Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pepigabi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bolhapiacos kiruccanások gyakori lelete a varrós doboz. Bizonytalan tartalommal elpiszkolódott cérnatekercsek között megbúvó antik gombok és a rengeteg jó lesz még valamire kacattal megtöltött fakkos-fiókos doboz minden háztartásban van. A szerencsésebbek öröklik ezt a praktikus tároló eszközt, mi a…..
Eleve a cím hibás...szerintem a fa semmilyen esetben sem lehet hulladék. A fa egy olyan hatalmas ajándéka a természetnek, amilyen nem sok van...gondold végig, hányféle módon szolgál Téged nap, mint nap. Mindezt teszi úgy, hogy utána, mikor letelt az ideje, nyom nélkül lesz az enyészeté, új élet…..
Stégner-Kunos Niki vendégposztja Ennél finomabb vajas kekszet én még nem ettem és természetesen ez a recept érdeme, nem az enyém. Akik eddig kóstolták, egytől eddig imádták és mostanában ajándékba is ezt szoktam készíteni. Egy kis dobozban, szalaggal átkötve, nagyon finom…..
Pepigabi 2016.03.15 21:47:05
@Biri: @zsofagy: Én pontosan a leírtak alapján készítettem el. Nem kell tojás bele. Nekem van hasonló sós receptem is.
Sünökről általában A sünöket vastag kesztyűvel szabad csak megfogni, a tüskéik megsérthetik a kezed és talán meg is harapnak. Ha megállapítottad, hogy egy süninek segítségre van szüksége, vedd fel és tedd egy újságpapírral és törülközővel bélelt kartondobozba. Ezen…..
A genealógia (görög γενεά "származás" és λόγος "tudomány, tan" szavakból) a Révai nagy lexikona szerint:"Genealógia (gör.) a. m. származástan. általános jelentősége szerint valaminek leszármazását…..
Pepigabi 2011.01.20 17:23:13