Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt)

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fluor Tomi tavaly még azokhoz is eljutott, akik tényleg hallani sem akartak sem a hip-hopról, sem az elektróról, a kettő keverékéről pedig pláne, így természetszerűen kialakult egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolat felé. Az elmúlt időben viszont Fluornak akkora ellentábora lett,…..
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.08.04 13:18:40
@Bérgyilkos Bohóc: ugyanmá' a vonós cucc már eléggé lejárt lemez vót' akkor is.

Ákos viccet csinál magából, de megteheti. Mert így is megveszik a lemezeket, elmennek a giga-koncertjeire, bálványként imádják, elcsöppennek ha böfög valamit és vicsorognak az "ellenségekre". Bármit tesz megeszik. Tetszik vagy sem, ezeket a zembereket hívják sztároknak.
A Web 0.1 blog vette észre, hogy a közmédiákat felügyelő, hivatalosan azonban csak a megrendelésükre tartalmakat gyártó MTVA angol és magyar nyelvű honlapja is egy ingyenes sablonnal készült. A Joomla ingyenes tartalomkezelő szoftverhez készült ugyancsak ingyen letölthető Oxygen…..
Alig egy éve jelent meg a Kiscsillag Néniket a bácsiknak! című albuma, de a zenekar máris új lemezen dolgozik. „Tavasszal, a dalíró próbákon született pár dalból nyáron felvettünk hármat, és az év folyamán egyenként jövünk ki velük. Ez a dal az első." – mondja Lovasi…..
Subba Gárdista lövi gépágyúval 2012.04.26 14:05:00
Szintet léptek a homevideók! Szemlátomást a polgárháborút vízionáló gyöngyöspatai polgármester kisfia is magáévá tette apja kisebbségekkel kapcsolatos nézeteit. ..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.26 14:09:56
Subba Eközben Japánban 2012.04.19 23:44:00
Éppen a kedvesed mellé kucorodtál? Vége van a normális napotoknak? Hát van ahol meg ez a normális: (Az egyik lány megeszik valamit, aztán a másik lány fejére hányja, akinek ki kell találnia, hogy mit evett) ..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.20 14:54:02
 ..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.16 13:52:29
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.12 10:22:47
@waterphone: MEGTEHETI! Ennyi. Tehát bármit csinál, az vagy gecijó, vagy elsírom magam, vagy paródia, de soha nem lehet egy erőltetett szar.
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.13 22:22:10
@Solymosi Csaba: Azért a faszát még ne kezd el szopkodni. Elég nagy tévedésben tetszik élni, akárki is. 'kinek van egy csöpp esze, megfigyel, nagyjából mindent, ami körülötte történik. Ákos tényleg kikerülhetetlen, de ez nem a nagyot-alkottál dologtól függ. Nem részletezném mitől. Lehet hámozni a fingot, hogy ez a szám azért SZAR, mert ő így akarta meg a bla-bla.

Javallom a Kossuth díjat ezentúl nevezzék Kovács Ákos díjnak.
Balhé! VV Christofel megverte VV Veronikát, meg minden!!   Ököllel ütötte, orrba verte, földre rántotta, fojtogatta és kést szegezett a torkának. Azt mondta, ha szólni mer a rendőrségnek, kinyírja. Ezek után lefejezte a kedvenc plüssállatát.  ..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.13 21:54:25
Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Fishing On Orfű fesztivál szervező közleményt adtak ki a mai napon, amiben sajnálatukat fejezik ki a Kolin énekesével történt múlt hétvégi incidens kapcsán (mint azt a Lángoló is megírta, a fenti képen látható Linczényi…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.12 14:53:57
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.09 17:55:43
@Jaffar: Neked fizetnek ezért a szemét, aljas provokálásért, vagy ennyire unatkozol? Hogy a büdös faszba jön ez ide te pléharcú büdösgeci?
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.09 18:04:43
@Jaffar: A kérdésre persze válaszolni abszurdum és túlon-túl nehéz feladat számodra. Mindenestre jól érzem magam, szerencsére nem tőled.
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.04.09 19:28:25
@Jaffar: Folyamatosan csúsztatsz. Még mindig csak a Márkó féle verzió van, aki szerint exbarát. Ha azóta van újabb, pontosabb infó kérlek linkeld be és ha úgy van képes vagyok változtatni a véleményemen. A csávóka nem azt a gyereket parasztozta le, hanem konkrétan az egész vidéket. Érzed a különbséget?
Hetek óta terjednek azok a pletykák, miszerint a The Moog zenekar elhagyja az országot és hosszabb időre Amerikába költözik. A pletykák most már tények, előtte viszont még kiadják harmadik lemezüket, a tavaly télen Seattle-ben, Ken Scott producer segítségével…..
Nem hajlandó műsorára tűzni Nicki Minaj legújabb, Stupid Hoe című számára készített videoklipjét az amerikai BET tévécsatorna, a TMZ.com információ szerint. A csatorna nem indokolta döntését, de ott dolgozó forrásokra hivatkozva az amerikai bulvárportál azt írja, hogy a klip…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.02.02 17:23:28
Pénteken érkezik Madonna új nagylemezének első hivatalosan kiadott dala, a Give Me All Your Luvin', ez pedig itt a single borítója, amin az 53 éves Madonna minimum 20, de egyesek szerint akár 30 évet is simán letagadhatna. Éljenek a modern képfeldolgozó szoftverek!Kevesebb, mint két…..
Szörnyű az, amikor az ember mások nyomorúságáról olvas a bulvársajtóban, le is teszi a megvajazott pirítóst egy percre, és buzgerálni kezdi a lelkiismeret, hiszen ez már a második szelet volt reggel, és kakaó is jutott mellé (habos), előtte volt kávé és cigi is (nem sodrott,…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.01.23 13:58:14
Az égvilágon semmi aktualitása nincs, de azért napindításnak megfelel az Ultimate Classic Rock összeállítása, amiben a rockerek bajszait értékelik/kommentelik. Klikkelés előtt jöhet a tipp, hogy ki lett az első! (Nem, nem Lemmy.)..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2012.01.06 10:24:45
Tegnap este véget ért az aktuális X-Faktor, amivel természetesen egyáltalán nem foglalkoztunk itt, a Lángoló Gitárokon, hiszen ez egy zenei blog, az pedig, bár talán ez nem mindenkinek nyilvánvaló, nem egy zenei műsor. Az X-Faktor tehetségkutatónak még eladható, de alapvetően egy…..
A Facebookon terjedő Mi az indián neved? alkalmazás, egy ügyesen álcázott adathalász eszköz. Ha megnyomtad a beleegyezés gombot az alkalmazás futtatására egy ékszerüzlet hozzájuthat személyes adataidhoz, és csatlakoznod kellett a Facebook oldalához, promócióhoz kötötte az…..
Csont alakú pendrive-on jelenteti meg a napokban A Kutya Vacsorája első nagylemezét a Gumicsontot. Aki nem tudná, az együttest a következő zenészek alkotják: Gerdesits Ferenc (Quimby, Üllői Úti Fuck, Marlboro Man), Kovács Geri (Soerii & Poolek, Volkova Sisters), Köles István Jr.,…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2011.12.10 12:43:21
Politikai témában továbbra sem kívánok megnyilatkozni, de ha már Kölcsey, akkor irodalom, és akkor fogjuk rá, hogy beleillik a profilba. Az ügyészség vizsgálja Dopeman számát. Vicc bazmeg, az. Persze ha jön a feljelentés, vizsgálatot kell indítani, ezt értem. De jött a…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2011.12.08 19:52:46
@sedi: Inkább Kölcsey orrát kellett volna beverni, amikor saját nyomorát ránk húzta. Pont, hogy a magyar népnek egy lelkesítő, előre mutató, bátor himnusz kellett volna/kellene. A meghunyászkodás himnusza. Dopeman meg próbál rivaldafénybe kerülni a folyamatos bazdmegeléssel. A kuruc meg még mindig van akinél komoly téma?
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2011.12.08 19:55:51
@version: Clap your hands apám..
Félti a pénztárcáját a Metallica és egyre több nagynevű zenekar, ezért fontolóra veszik a közeljövőben az európai turnézást, a meglévő naptárjukat pedig átszervezésekkel igyekeznek anyagilag racionalizálni – írja a Portfolio.hu a mértékadó Wall Street Journal amerikai…..
Ma jelent meg a Velőrózsák első nagylemeze Hamburgerkovács címmel. Az album dalmagyarázós premierje után itt a Lángoló Gitárokon is meg lehet hallgatni az egészet az elejétől a végéig. Kispál András új zenekarának első lemezbemutatója az A38 Hajón lesz december 9-én. A…..
Érzések boltja címmel ma jelent meg a Hollywoodoo új EP-je, amit most az elejétől a végéig meg lehet hallgatni itt a Lángoló Gitárokon. Aki le is szeretné tölteni, a zenekar honlapjáról ezt megteheti. Bónuszként egy klipet is bemutatunk, ami a címadó dalra készült néhány…..
Gyűlölöm a vadvirágos rétest (törölt) 2011.11.23 10:58:20
@TrueY: Meghallgattam nagy nehezen. A lemez is legalább ennyire instant lett, rém unalmas, olyan semmilyen. Nem csodálom, hogy ingyen letölthető. Kár értük, nem ilyenek voltak.
Lou Reed & Metallica – Lulu(Warner/Vertigo)Lou Reed és a Metallica közös lemezénél idén nem történhet nagyobb esemény a könnyűzenében. Véletlenül sem azért, mert bármelyikük is csinált volna valami igazán fontosat az elmúlt nagyjából tizenöt évben, hanem egyszerűen…..