Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ageza4

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltette egy jótét lélek a harmadik évados DVD-dízdobozban extraként mellékelt mini-pilotot a YouTube-ra, mi belinkeljük, és közben elmorzsolunk egy vastag könnycseppet a szemünk sarkában, bassza meg a kutya a CW fejeseit, ez nem kellett, a Life is Wild meg igen? Addig tessék nézni,…..
comment:com Aki nem tud arabusul... 2007.10.04 09:48:00
Mi sem vagyunk tévedhetetlenek, sőt. Igen sok faszságot leírunk, aztán javítjuk, meaculpázunk, meg ilyesmi, a ló, meg a négy lába. Olyat viszont még egy kollégánk sem írt le a cc hasábjain, hogy mondjuk a "TV2 műsorán hatalmas sikerrel vetített Fábry-show" vagy "az…..
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
ageza4 2007.10.01 18:56:17
comment:com Elindult a magyar MTV 2007.10.01 13:44:00
Én felkeltem hajnali hatkor (na jó, a tv-tunert keltettem csak fel, aztán vissza az ágyba), csak azért, hogy megnézzem (visszanézzem majd) a történelmi pillanatot, amikor Ákos elindítja a magyar Music Televisiont. Erre jött a dagi Seam Kingston, hogy bjútiful gööööörl, én csak…..
comment:com Ahol a fasz az fasz 2007.08.31 17:12:00
Ma tíz óra után pár perccel indul a Viasaton a Dirt, a sorozat, ami megmutatja, hogy milyen a bulvármédia ott, ahol nem Jáksó László, meg az RTL Klub súgja meg, hogy akkor mi is legyen címlapon, és ahol senkit nem érdekelnek a teljesen kamu botrányok (Jáksó évek óta nem kefélt,…..