Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lavista

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az SZJA bevallási határidő közeledtével igencsak aktuálissá válhat az alábbi levélben felvázolt probléma. Régen hangoztatott igazság, hogy egy súlyos könyvelői hiba tönkre tud tenni egy jól működő vállalkozást is, miközben közel sincs a könyvelési szakma olyan…..
Életem Ünnepek 2007.09.18 12:26:00
Apukámnak születésnapja volt, én sütöttem tortát neki. Az öcsémnek meg névnapja, ő pedig csokis-kókuszos sütit kapott. Arra még nem jöttem rá, hogy melyik gyenge pillanatomban vásároltam a neonzöld gyertyát, de biztosan én voltam, és csak ez volt itthon...
Életem Index 2007.09.05 12:41:00
Meglett az indexem. Egy hónapja keresem, már júniusban le kellett volna adni. B. találta meg. Legalább hatszor megkérdezte tőlem, hogy a régebbi táskáimban is megnéztem-e? Persze, a fehér táskám hordtam tavasszal, de az tök üres, abban nincs. A most hordott kékben sincs. Ma reggel…..
Életem Adó 2007.08.31 12:38:00
Még mindig nem vagyok toppon, pedig igyekszem. Tegnap áttekintettem anyagi helyzetünket és sírva fakadtam. Nem tudok gazdálkodni. Ez tény. Elköltöm az összes pénzt, ami a bankszámlámra befolyik. Pedig abból kellene még adót is fizetnem. De nem teszem. Úgyhogy most nagyon szűkre…..