Adatok
Szakács1
7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Most egy nagyon egyszerű és népszerű édességnek az elkészítését osztom meg Önökkel. A Somlói galuskát szinte mindenki szereti, hiszen könnyű étel, és nagyon finom. Ahány ház, annyi féle képpen ismerik a receptet. Mi az étteremben így készítjük el vendégeink…..
Ez a fogás vendégeink körében nagy sikert aratott. A barna sörben párolt marhasült egy kiváló ínyencség, csak kicsit időigényes az elkészítése! Mivel azonban ennyien szeretik, és az új étlapunkon már nem jutott neki hely, így most megosztom Önökkel, hogy otthon is el…..
Egy régi recept jutott az eszembe. Ezt az ételt vagy nagyon szeretik az emberek, vagy nagyon nem. Lehetne találgatni, hogy mi is ez a fogás, de nem húzom tovább az időt, inkább elárulom Önöknek. Ebben a posztban a szalontüdő elkészítését fogom megosztani az Olvasókkal. Hozzávalók…..
Ahogyan ígértük mostani bejegyzésünkben a magyar konyhák egyik alapvető ételének a receptjét tárjuk Önök elé.Húslevest készíteni nagyon egyszerű, mégis van egy-két kulcsfontosságú mozzanat, amitől az állaga kitűnő, az íze fenséges és a színe aranyló…..
A mostani bejegyzésben megkezdjük az alapok ismertetését. Leírjuk, hogy hogyan lehet sűríteni az ételt habarással, rántással, legírozással és beforralással. A következő technikák nem minden étel elkészítéséhez szükségesek. Mégis jobb az elején tisztázni őket. Így ha a…..
Ebben a bejegyzésben szeretnénk egy kicsit bemutatkozni. Hogy az inkognitónk valamennyire megmaradjon, az igazi nevünk helyett Szakács1 és Szakács2 néven fogunk írni. Mind a ketten egy budai étterem szakácsai vagyunk, ezelőtt pedig számos másik neves étteremben megfordultunk már…..
Kedves Olvasók! Mint ahogyan az a blog címéből is látszik, szakácskollégámmal azt vettük a fejünkbe, hogy lerántjuk a leplet az éttermi ételekről. Akárcsak a bűvészeknek, a szakácsoknak is vannak „bűvész trükkjeik”, azaz titkos receptjeik. Ebben a blogban meg…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz