Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Humorológus

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Megszűnik a Heti Hetes 2017.02.22 08:38:35
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" - írta. A döntés nem lehetett teljesen váratlan, hiszen már eleve kevesebbet rendelt belőle erre az évre az RTL Klub: januárban jelentették be, hogy 40…..
Humorológus 2017.02.22 13:13:59
@scuynat: Ez így igaz! Mi az, hogy a "humor nagyágyúi"? Már a kezdeteknél is csak 2 - 3 igazi humorista volt a csapatban, a többi meg a töltelék, vagy a még rosszabb, a Farkasházy!
Egy humorista annyira merüljön csak bele a politikába, amennyire azt a Hofi tette. Emészthető volt a pártvezetés számára is. Neki humora is volt és nem kellettek tapsoltató és nevettető bemelegítő emberek. Akit ez a gyatra műsor lekötött és tapsikolni tudott rá, az nekem nem lehetne a "kedves magyar közönségem"!
Humorológus 2017.02.22 13:24:09
@Fidesz Bérenc: :) - helyes!
A művész kollégák nagy % - ban baloldali nézeteket vallanak!
Nekik semmi sem jó, amit ez a kormány csinál. Azaz dehogynem jó, csak muszáj nekik ellenségeskedést szítani. Szemtől szemben már egészen másképp beszélnek.
Egész nap hullottak a fejek a Tv2-nél, de azt nem gondoltuk volna, hogy emiatt híradóparódiába fog fordulni a 6 órás Tények - aminek ráadásul ma a szerkesztőjét is kirúgták. A mai nap egyik legfontosabb híre, Biszku Béla halála például csak a 38. percben hangzott el, addig Azurák Csabáék lényegében…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
A tömeges TV2-es felmondások közepette Friderikusz Sándor is bejelentette, hogy ilyen körülmények között nem hajlandó a csatornánál dolgozni és nem folytatja az Összezárva Friderikusszal, ami mellesleg a csatorna egyik legjobb műsora volt. Most a Bors írja, hogy a forgatás megkezdése előtt két…..
A hétvégi Corodini Kupa díjazottjai:   Mikromágia: 1.       Nagy Csaba 2.       Kiss Balázs 3.       Dzsuzsák Zsolt   Színpadi bűvészet: 1.       Borbély Csaba és Szűcs Tibor (megosztva) 2.        Buday Laura 3.       –   Nagydíj:…..
Mivel sokan kérdeztetek az idei hazai FISM indulókkal kapcsolatban, ezért úgy gondoltam bemutatom őket azoknak, akik nem annyira ismerik őket. Elsőként következzen Nagy Csaba (Ninjaba). 1965-ben született Tiszafüreden. 1978 óta bűvészkedik, mestere 1980-tól 1985-ig Száva…..
Jobban felbolygatta a hazai szakmai közvéleményt az Apród.hu oldal névváltása, mint az egész választási hercehurca, de nem véletlenül. Az Apród és a Jófogás egy olyan éles harcot folytat a magyar apróhirdetési piacért, amire nem nagyon volt korábban példa. Két külföldi…..
Humorológus 2015.02.09 16:09:09
@OLX.hu: Minden tekintetben egy rohadt szemét, mocskos, korrupt banda az OLX.hu.
A normális ügyfeleket elriasztják a konzerv, gépi válaszaikkal, vagy a megalapozatlan, pökhendi és aljas pár szavas válaszaikkal. Azt hiszik, hogy kiskirályok, de a kiskirály feje is a porba hullhat egyszer.
VV Zsuzsa, a Kiskun tévé azóta kegyvesztett(?) bemondója lett az első versenyző a Való Világ idei évadában, akit a lakók a legváltozatosabb, de leginkább a megízhatatlansága, kétszínűségre és a vélt vagy valós szexuális kisugárzással való visszaélésre hivatkozó…..
  Ez az első feljelentés minta a kamu "Igazságügyi Szakérői Vélemény" -nyel megerősített, de el nem követett,  plombarongálásból fakadó jogtalan gázvételezés miatti "hamis vád"-at és "rágalmazás"-t igyekszik a helyére tenni. Akit így és ilyen trükkösen "megvádoltak"…..
Humorológus 2014.10.30 14:22:31
@vilagnezet.blog.hu: Gálházi Laci barátom! Látom, egy csónakban evezünk! Szerintem Orbán Viktor nem is tud ezekről az ügyekről. Én nem őt hibáztatnám, hanem a mindenkori kormányok felelős minisztereit, funkcionáriusait. Mivel a fejétől bűzlik a hal, én őket nevezném ugyanolyan bűnözőnek, mint az Energia Hivatal vezetőit, a gázos cégek illetékeseit, akik szemet hunynak eme szabad rablás felett. De felettük is van egy mindenkori magyar Kormány, amely bizony felelősséggel tartozik a garázdálkodásaikért!
A Blikk és a Bors is megírta, hogy péntek reggel Sebestyén Balázs élő adásban tudta meg, hogy meghalt egy közeli rokona. A műsor első 15 percében még ott volt a stúdióban, aztán a következő blokkban már csak Rákóczi Ferenc és Vadon Jani maradt a Morning Showban. Ők…..
Humorológus 2014.09.06 13:18:49
@Hülye aki elolvassa!: Minden ismert embert, ha megérdemli, ha nem ma sikk savazni. Főleg arctalanul. Főleg a borsonline végtelenül primitív kommentelői viszik ebben a prímet. - (Tisztelet a kivételnek)
Ez másfajta casting volt, mint a tehetség kutatós. ..
Humorológus 2013.12.29 23:33:34
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Te vagy a megmondóember? ott voltál vele, ahol én? mi lányok szégyenkeztünk a viselkedése miatt. Remélem, te is drogos vagy és együtt buliztatok.
Mi magyarok biztosan nem lepődünk meg az Újpest FC belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet a klub honlapján közzétett nyílt levelének tartalmán, amelyben a magyar business lifeot ostorozva bővebben kifejteti, hogy mit is ért az alatt a korábban tett kijelentése alatt, miszerint…..
Humorológus 2013.02.05 19:14:29
Roderick úr Hazudik! Sajnálatos, hogy az Újpest szurkolók agyatlanabbja, agy mosottja örül, hogy végre nyilatkozik a belga! Mellébeszél, vádaskodik! Közben amíg a többi csapat a keretének erősítésén ügyködik, Újpestre senkit nem akarnak hozni. Tisztában vagyok a Rajczi üggyel és Roderick tevékenységével Újpesten. Beletett egy valag pénzt, de amikor ahhoz képest gombokért hozhatna 2-3 jó játékost, akkor olasz és angol barátainak kijelenti, hogy Újpesten nincs igény a labdarúgásra. Tömegsport szintre fogja zülleszteni a focit ebben a patinás klubban!
Vergődik a belga, ahelyett, hogy klubot építene.
Most talált egy újabb kifogást, hogy miért nem tud igazolni, befektetni, fejleszteni.
Rajkó 2011 nyarán úgy szerződött, hogy fél évre alacsonyabb pénzt kap, de télen elmehet ingyen vagy az Újpest FC él az opcióval január 30-ig, és rendes bérért játszik tovább Újpesten.
Na és hosszabbított is, mégpedig maga Roderick!
Este egy hölgy így szólt hozzá Roderick nyilatkozatához: "Rajczit a nem megfelelő játéktudása miatt küldte el. De azért segítette volna belga szerződtetését. akkor hogy is van ez? Itt nem megfelelő a tudása Belgiumban igen?! Rajczi kinyitotta a száját , én is méltánytalannak éreztem volna, hogy olyan múlttal a hátam mögött így küldjenek el. Bábok. Na igen ,a bábmestert Gyarmati Eszternek hívják,a bábszínház tagjai pedig ismertek. Nagyon boldog lennék,ha Rajczi lett volna a legnagyobb probléma forrás nálunk. Innentől kire,mire hivatkozik majd? A problémák forrása a klub struktúrában rejlik. Ki hallott már olyanról, hogy egy jogász végzettségű nő mindenféle rutin és szakmai kontroll nélkül gyakorlatilag tejhatalommal bír. Nincs szakmai igazgató nincs sportigazgató. Van 2 ügyvezető amiből az egyik a tulajdonos, a másik a már említett hölgy. Ez a levél nem más,mint egy gyenge kísérlet megmagyarázni a bizonyítványt."
Egy másik "tisztánlátó": -"Most komolyan lehet egy ilyennek hinni, aki kirúgja levélben Rajczit, majd postafordultával felhívja még Belgiumból, hogy bocs, vissza az egész, inkább legyünk barátok, és még csapatot is keresek neked! :P És miután Rajczi nem áll be 12. baleknek, és nem megy szarért-hugyért St Truidenbe focizni, újra megsértődik rá.
Szerintem azcseszi a csőrét, hogy Rajkó talált magának csapatot, és nem tudta el lehetetleníteni, meg nem ő diktált neki." - Amúgy az a Rodi nyilatkozat több valótlanságot is tartalmaz! Éppen az Eszter dicsekedett el valahol, hogy egy volt kollégáját kirúgták, akivel peren kívűl megegyeztek és kap másfél milliót! A Rodi tegnap erre az esetre 3 milliót írt! Csak nem az Eszterke csapta be a belgát és húzta le a fele összeggel? Sokunk szerint, - akik valóban aggódunk az Újpest jövőjéért, - ez a Rodi nyilatkozat egy mentegetőzés, amiért elképesztő szakmaiatlanságot tanúsítva,nem szándékozik megerősíteni a csapatot. Jött a telefon Győrből, hogy "gombokért" felajánlják a tavaszi szezonra kölcsönben Ahjuperát! Eszterke természetesen nem állt szóba a Győr képviselőjével! Emberek! Ébresztő! A hozzászólások a belgát dicsőítik! Most! De a jövő engem és szavaimat fogja igazolni, ha nem térünk észhez időben!
DIGI Sport Arrivederci amore, ciao 2012.08.14 23:36:14
Valami - remélhetőleg csak ideiglenesen - véget ért. Valami fáj. Pontosan tudom, hogy mi az, az olasz foci részleges távozása. Mert ugyan lesznek még Olasz Kupa-meccsek csatornánkon ebben a szezonban is, de a Serie A piszkosul hiányozni fog. Akik nem értik, miért, azoknak nem is…..
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
Remek összeállítást készített a goal.com olasz szerkesztősége, egyetlen cikkben összegyűjtve az előttünk álló szezon ezidáig prezentált szereléseit. Maradona érát idéző Napoli mez, impresszív Lazio és Genoa szerelés, retro Milan viselet.. Hajtás után az összes egy helyen…..
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..