Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arisha77

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves gyerekek, ma a premenstruációs tünetekről fogok nektek mesélni. Aki nem bírja az ilyet, az most menjen ki focizni az udvarba! Egyszer az életben kell erről is beszélni, úgyhogy elmondom, de csak ha hátszélben álltok! Szóval az úgy van, hogy a menstruáció előtti napokban lezuhannak a…..
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
2010-ben a sorozatok világa megváltozott. Ebben az évben indult a sokak által istenített képregénysorozat tv-s siker hadjárata. Frank Darabont ( akinek a világ legjobb filmjét, a Remény Rabjait köszönhetjük) és csapata felkarolta Robert Kirkman zombiapokalipszis történetét. A teljesen más…..
Olvasónk anyagi lehetőségei nem engednek meg kettőnél több gyermek felnevelését, de hiába próbál felelősségteljes megoldással élni, nem hajlandóak a művi meddővé tételt engedélyezni számára. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a…..
Arisha77 2015.04.23 19:01:42
@edyt: A férfiaknál is 40év és négy saját gyermek után lehet.
A férjem most töltötte a 26ot.
Amúgy az általad felsorolt fogamzásgátlók közül kettőtől rosszul lettem, a másik kettőtől meg terhes maradtam. Szóval maradt a drasztikus módszer. Vagy az hogy pár nap csúszás miatt bőgve csinálom a terhességi tesztet, és RETTEGEK attól, hogy két csík jelenik meg rajta.
"Sziasztok!Egy meleg nyári reggelen történt az eset, még tavaly nyáron, hogy az éppen munkába készülődő gazdi nyitva hagyta a fürdőajtót és a vízcsapot. A négylábúnak több sem kellett, máris a mosdókagylóban termett egy kis hűsölésre. (A lefolyóban nincsen dugó,…..
"Üdv mindenkinek! Minekutána a blogon beköszöntött a beagle-korszak, végre én is elküldöm a kutyusunk portréit. Ő Bambusz. Az első képen még éppen csak hazahoztuk, belakott és eldőlt, ott, ahol volt (jó nagy pocakokat növesztett ezidőtájt). A másodikon "állja a…..
Arisha77 2011.01.23 23:25:08
Sáritól megkaptuk a világ legszebb labradorbébijének fotóit.Köszönjük!..