Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PR philosopher

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…avagy mutasd a kosarad, megmondom ki illik hozzád!Az elmúlt években megszámlálhatatlan társkereső oldal indult útjára a világban. A bostoni székhelyű Scientific Match például lehetőséget kínál arra, hogy DNS alapján válasszuk ki a hozzánk legmegfelelőbb társat. Csak,…..
Amerika kedvenc chipse, a Doritos méltán híres arról, hogy a hagyományos média megjelenések helyett a fogyasztók aktivitásaira építve, felhasználók által generált tartalmat építsen be a kampányaiba. Minden a két évvel ezelőtti Super Bowl alkalmával kezdődött, amikor a márka…..
 A WikiLeaks-botrány egyik „hozománya”  A WikiLeaks nemzetközi non-profit „médiaszervezet” által kirobbantott botrány újabb és újabb vitát eredményez, amely állandó jelleggel szerepel a különböző médiumok hasábjain. A nemzetközi diplomáciai…..
Mikor a facebookon az egyik olvasó elküldte ezt a Google Adwords hirdetést, először nem tudtam, sírjak vagy nevessek. Annyira meglepett az egész, hogy hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy egy ügyes húzás volt-e a hotel részéről, hogy így lecsaptak az aktualitásra, vagy egyszerűen…..
Leginkább panelépületek károsodtak a ma szombat esti dunántúli földrengésben, derül ki az első hírekből. Az Index ezt írja:   A harmadik kerületben komolyabban a Huszti úton egy 11 emeletes panelház szerkezete sérült meg, és Oroszlányban is egy panelházban okozott kárt…..
Az Egyesült Államok elnöke azon „kevés” személyek közé tartozik, akiknek szavaira, cselekedeteire az egész világ figyel. A bejegyzés persze nem Barack Obama személyi kultuszának dicsőítését szolgálja, éppen ezért és a (nem csak politikai) korrektség végett is…..
 Egy luxemburgi székhelyű „vállalkozás”, a Flash007 rendkívül ötletes és látványos módját választotta a fotóművészet népszerűsítésének. A kezdeményezés a következő elgondolásokon alapul:  ü      Ha igazán szeretnéd…..
  A TorontoSun.com internetes napilap a helyi kanadai nagyvárosban szolgáló szervezet, a Toronto Police nem mindennapi nyomozási eljárásáról számolt be a napokban. A cikk mindenekelőtt arról tájékoztatja az olvasókat, hogy a hatóság munkájában - a bűnüldözésben és…..
Első bejegyzésemet Mitch Delaplane, chicagói PR guru sajtóközleménye (The Most Amazing Press Release Ever Written) ihlette. A gondolat egy házon belüli ötletelés (brainstorming) kapcsán vetődött fel. A szakember egy sajtóközlemény példáján keresztül mutatja be, hogy az mitől…..