Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novák Előd

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mit jelent politikusnak lenni? Erről a talán furcsa, és általában vegyes érzelmekkel fogadott kérdésről szeretnék pár szót szólni.Az ember belevettetett a világba. Önmagát megismerni és a világot megismerni ugyanolyan fontossággal és kérlelhetetlen szükségességgel…..
 Tegnapig Magyarország sok minden lehetett. Kívánságokban, vágyban, gondolatban, politikai tettekben. A mai naptól azonban Magyarország helye és helyzete sok szempontból megváltozott, nyugodtan mondhatjuk hogy végérvényesen. Az Európai Unió elnökségi tisztét betölteni…..
Novák Előd 2011.01.20 11:38:21
@Vujity Tvrtko: Ez mind nagyon szép, és megrendítő. Mégis úgy gondolom, nem feledkezhetünk meg azokról a törekvésekről, amelyek a magyarságot nemcsak hogy morálisan, de szó szerint fizikailag is megpróbáltatásoknak teszik ki. Nem hallgathatjuk el, hogy a bűncselekményeknek egy jól meghatározott köre hazánkban, s nyugodtan tegyük hozzá, határainkon túl is, kifejezetten egy bizonyos népcsoporthoz köthetőek. Tudomásunk van bizonyos szervezkedésekről, csoportosulásokról, melyek egyetlen és kifejezett célja a magyar emberek ellehetetlenítése. Nem mehetünk el szó nélkül a közösségi portálokon megjelenő nyíltan uszító hangvételű megnyilvánulások mellett, nem ülhetünk karba tett kézzel, miközben olyan szervezetek fejtenek ki jelentős hatást, és toboroznak fiatalokat, mint a "Rommandó", "A barna sereg", vagy a "Romai birodalom". Amíg ezekről hallgat a média, és ön is, addig ne várjanak megoldást semmilyen problémára.