit pihenni, gondoltuk, megírjuk, mi forog a fejünkben a magyarországi történésekkel kapcsolatban, azok…..
Sokat nevetünk, esetleg (vérmérséklettől függően) átkozódunk Szijjártó Péter egy-egy nyilatkozatán (nemrég például azon, hogy nem kíván foglalkozni az amerikai szórakoztatóipar napról-napra megjelenő, újabb fejezeteivel), a kormányzati sajtósok, sajtóosztályok…..
Mi folyik az Indexben? – tette fel a kérdést a Kreatív Online, próbálván válaszolni is a kérdésre. Ennek kapcsán érdemes kicsit szemügyre venni a Fidesz médiához való hozzáállását. Vajon kivel van az erő? Akinek szüksége van a napi kormányellenes vagy -párti…..
Konzervatórium Megáll az idő 2011.01.21 10:03:00
(Jelenet a médiatörvény estéjéről.) Gondterhelten ücsörögnek a pincehelyiségben. Egyikük egy zsebkendővel igyekszik letörölni ujjáról a festéket. Műhelymunka van, amolyan workshop, készülnek az új szamizdat korára. Régi idők, régi módszerek, nosztalgia. Tervezgetés. A…..