Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Staropramen

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó reggelt!Bocsánat a tegnapi kimaradásért, a hétvégén elhalmozott a házam körüli teendők sokasága, ezért elmaradt a posztirás.Történt velünk egy érdekes sztori a minap. Egy kollegámmal álldogáltunk a cég előtt az utcán cigizgetve. Szokásos nézelődés, autók, jó kis…..
Belsőség Kellemeset a hasznossal 2008.08.13 11:05:00
Jó napot mindenkinek! Immáron túl vagyok a nyaralás első etapján, várom már a másodikat, hiszen kevés dolgot utálok ilyenkor nyáron jobban, mint az egész évben megszokott nagyvárost a maga vibráló betonjával és bűzével. Ráfér az emberre a kikapcs, így hát felkerekedtem és…..
Állítólag aggodalmas kisgyerek voltam, a legegyértelműbb dolgokkal kapcsolatban is rákérdeztem, hogy azt szabad-e, meg vajon mi történne, ha ezt vagy azt megtenném? Nos ez maradt nagy-gyerek koromra is, csak most már előbb megnyomom a gombot és utána kérdezem, hogy "mi…..
Biatorbágyon, a viadukt tövében kapta lencsevégre beküldőnk ezt a kis magyar feketehumor-szösszenetet: Aki netán nem látna el a ház falán lévő reklámtábláig: ..
Amikor megnéztem a Sprite legújabb, Argentínában készült reklámfilmjét, a Nyers zenekar egyik száma, a fényre csúnyuló lányok jutott az eszembe. Nem véletlenül, hiszen a filmben nem kevesebbet állítanak, minthogy különféle trükkökkel akár egy szőrös, kövér férfiból is…..
Staropramen 2008.03.08 14:03:06
Staropramen 2008.03.08 14:03:44
A Bridge To Solace énekeseként is ismert Kultiplex-es koncertszervező Jakab Zoli kurva jól megírta az egész Kultiplex sztorit: "Jakab Zoltán vagyok, zenész és programszervező. Páran ismernek, páran nem. Ezt a levelet részben magánemberként írom. Munkahelyem a Kultiplex,…..
Eredetileg úgy terveztem, öntök a Tehénbe. A Prolonggal kapcsolatban két dolog győzött meg. Az egyik, hogy VMax Zsolt azt mondta, tényleg jó: amikor betölti a motorba, kis időre feljebb megy az alapjárat, míg az elektronika nem állítja át, tehát érezhetően csökken a súrlódás.…..
Subba 2008-at írunk baszkikáim... 2008.02.22 10:01:22
...és nem túl menő egy tízéves film elcsépelt és már közhelyes képi világával eladni a termékünket, legyen az bármilyen fasza digitálisos játszótér. Arról nem is beszélve, hogy vajon fizetett-e közpénzen működő Millenáris Kht. a film készítőinek az igénybe vett…..
Staropramen 2008.02.22 11:01:53
Mandiner blog Tesco-Taigetosz 2008.02.19 15:21:00
 Van itt ez a kis magyar hír, voltaképpen olyan nagy hírértéke nincs, mert ebben élünk. Ez a rögvalóság, és ami még rosszabb: ez lesz tíz év múlva is. Csak akkor a vak honfitársunk kap még egy sallert is hozzá, a kutyát ott helyben elaltatják, az elszállítását…..
Subba Udvaribolond rendelésre 2008.02.13 13:58:00
Feldobná esküvőjét? Az esküvõ vészesen közeleg? Még nem talált vőfélyt? Valami igazán különlegeset szeretne? Szeretne egy felejthetetlen estét? Válassza a SZTÁR-vőfélyt, és szolgáltatásait! Amennyiben hiányzott egy kis tenyérbemászó stílus az életetekből mindenképpen…..
Pilu Manáger Uram 2008.02.12 15:39:00
 Megint ülök a dugóban. Ez a Hungária totál KO, itt hajnal kettőkor is nyomor van. Araszolunk az Üllői felé már vagy húsz perce. Nézelődöm jobb híján, alkalmi szomszédjaim intim szférájába fókuszálom a pupillámat. Előttem család, jobbra puttonyos futár srác,…..
magyar világos sör A Szent István, mint a Pécsi Sörfőzde lowcost-kollekciójának a Coop-hálózat részére dedikált terméke, eddig nem vívta ki blogunk érdeklődését, lévén teljesen illőnek tűnő a kategória egyéb, máris érdemükön felül taglalt tagjaihoz - ma is csak…..
Lantraman egy egészen abszurd levelet küldött nekünk, van benne részeges vezetés, mégsem részegen vezetés, meg egy emberhez több vezetői engedély párosítása. A nagy kérdés számomra az, hogy ha kijátszható is a rendszer, attól az még nem szabályszegés? Ha nem bukik le a…..
Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy…..
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..
Staropramen 2007.11.23 12:37:21
Morzsa kutyám januárban tölti be a tizenhatot. Elképesztő, hogy olyan idők tanúja volt, amikre már magam is csak ködösen emlékszem. Például még hosszú és barna volt a hajam, Morzsa a színpad szélére volt kikötve, és Siófokon játszottunk a Moby Dick előzenekaraként, mint…..
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..