Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theba

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csecsebecse The Oscars - lájv 2010.03.08 13:10:00
Lassan elérünk a gála végére... nem vagyok elragadtatva. Unalmas az egész, unalmasak a ruhák, egyik öltözékre sem csodálkoztam rá annyira, mint amennyire szerettem volna. Persze, lehet, hogy csak én vagyok fáradtabb és öregebb.Meryl Streep - semmi erőlködés, semmi fakszni...…..
   A Style Rookie néven futó, zsenge korú divatblogger, Tavi Gevison nevét biztosan sokan ismeritek. Az alig 13 éves kislány hatalmas "karriert" futott be az elmúlt egy-két évben. A tervezők rendszeresen küldözgetnek neki ajándékokat, exkluzív partikra,…..
Csecsebecse Ikon of the day: Kelis 2010.01.30 01:36:34
Valaki igazán felvilágosíthatta volna, hogy ha meghívják valami rendezvényre, nem kell MINDEN különleges holmiját egyszerre felvenni... A végeredmény igazi borzadály.1/10..
Kedves Olvasók!Az OurFashion idén lesz két éves és ezt szeretnénk veletek közösen megünnepelni egy nagy buli keretében, ahol végre mindenki találkozhat! A buli február végén lesz, viszont számítunk a segítségetekre, ezért mostantól folyamatosan kérdéseket teszünk fel a…..
Hangulat: Nagyon jó - nyugodt, békés, jóllakott, elégedett. Szaloncukrot majszolok, túl vagyok egy jó kis leárazási vásárolgatáson és este egy rég nem látott baráttal találkozom majd, így ennél jobban nem is kezdődhetne a hét.A múlt hét fénypontja: a karácsony - …..
Csecsebecse Hárman a Kilencből 2009.12.11 02:13:05
Penelope Cruz, Nicole Kidman és Fergie a Nine egy újabb premierjén, ezúttal Los Angelesben.        Fergie püffedtnek, fáradtnak és boldogtalannak tűnik, közben pedig…..
A két énekesnő a MAC Viva Glam "jótékonysági rúzs" legújabb kampányában. A fotót Ellen von Unwerth készítette.Forrás: trendland ..
Csecsebecse Egy ital Kate-tel 2009.12.04 03:30:29
Kate Beckinsale (illetve Zooey Deschanel) az Absolut vodkát népszerűsítő kampányban. ..
Mégis ott volt Heidi Klum a Victoria's Secret divatbemutatóján, ráadásul a kifutón. Nem kell szerintem azon pörögni, hogy kell-e ezt a szülés után pár héttel vagy sem, neki sikerült formába hoznia magát (így vagy úgy... ki tudja). A bemutató megint színes, izgalmas, és a…..
Csecsebecse Harper's Vampires 2009.11.06 09:12:00
Kristen Stewart és Robert Pattinson a Harper's Bazaar magazin címlapján és egy fotósorozaton is - természetesen promotálni kell itt-ott a hamarosan bemutatásra kerülő New Moont -; a legnagyobb bajom az, hogy mindkét fiatal arca olyan fura számomra, ettől függetlenül a képek nem…..
Mint tudjuk, nem csak a nőké a divat, így a HeStyle blognak igen is jogos helye van a "blogpiacon". A férfi divatblog megjelenése óta bizonyítja színvonalasságát, és most egy izgalmas szavazással hívta fel a figyelmünket. Többek között azért is, mert a 30 legstílusosabb…..
Jövőre ünnepli a hatvanadik születésnapját Snoopy, ám Tokióban, a Japán Divathét keretein belül, már most elkezdődött az "emlékév". A világ egyik leghíresebb beagle-jét a Chanel, a Balenciaga, a Chloé és a Hermés öltöztette fel, illetve a G.V.G.V. nevű…..
Amikor azt hinném, hogy Bai Ling megváltozott, rátalált a saját, elegáns és kifinomult stílusára, történik valami, ami miatt megint elkezd szörnyen idétlenül eklektikusan öltözködni. A göncei külön-külön még jók is lennének, így együtt viszont... Egyébként meg egészen…..
theba 2009.10.11 19:50:36
@Scala: komolyan összeházasodott claire danes és hugh dancy???

neee,egy újabb helyes hapsit vesztettünk el..... :)
Az az érzésem, hogy ez a fotósorozat mindenki számára fájdalmas élmény, és aki egy percnél hosszabb ideig nézi a képeket, azzal hét nap múlva valami félelmetesen rettenetes dolog történik majd. A képeket egyébként Markus Klinko & Indrani jegyzik. ..
A Twilight őrület hatalmas méretet öltött, csak arra a pillanatra vártam, mikor jelenik meg végre valami olyasmi, ami a mi szempontunkból is érdekes. Nem olyan meglepő, hogy a szereplők némelyike időnként divattal foglalkozó lapokban is feltűnik (Taylor Lautner szerepel az e havi…..
Csecsebecse Eü. update 2009.09.24 01:09:40
Ha valaki szeretné tudni, hogy milyen az influenza (lehetséges, hogy az újabb...), akkor szóljon, szívesen elmesélem. Ennél több dolog most sajnos nem tud kijönni belőlem, kivéve olyanokat, amelyek undorítóak és nem illenek egy ilyen blogra. Mondanám, hogy puszi mindenkinek, de azzal…..
UPDATE: néhány hónapos ugyan már ez a kép, de a kislányon azóta is rendszeresen látható a fenti cipőcske. Katie Holmes végre reagált a vádakra és kritikákra: azt nyilatkozta, hogy ezek a cipők "egyáltalán nem egészségtelenek, mert versenytáncos gyerekeknek tervezték őket,…..