Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brüsszelbementem

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha úgy döntesz, hogy külföldön fogsz élni egy kis időre, akkor gondolni kell arra is, hogy esetleg szükséged lesz étkezned néha. Mivel egy másik országban vagy sajnos, vagy szerencsére fel kell venni az adott nemzet étkezi szokásait, ami esetenként igen eltérő Anyukád…..
Brüsszeli szemeszter Bábel 2011.05.25 16:43:00
  Sokat gondolkoztam ezen a bejegyzésen, mivel ez nagyjából tükrözi a Brüsszelről kialakult véleményem. Vegyes érzelmek kötnek ehhez a városhoz; néha nagyon szeretem, néha meg nem nagyon, tehát átlagban semleges…  J   Mikor kiérkeztem nagyon tetszett, és egyben iszonyatosan meglepett, hogy mennyi…..
Brüsszeli szemeszter Újratöltve 2011.04.30 16:20:00
 Helló Mindenki! Mindenkit üdvözlök újra itt a blogomon! J Mióta nem írtam, azóta rengeteg dolog történt. Ezért is nem írtam… Húsvét előtt hazamentem 12 napra, aztán mikor visszajöttem Peti (a barátom) is jött egy hét nyaralásra. A családdal a viszonyom nem…..
Brüsszeli szemeszter Attention! 2011.03.04 01:11:00
Üdv kedves Olvasóim!Éppen a buszon ülök, és Frankfurt fele haladok, amikor ezeket a sorokat írom. Bár mikor publikálom, már ott leszek…Megint elég régen írtam legutóbb. Azt hiszem azt ígértem, hogy megpróbálok hetente írni egy bejegyzést. Hát… már rádöbbentem,…..
Brüsszeli szemeszter Mindennapok 2011.02.14 08:34:00
  Kedves Olvasóim! Ezer meg egy éve írtam utoljára, már azt is nehezen találtam meg, hogy hol kell új bejegyzést kezdeni... Rengeteg dolog történik itt, egyszerűen nem lehet unatkozni. Néha csak arra vágyom, hogy egy picit alhassak! :D Az egyik spanyol fiú jól…..
  Ötödik napja vagyok Brüsszelben. Az idő hideg és esős, az emberek segítőkészek. Tetszik minden, jó itt lenni. Egyenlőre még nem kezdődött el az iskola, majd csak hétfőn fog, de már megkaptunk az órarendet. Eddig még sosem volt ilyen jól kialakított félévem,…..
Brüsszeli szemeszter Kiutazás 2. 2011.01.23 10:25:00
 Helló Mindenki!Tegnap este megérkeztem Brüsszelbe, na de ne szaladjunk ennyire előre! Pénteken Frankfurtban aludtam, és másnap továbbindultam Brüsszelbe, immár kocsival Keresztapukám társaságában. Szombat délelőtt még kicsit bóklásztunk a városban, megvettünk még…..
Brüsszeli szemeszter Kiutazás 1. 2011.01.21 23:10:00
Kedves Olvasóim! :)Megtörtént amire régóta vártam, készültem... Elindultam Brüsszelbe! :)Repülővel jöttem, mivel ezt találtam a legkedvezőbbnek, leggyorsabbnak, stb. Első etapban Frankfurtig utaztam, mivel Keresztapukám kihozott egy bőröndnyi cuccot már karácsony körül. Egyesek…..