Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betyar52

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Péter! Régebben, úgy általános iskola másodikban, úgy kezdtem volna levelem, hogy "Ne haragudj, hogy levelemmel zavarlak...". Megmondom őszintén szeretném, ha zavarnálak. Talán felkapnád rá a fejed, és elgondolkoznál azon, hogy ellenőrzés nélkül érdemes-e…..
Alig pár napja, hogy kibukott az, hogy Wintermantel polgármester úr előterjesztése alapján, a Fideszes képviselő-testületi többség Derce Tamás korábbi polgármesternek az élete végéig havi 350 ezer forinttal járó díjat alapítana.Forrás: vastagbor.blog.huUgyanis az időközben…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Derce Tamás 1990-2010 között, 20 évig volt Újpest polgármetere. Eredetileg az SZDSZ színeiben, majd miután Tarlós Istvánnal kiléptek a pártból, függetlenként töltötte be a posztot. Derce viszonya a nagyobb parlamenti pártokhoz többször is változott az évek és az őszi…..
betyar52 2011.01.26 22:06:48
@TaTa86.: De elotte a FRACIO ULESEN MEG AZT MONDTA, HOGY ANNAK MEGKELL MUTATNI AZ UJ TRUKKOT A TOBBIEKNEKIS . MERT HA NEM TUDJA AT ADNI A TUDASAT AKKOR A SZAJRET BEKELL ADNI A PART KASSZABA.