Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hideokojima

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog Hol az angol Balsai? 2011.08.14 07:51:00
Kerestem a hazai sajtóban az olyan címeket, hogy Rendőrterror Angliában, de sehol sem találtam. Pedig ha valahol, ott aztán elszaladt az államadósság, és ott amúgy sem minden fenékig tejfel - csak nálunk, tavaly április óta. Azt sem értem, hogy senki nem írta le a brit rendőrség…..
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
Imi ezt kapd ki!! :D :P banzaii 2011.01.13 20:14:00
 Sziasztok!Ezt a "témát" azért hozom fel mert nem csípem a banzaii-t...:)hu3 szerveren játszom és az összes banzaii-s tagot kikémleltem de ők olyan gyávák és bénák hogy egyből elkezdtek sírni az MH-nak hogy megsértettem őket...szánalom!Az MH-persze egyből zárolt.…..
Pontosabban az MR2 hallgatói szerint, az elmúlt 10 évből. Szóval tegnap délután az MR2 rádió egymás után leadta a szavazatok szerint összeállt listát, mely igen erős magyar hegemóniát mutat. Már nem találom az alaplistát, de kb. 1000 dalból lehetett választani, ráadásul egy…..
hideokojima 2011.03.27 23:58:16
@bélakirály: Tok mindegy hogy gondolod, ez igy van es kesz. Nem en talaltam ki hidd el :D
Assur után nekem is sikerült eljutnom országgyűlési képviselőmhöz B125 témában. X. kerület, Kőbányáról van szó. Bevallom, nem kedvencem a hivatalokba járás, nem is születtem Kőbányán, de Deák Bill meghozta a kedvemet, miután egyik délután az egész szerkesztőség Kőbánya…..