Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsinéni

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
orsinéni naplója márc. vége 2011.03.29 09:58:00
Persze, gondoltam, hogy így alakul majd, mindegy. Mármint a naplóírás intenzitása.Kisfőnöknek azóta is bomba ötletei voltak, pl.: mindenki egyért alapon mondjunk nemet a Dirinéninek, ha ránk bízza a dekorációt ( amit mindig Kisfőnök szokott csinálni, csak begőzölt a Nórára,…..
Na persze a két fiút nem sikerült kizsarolni a 3.a-ból. Bodza magántanuló lett. Kár.A mi osztályunkból Juszufkát sem sikerült kiutálni, persze, gyengénlátó, de ez inkább csak egy meccs a suli és a Felettes Szervek közt, amiből nem lehetett kiszállni. Megindult az eljárás, a…..
orsinéni naplója jan.25. 2011.01.25 09:50:00
Majdnem sikerült Mamival összeveszni, biztos gyengeség, de frászt kapok, mikor közli, hogy De rossz kedved van! vagy: Látom, nincs jó kedved! vagy: De idegbeteg vagy! Mintha leöntenének valamivel. Ráadásul, mindig akkor, amikor neki nincs jókedve. Pont. Mindegy. Füstölöghetek, de…..
orsinéni naplója jan. 24. 2011.01.24 09:59:00
Volt egy valamilyen zenekarnak ( de persze közben nem bírtam ki és megnéztem a Wikin ) szóval először azt hittem I Hate Mondays közben meg I Don't Like Mondays és a Boomtown Rats száma ( majd megnézem a Tube-on, mert persze nem ismerem, csak a sztori ragadott meg ), nna szóval ,hogy egy…..
orsinéni naplója szombat 2011.01.22 14:09:00
Nnna, hál' Istennek Olivér túl van a felvételin. Mielőtt bement, a kezemet szorította titokban, de amikor a magyar után lejött a lépcsőn, már újra (kicsit nagymellényes) önmaga volt. Közben megint olvastam egy cikket, és újra megsirattam a Westbalkános kiscsajokat. Ma a…..
orsinéni naplója suliügy 2011.01.20 19:28:00
Nemtom, mivel kezdjem. Talán, ami most a legjobban idegesít. A 3. a-ból, ahol csak betanítok,ki akarják tenni Danit és Áront. Ja az Osztályfőnök panaszkodása miatt. Mit mondjak, a két kölyök tényleg marha fárasztó tud lenni... lehet, hogy én csak azért bírok velük viszonylag…..
orsinéni naplója kezdés 2011.01.20 10:03:55
Az igazság az, hogy erőt vett rajtam a grafománia. Lassan szétfeszít az a sokminden, ami ér. Persze, Istennel meg szoktam beszélni ezeket, de marha jó, hogy kiléphetsz magadból, és kicsit kívülről is látod a dolgokat. Aztán lehet, hogy ugyanott végzi, ahol a többi, elkezdett…..