Regisztráció Blogot indítok
Adatok
finestra

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok fekete retek maradt a téli elvonulásunk után, amit nem tudtam otthagyni. (Ráadásul felszeletelve, ami még egy nyomós érv volt mellette.) Főként, hogy tudható, hogy az egyik legegészségesebb zöldég így a télvíz idején. Az első nap zöldséglevest csináltam belőle, ahol a karalábét…..
A fritatta az tulajdonképpen egy tojásrántotta, ami a sütőben sül, így kevésbé lódulnak meg az éhesen még mennyei, jóllakottan kevésbé kellemes illatok. A fázósaknak, hideg kezűeknek és lábúaknak közepesen jó ötlet reggelire a hideg zöldturmix (melegítve már más téma...), de erről írtak sokat…..
Nem bírom a mindenmentes dolgokat, mert inkább eszem mindenből keveset, de jó minőségű hozzávalókból elkészítve, mint kitudjamibőlkészült alapanyagokból valami izét. Persze azért van az a kellemes kompromisszum, ami nem fáj: a cukor helyett a datolya, illetve a lisztek helyett köles és mandula - na…..
A Konyhai játszótér régen kicsit naplóként (is) funkcionált, mostanra viszont sokminden a helyére került. Így már "csak" főzni tervezek ezen a blogon. A többi dolog máshol van, hiszen a Lélek folyamatos mozgásban van... Tehát, folytatom az utat - itt is, mert táplálni csodálatos…..