Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winston_Smith

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János kijelentése ismét megmutatta, mennyire ért a kormányzatunk környezetvédelem kérdéseihez: semennyire. A korszerűtlen, energiafaló panellakásokat szeretné lebontani, holott az évtizedekkel ezelőtt épült családi házak jóval több energiát, főként fűtési energiát használnak el. Ennek oka…..
Winston_Smith 2016.04.19 14:32:01
@eßemfaßom meg áll: de ki beszél itt végtelen szigetelésről??? Maradjunk a realitásoknál: ugyanakkora szigeteléssel (pl. egy most átlagos 10 cm Hungarocell+kétrétegű, műanyag ablakok) a lakás jóval energiatakarékosabb lesz, mint a ház, egyszerűen azért, mert 3-4 oldalról nem hűl, hanem pont hogy fűtik. És most arról nem is beszéltem, hogy egy lakás esetében csak a külső falakat kell leszigetelni, míg a ház esetében az összes falat+alul+felül.
Winston_Smith 2016.04.19 14:33:53
@Kivlov: Igazad van. De Lázár Jani sajnos nem így gondolja ...
Winston_Smith 2016.04.19 18:23:43
@HaCS: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A távhő hálózat fenntartása pl igen drága. Hatásfoka nagyon szar."

Amúgy meglepő módon nem a távhőrendszer hatásfoka a szar, hanem a távhő felhasználó panel épületek szigetelése és fűtésszabályozás tragikus... Pl. egy távhő hőveszteség nem sokkal magasabb Budapesten mint Bécsben.
László mobiltelefonon óhajtott sztrádamatricát vásárolni, és nem számolt azzal, ha a bank sms-ben értesíti, hogy levette a pénzt a számláról, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy matricája is van:Szeretném megosztani megszívatásom történetét a tisztelt nagyérdeművel,…..
A Zugügyvédnek az alábbi levélről eszébe jut az a néhány borzalmas hónap, amelyet az egyik gáztársaság jogi osztályán töltött jogtanácsosként, és ilyenkor nagyon örül annak, hogy lelépett onnan. Sajnos az ilyen ügyek akkor is mindennaposak voltak, kíváncsi vagyok a…..
Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi…..
Winston_Smith 2007.08.28 14:30:22
"1: az eredeti szálláson ún. túlfoglalás történt, ami nem az iroda hibája"

És ezt ki nem
sz@rja le? Te megrendeltél egy szolgáltatást, ha nem azt kapod, akkor zsozsó részben vissza. Mégpedig attól, akinek fizettél, tehát az utazási irodától. Azután majd az utazási iroda boxolja le a szállodával hogy végülis ki a hibás, de ez már marhára nem rád tartozik.