Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.C.Escher

8 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
M.C.Escher 2011.05.18 23:13:49
M.C.Escher 2011.05.18 23:20:05
@nyílegyenes labirintus: Meghallgatnám, hogy milyen órát tart erről :)
 A politikai identitásának megfelelően mindenki megtalálja benne a megfelelő fogódzót!„… Szánandó az a nemzet, melynek hite sok van, de vallása nincs.Szánandó az a nemzet, melynek tagjai nem maguk szőtte ruhát hordanak, nem maguk aratta gabona kenyerét eszik és nem…..
Onlinemarketing blog A Könyv 2011.03.16 22:32:16
Tavaly kértek fel, hogy egy készülő online marketing könyvbe írjak egy fejezetet. Aztán úgy alakult, kettő lett belőle. És bár én se hittem volna, de végül megírtam a fejezeteimet - és aztán jött a várakozás. Hiszen a kézirat leadása valamikor októberben volt, a könyv pedig…..
Emlékszik még valaki az ötéves tervek időszakára? Amikor Pártunk megmondta a tutit, és felvázolta, mi fog történni az országban a következő öt évben. És az is történt! Vagy nem... de a statisztikák szerint igen!Lehetne egy ilyen ötéves terv az, hogy mindenkinek legyen…..
Deutsch Tamás twitterel. Ez önmagában nem lenne hír nálam, főleg nem jelentené azt, hogy írok is róla, de fent nevezett politikus olyan módon írja a csiripeket, ami mellett nem akarok szó nélkül elmenni. Volt már eddig is több politikusnak twitteres jelenléte, meg ugye blog,…..
Gulyás Gergely hétfőn az index-tudósítás szerint a következőket találta alkotmányozási szükségessége melletti érveknek:"A jelenlegi alaptörvényből hiányoznak a világos értékek, nem derül ki, hogy mit gondol a nemzet a múltjáról és jövőjéről, és hiányoznak a…..
A Zugügyvéd nem az érintett személye, hanem a közzétett dokumentáció érdekessége miatt linkeli be a Tasnádi Péter elleni eljárásokat egyfajta szemszögből megvilágító weboldalt...
M.C.Escher 2011.03.22 17:13:50
tasnadipeter.com/ -nem tudom, hogy valaki belinkelte ezt az oldalt, de ez a kevésbé szolídabb régebbi változat :) Több régi tartalommal talán!

Sry ha már valaki postolta!
M.C.Escher 2011.03.22 17:19:55
@M.C.Escher: Még annyit, hogy a képeket kötelező megnézni (szerintem)
NYEKK Parlament Fighter 2011.03.10 20:23:00
Mivel már nagyon régóta(mióta a tanárom megemlítette egy ilyen játék ötletét) hiányolok egy olyan verekedős játékot, amiben magyar politikusok a karakterek. Így hát eljátszottam a gondolattal, hogy én milyenre tervezném meg. Azért próbáltam a lehető legegyszerűbb…..
 Mára demokratikus hatalommonopólium jött létre Magyarországon. Van ilyen? Hiszen a demokrácia lényege éppen az, hogy nem monopolizálható a hatalom.Valóban: ott, ahol a demokrácia gyökerei maguktól, hosszú-hosszú évszázadok alatt jöttek létre, igen kicsi az esély manapság…..
NYEKK Hazafelé BKV 2011.03.05 16:18:00
Este fél tíz, hegyvidékben. Mindenki várja, hogy az út púpja fölött szégyenlősen kidugja orcáját a busz és leguruljon hozzánk a megállóba. Nem értem miért mindenki arra néz? Úgy szuggerálják a púpot, mintha attól előbb jönne elő. Talán már ott áll a busz a púp…..
Kocsmaszónok fidesz.hu 2011.03.03 10:38:00
Ez a honlap önmaga paródiája.Most vagy nem figyelnek, vagy nincs rá kapacitás, vagy ennyire egyenes emberek, hogy nem foglalkoznak a dologgal, miszerint a fidesz.hu -n található nyilatkozatok keményen ütik egymást. No nem a mostaniak (bár néha azok is), hanem a korábbiak, a…..
Tiszta Beszéd Széllel. Szemben. 2011.03.03 01:30:00
Matolcsy strukturális reformokat, jelentős, a költségvetést érintő átalakításokat, történelmi fordulatot ígért a Széll Kálmánról elnevezett reformcsomag bejelentése előtt. A ma már ismert lépések valóban szolgálják a konszolidációt, azonban elmaradnak azoktól az elemzői…..
Levelet hozott a posta, a feladó nem más, mint maga  Magyarország Kormánya. Nem a Magyar Köztársaságé, mint jogi-politikai alakulaté, hanem csak így, sallangmentesen Magyarországé. Pontosabban nem is ők, hanem a nevükben a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
Sokan kérdezik, hogy a politikával való hivatásszerű foglalkozás nem teszi-e az embert végletesen csalódottá, kiábrándulttá, esetleg cinikussá. Általában nemmel szoktam válaszolni, mert az érdeklődés és a kíváncsiság nálam tényleg rendre legyűri ezeket a negatív…..
NYEKK A politikai vita 2011.03.02 14:15:00
Tíz pontban összegezném, a magyarországi politikai vita és vitázó tulajdonságait. Az általam ábrázolt kép egyértelműen túlzó, de szerintem ezért is jobban rávilágít a hibáinkra!1.Látszólagos apolitikus hozzáállás – A Magyarországon alapvetés, hogy a politika…..
Neurózis   Minden neurózisban két tendencia nyilatkozik meg, amelyek egymással szöges ellentétben vannak, s amelyek egyike mindig tudattalan. (C. G. Jung: Bevezetés a tudattalan pszichológiájába) - A neurotikus ember csak egyik speciális esete a meghasonlott embernek, aki…..
M.C.Escher 2011.03.01 23:22:52
@Donna (Cara)mba: Dehogyis nyugodtan! :) szerintem is csodaszép
NYEKK Menekülés 2011.03.01 20:35:00
 Haszontalan sablonos napok ezek. Világot kéne váltani, vagy legalább próbálni. Talán már kiölték belőlem a szabad felfedezőt?!Éjszakánként mindig azon morfondírozom, hogy ki kéne mászni a tetőre, majd elindulni az éjszakába, céltalanul bolyongani. Megszámolni, hogy hány…..
 Nyugalom a napnak majdnem vége rosszabb már nem lehet - bíztatom magam - üljünk le tévézni. Már alig várom az RTL híradót, csak harminc másodperc. Szerintük még egy reklám belefér. Napi bölcsesség: a hasmenés soha nem jön jókor – köszönöm Lopedium –…..
M.C.Escher 2011.03.01 17:19:23
@Donna (Cara)mba: Nincs egy csatorna felől se hiányérzet? :)
NYEKK Éjszakai este 2011.02.27 15:00:00
A második kerületben vagyunk, havernál. Egyetemistákhoz hűen nem dúskálunk a pénzben így mindig valakinél „alapozunk”, s mikor már kapufára ittuk magunkat akkor nézünk le egy szórakozóhelyre – így ott már elég a „szintentartás”. Az italunk…..
Filmdroid Az elnök beszéde 2011.02.28 17:40:19
George Bush a világ leghatalmasabb embere volt, de volt egy kis problémája. Dadogott. Ezért egy logopédust kértek fel, hogy segítsen. Az ország csakis Mike Tysonra számíthatott ebben a nehéz időben. A Jimmy Kimmel az egykori bokszbajnokkal, Tysonnal figurázták ki A király beszédét. ..
M.C.Escher 2011.03.01 16:10:27
:D:D:D
www.youtube.com/watch?v=pk7eFeRUsMo&feature=player_embedded egy híresség parodizálja a fekete hattyút :)
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..