Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brmbolec

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A római türannoszok gyenge kezdők a Marxizmus árnyékában feltűnt évtizedekig uralkodó, vérgőzös figurák mellett...
A hétszeres világbajnok még tavaly ősszel ígéretet tett arra, hogy a jövőben – a versenypályán kívül – már csak villanyautót fog vezetni, ehhez képest egy Pagani Zonda volánjánál videózták le...
brmbolec 2021.08.06 12:33:10
Leclerc és Bottas lettek a monacói verseny tragikus hősei – a Ferrari és a Mercedes a leintés után rávilágított arra, mi is történt velük...
Mint egy házasságban a felek, néha az az érzése az embernek, hogy hasolnlóan működik az amerikai-orosz üzemeltetésű Nemzetközi Űrállomás, már ha az egyik fél számára kicsit kínos eseményről kell beszámolniuk...
Meglepő és annál sokkolóbb kijelentést tett jövőjére vonatkozóan Lewis Hamilton: egyáltalán nem biztos, hogy a hetedik világbajnoki cím kapujában lévő brit 2021-ben is a Formula–1-ben fog versenyezni...
A játékok alapvetően a gyerekek számára készülnek és abban talán mindenki egyetért, hogy a gyermek a legnagyobb kincs a világon. Éppen ezért a játékok esetében különösen szigorúan be kell tartani a biztonsági előírásokat, nehogy a gyerekek szórakoztatására kitalált tárgyak kárt okozhassanak bennük.…..
brmbolec 2020.06.16 11:57:00
@egyinges: 5 mm: az fél centiméter ! 0,5- 1,0 mm inkább elképzelhető.
Akinek volt már szerencséje a helyszínen átélni egy Forma-1-es futamot, biztosan sikerült állást foglalnia a fent említett kérdésben. A helyszíni megtekintés mellett több érvet is fel szoktak sorolni, akik erre esküsznek, ilyen például az egyedi atmoszféra, a verseny hangulata. Ugyanakkor szól bőven…..
Íme, már a 250. Napi érdekest láthatjátok, olvashatjátok ma! A sorozatban eddig már több, mint 5550 képet mutattam be érdekes, rémisztő, sokszor szürreális, de mindenképpen ritkán látható múltunkból. Köszönöm, hogy eddig is velem, velünk tartottatok,  tartsátok meg ezt a jó szokásotokat a jövőben…..
brmbolec 2018.08.13 14:25:44
@kugi: nekem úgy tűnik, hogy nem volt szemmagasságban a fényképezőgép, lehet hogy valamilyen ládán,vagy dobozon volt.
Blogadó A Hungaroring varázsában 2018.08.04 19:24:55
Először is leszögezném, nem vagyok sportblogger (bár szívesen lennék), ez a cikkem nem magáról a sportról fog szólni, hanem a körítésről, és a hangulatról. Idén egy nagy álmom vált valóra, több mint 9 évvel azóta hogy követem a sportot (2009.május 24.) sikerült kijutnom a hazai futamra, a "Rolex…..
A hagyományokhoz híven idén is a Dakar Ralival indul az év, mely immár 40. alkalommal rajtol el január első hétvégéjén. A 2008-as elmaradt afrikai versenyt követően 2018-ban már tizedjére tartják Dél-Amerikában a világ leghíresebb tereprali futamát.  A szombati napon közel 250km összekötő szakasz…..
Új zsűritagokkal és új műsorvezetőkkel indul A Dal 2018, írja a Bors. A közmédia hetedik dalválasztó shownak nevezett műsorában Zséda és Caramel helyett Schell Judit és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese ül a zsűribe. Az eddigi műsorvezetők, Tatár Csilla és Harsányi Levente helyét pedig Rátonyi…..
Nagyon jó, ha egy film leköti a gondolatainkat, elrepít bennünket a maga saját világába és izgalmakat, humort, sőt érdekességeket tud nyújtani számunkra. A lényeg a katarzis vagy egy azt megközelítő hatás. Ugyanakkor az is számít, hogy feltöltődjünk és ne lemerüljünk a film végére. Ha ilyen…..
brmbolec 2017.10.23 20:45:49
@Millerdraft:
Hát persze,hogy tudtam, csak nem sejtettem
Az optikában, amikor szemüveget csináltatsz, felajánljanak egy olyan réteget is a lencsére, aminek köszönhetően nem fog bepárásodni a szemüveged. Természetesen szépen meg is kérik ennek az árát. De vajon ki kérne ilyen réteget a szemüvegre, ha tudná, hogy valójában csak egy szappanra van…..
A Libegő Budapest egyik legnépszerűbb közlekedési eszköze. Kicsik és nagyok izgatottan ülnek fel rá, hogy aztán megcsodálják azt a páratlan panorámát, ami lejtmenetben tárul elénk. Van azonban néhány dolog, amit csak nagyon kevesek tudtak a népszerű Libegőről. Mi most egy csokorba gyűjtöttük ezeket...
7 tipp, amit ha betartasz jobban alszol Manapság nagyon sokan szenvednek alvászavarral, amit részben a stressz, munkahelyi gondok, nem megfelelő munkabeosztás okoznak.   Sokan erre fogják ha nem tudnak elaludni könnyen, rengeteget forgolódnak éjszakánként, pedig bizony rajtunk is múlik,…..
brmbolec 2017.04.26 07:33:17
Aligha lep meg bárkit is, hogy a szupermarketek különböző megoldásokkal próbálnak minél több pénzt kicsikarni a vásárlókból, azonban ugyanez működik fordítva, a beszállítók irányába is...
Teljesen megváltozhat az életed, ha beszerzel otthonra néhány öntapadós kampót. Nézd meg milyen praktikus és mennyi mindenre használhatod. Forrás: Thaitrick..
Ezt asszem portfólión belüli átmozgatásnak lehet leginkább tekinteni, azaz a habonymészárosközkirályimédia egyik szegmenséből (DunaTV) a másikba (TV2) igazol át a világsztárokkal bizalmaskodás hazai nagyasszonya, Návai Anikó. Eddigi műsora, a Szeretettek Hollywoodból című megszűnt, mert nem nézték,…..
1939 őszén a photoshop még nem volt népi sport. Szeptember 20-án Manhattan közepén 11 ember  valóban felmászott  260 méteres magasságba, a befejezéséhez közeledő Rockefeller Plaza 69. emeletén levő gerendára, hogy ott fotózkodjon. ..
A Földközi tenger bezáródásáról szóló cikkek a bulvárba is áttörtek, több ilyen témájú írás jelenik meg rendszeresen a vezető hírportálokon, többnyire valamelyik nagyobb török, görög, vagy olasz földrengés után. Hangzatos címek alatt tűnnek fel borús jóslatok a térség jövőjéről. A Mediterránum…..
A Kiskegyedtől azért nem vár sokat az ember, de mostani számuknak címlapsztorija olyan mélységekbe süllyed, amin még egy ilyen laptól is megdöbben az ember...
Ha nemrégiben felfedeztél valami puklit az arcodon, de nem pattanásnak néz ki, akkor nagy eséllyel egy benőtt szőrszálról van szó. Ezek az enyhén fájdalmas, viszketős, piros kis dombocskák akkor keletkeznek, amikor a szőrszál begöndörödik és éles, hegyes végével befelé kezd el nőni. Bizonyos…..
 A TV2 már bejelentett új adói közül valamiért az Izaura TV első adáshetének műsorát vártam a leginkább, és talán emiatt, a felfokozott kíváncsiságom miatt érzem kissé csalódásnak ezt a felhozatalt. Azonban érdemes belegondolni abba, hogy ezeket a műsorokat elsőre javarészt nem sok ember fogja…..
brmbolec 2016.08.03 06:28:41
@A megvalósult amerikai ólom..: régebben, a kezdetekkor nézhető volt.
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..