Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagamoyo

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérj tanácsot Geronimo 2011.05.05 10:08:00
Ezt a szót az utóbbi héten sokat hallhattuk, hiszen kiderült, hogy a CIA kódneve Oszama Bin Ladenre ez volt: Geronimo. Mindannyian láttuk a tévékben, ahogy Obama elnök a Fehér Ház műveleti szobájában élő adásban nézi Bin Laden kiiktatását, mely esemény végén elhangzott ez a…..
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
Ha nem velem történik és a kisfiammal, nem hiszem el senkinek, de velünk történt 2005 nyarán egy szép vidéki városban Magyarországon.A gyermekem két éves volt és egy szép nyári délutánon hányni kezdett. Majd nem sokkal később hasmenése lett. Bármit adtam neki nem maradt meg…..
„Aztán elkezdte mesélni, hogy már alig várja, hogy nyár legyen és újra vitorlázhasson a Balatonon, mert pár éve vett egy szuper vitorlást” - a mai történetünk főszereplője egy lány, aki egyedül ácsorog egy bulin, de hamarosan le is csapnak a felkínált prédára. Az…..
Bagamoyo 2011.04.13 21:31:37
Egy nap a városban Szevasz Cserpes 2011.04.11 09:51:00
Tipikus magyar sztori, néhány vadhajtással. Ilyen például, hogy a Cserpes tejtermékek minősége korábban jó volt, ami viszonylag ritka a hazai élelmiszeriparban, mert nálunk az előző rendszer hagyományainak megfelelően még mindig inkább a mennyiségre, mint a minőségre hajtanak.…..
„Miért nekünk, csajoknak kell megnevelni a fiúkat, miért nem nevelte meg őket az anyjuk?” – teszi fel a válaszért kiabáló kérdést mai Levélírónk, aki a láncdohányos pasiját igyekszik betörni, ám ő minden alkalommal fittyet hány a lány erőfeszítéseire.…..
Az RG Studió Magyarok a Facebookon infografikája utána íme, egy újabb magyar vonatkozású Facebook infografika a hárommilliomodik magyar csatlakozásának alkalmából!   A Facebook magyarországi felhasználóinak a száma elképesztő sebességgel nő. Alig lépte át idén januárban…..
Bagamoyo 2011.04.09 21:16:52
hogyvolt VV4 - 4X112 2011.04.08 14:45:00
Tegnap este, mikor a második pici szünet alatt kiálltam az erkélyre cigizni, azon röhögtem, lassan olyan vagyok, mint a mama. Ha ő olyideges, a küvesre áll ki. Persze nem ettől nyugszik meg, leinti az első Mártonszállásra tartó autót és leüvölti a haját az arra járó…..
p { margin-bottom: 0.08in; }Kitartottság miatt mondta ki bűnösnek a Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken Keleti Györgyit. Az első fokon eljáró bíróság a nőt egy év, nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte, három év próbaidőre felfüggesztve. A volt honvédelmi miniszter…..
Olvasói levél: V. Szilárdot [a szcientológia egyház munkatársa - Reformer] nem ismerem személyesen. Egyszer egy cetlit hagyott az autómon, mert rátolatott a rendszámtáblára és letörte.Becsületesnek tűnt, felvettem vele a kapcsolatot, segítőkészsége ellenére sosem volt ideje…..
Bagamoyo 2011.03.25 22:58:37
Sziasztok!   A legelején szeretném leszögezni - megelőzendő a sok támadást - nem az orvosokkal általánosságban van problémám, sőt, az egyik gyerekkori barátnőm maga is orvos. Egy bizonyos személyre haragudtam meg mérhetetlenül, mert úgy bánt a kisfiammal, ahogy az…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Gyerekkoromtól rengeteg allergiát analizáltak nálam, és tinédzser koromra derült ki, hogy én nem a hagyományos dolgokra vagyok allergiás, mint virágpor, parlagfű, kutyaszőr, macskaszőr, satöbbi, hanem a szintetikus anyagokra, a színezékekre, a mesterséges anyagokra és a…..
Subba Facebook: Luke 2011.03.07 13:02:57
Bagamoyo 2011.03.20 11:12:28
Volt idő, amikor élen jártunk a járműiparban, és ezzel nem az Ikarusra gondolok, bár az ugrik be mindenkinek elsőre. A Magomobilok, Fejes Endre-féle lemezmotoros kocsik, Csonka postakocsik, Pannóniák sem voltak okvetlenül a csúcson, itt másról van szó. Egy kivételes képességű…..
Bagamoyo 2011.03.19 21:17:10
Csak véletlen, hogy a belga kormány legújabb, az atomszerencsétlenségekről szóló társadalmi célú kampánya (hogy mire nincs energiájuk és pénzük!) épp most kezdődött, de ha úgy vesszük, a kampány szempontjából a fukusimai tragédia "nem is jöhetett volna jobbkor",…..
Bagamoyo 2011.03.19 20:53:16
Az egykoron kifejezetten szocialista/balliberális barátnak tekinthető RTL Klub az elmúlt időszakban újrapozicionálta magát, ezzel együtt felületet biztosít a jobboldalhoz, azon belül is a Fideszhez köthető médiaszemélyiségek számára. Most - bár picit másként - a legnézettebb…..
Nőnap körüli bejegyzéseitek kapcsán elgondolkodtam, milyen nő-képet tükröztetek nekünk ti, férfiak. Wampeertól egy nagyszerű Márai írást kaptunk, „Köszönet a nőknek” címmel. A Füveskönyv e részlete – az én olvasatomban - a nő menedék-voltát írja le…..
Bagamoyo 2011.03.12 10:36:26
hogyvolt VV4 - 4X84 2011.03.11 15:00:00
Hát kérem, tegnap ment a faszméregetés premier plánban, és nem Lacira gondolok, aki tulajdonképpen már nem is él, hiszen az életét adta emberekért. Azt tudtam, a legenda szerint a macskáknak kilenc élete van, de hogy a Hit és Becsület szobrának is egynél több akad, azt nem…..
Bagamoyo 2011.03.12 10:20:30
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Kemény csávó vagy.. Nem is találok rá neked, megfelelő szavakat..
Bagamoyo 2011.03.12 10:31:49
@Kaviárzabáló felső ezer: Köszi, éppen találó..!