Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogyatek

28 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Juniorok és Látogatók!Eljött az az idő amikor én is elmegyek nyaralni 1 hétre. Sajnos addig a gépközelbe való jutás számomra szinte lehetetlen úgyhogy részemről műsorszünet lesz. Gépet nem vihetek magammal meg különben is nem lenne internet :P Szóval…..
Zene: Nelly Furtado - Powerless..
Nos a Bélabá filmstudios újraalkotta előbbi munkáját és meg kell, hogy mondjam jól sikerült! Leszámítva a csibés részt, de remélem ez változni fog :)És ami elengedhetetlen egy autós játékból: a Stuntvideó :)TÖRÖLT VIDEÓ..
TÖRÖLT VIDEÓ..
fogyatek 2008.06.26 18:08:51
Gépelési hibák kellemetlenek, de emberek vagyunk. Előfordulnak az ilyenek. Én is jó párszor hülyeségeket pötyögök, de ez azért mégis más. Sajnos már nem ritka jelenségről van szó. Videóimban is jó pár ilyet bemutattam (pl órisái tankcsaták), sajnos a filmes DVD-knél is…..
Az a legjobb,amikor a pilóta kiugrik a repülőből téged meg otthagy... Reactortól idézetek(youtube):"A Quake 3 Arena is multiplayer játék, érdekes módon a gépi ellenfelek ott 1000× ilyen okosak.Jaaa, és az 1999-ces játék. ""[...] Hacsak nem az ellenséges…..
Azért ez már jobban sikerült ;)Off:Playground írtam neked vissza és még meggondolom, hogy tényleg csak következő alkalommal-e.-AthemilTÖRÖLT VIDEÓ..
fogyatek 2008.04.26 18:40:26
Az Airborne Hero videómban megemlítettem, hogy mi a fenét keres pár EVM-es borító közepén egy kék négyszög? Hogy történhet ilyen? Érdekes módon, amikor a Tesco átveszi ezeket a játékokat, akkor már rendesen néznek ki.(Ha már a játék szar, legalább az nézzen ki valahogy, nem…..
fogyatek 2008.04.19 15:30:43
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Ez az új videó. Igen, nem csak én vagyok rajta, de ez most nem lényeg. Nem lett ojan jó, és a cigányozást is lehetett volna hanyagolni, de már nem volt erőnk újra felvenni...
Alternatív CREATIVE A heti baj 2008.04.07 15:18:00
ajjajajjj!!!! Hamarabb jöttek mind hittem!Még a telefon, és a forgatókönyv nálam van, de hogy még fel sem tudtam öltözni!!!Most ezzel a szar PDA-val nagyon nehéz írni, de nem merek kimenni az utcára!Nem gondoltam, hogy ekkora baj lett belőle!!!!!!!..
Nos, akkor kezdtem az első mobilvideót csinálni, amikor láttam egy másik profi magyar munkát:http://www.indavid eo.hu /video/Kulvarosi_Tahok_1_resz  http://www.indavideo.hu/video/Kulvarosi_Tahok_2_Resz Ezek után már nem kellett sok, hogy én is kedvet kapjak...
Elvileg még az Alulfizetett gyökereknek is volt 2 része, az elsőn kívül, de csak egy ideig. Vagyis inkább csak a 2.-dik. Az nem lett olyan jó, mert 3 részbe fért bele, és a sztori is genya lett. Azonkívül elkezdtem egy HOLTAK DÉLUTÁNJA rész is. Az sokkal jobb lett, mint a többi…..
Az egyik bionicle-t bele akartam tenni az egyik videómba, de nem fért be. Mostmár ő is szerepel. http://www.videoplayer.hu/videos/play/141570..
Ezt is unalmamban csináltam. Találtam azt az angol ragadós cetlit. Gondoltam, lehetne belőle  is szereplő. Aztán még ott volt az az erős emberem is.(első)http://www.videoplayer.hu/videos/play/131519 ..
Ennek szerencsáre 2 része is lett.Ezt egyedül alkottam. Lehet, hogy lesz folytatás.http://www.videoplayer.hu/videos/play/125676   1.részhttp://www.videoplayer.hu/videos/play/125923   2.rész ..
Ezt egy haverommal csináltam. Ez talán már jobb. Sajnos nem tudtunk egy szériát fojtatni.http://www.videoplayer.hu/videos/play/125464ezaz..