Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orfeus

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Egy korábbi posztunkban arról elmélkedtünk, hogy milyen magatartást érdemes tanúsítanunk a közlekedésben, ha szeretnénk a rázós helyzeteket elkerülni. Most ismét elméleti téma…..
Ismét lép egyet a MÁV Start elektronikus jegyértékesítési rendszere. Éjféltől – bizonyos korlátozásokkal – az interneten hat külföldi ország vonatai között is kereshetünk, és ülőhelyre szóló jegyeket is vásárolhatunk a legfontosabb városokba. Az érintett…..
Az utóbbi napokban több levelet is kaptam, amelyben a MÁV internetes jegyvásárlását elemzik. Én hiszem, hogy egy történelmi ponthoz értünk. Még ha egy kicsit "fapados" is, de legalább elindult. Azt hiszem én sem írhattam volna le jobban az észrevételeim, mint a Debreceni…..
Tegnap hívtak. Szeretnék az Elvira-t új alapokra helyezni. A kérésük, hogy minden olyan hibát írjatok meg, ami bosszantó, elírás, nem egyértelmű.Minden javaslatot, ami esetleg a jobb működést szolgálja szívesen vesznek.Kérek mindenkit, hogy emailben küldje el nekem az ötleteit,…..
Új MÁV blog Minek van Elvira? 2007.08.30 12:55:00
Bringa és MÁV már megszoktuk, hogy necces, de hogy sógorékhoz menjen valaki ezzel a kombinációval, na az tényleg missön impássziböl. De a legjobb a random módon működő pénztár:) Minden évben el szoktunk utazni egy kis bicajozásra Ausztriába. Ez évről-évre nevezebb vonattal.…..
Új MÁV blog Dö elvira szaga 2007.07.29 15:53:00
Úgy látszik Elvira drága már mással is eljátszotta a helyes, aranyos kislányt.... Ja és van talán kakao@mav.hu is? Mert akkor makaozhatnank egyet:P Sziasztok MÁVszapulók, 2006 decembere milyen messze van már. Akkori, Elvirával kapcsolatos levelezésem azonban - sajnos - még most is…..
Új MÁV blog Elvira rossz kislány 2007.08.06 16:23:00
Szeressük az Elvirát. Jó sok infó közöl, csak éppen rosszat. Tegnap jöttünk asszonypajtival haza Abádszalókról. Barátokkal voltunk akik elhoztak Pécelig. Ott megnéztük gyorsan, hogy mikor jön Pestre vonat Pécelről.Ezt kaptuk:Ugye jól látható, hogy  21:27-kor jön egy…..
Orfeus 2007.08.28 10:05:41
Ha tényleg vannak ötleteitek vagy észrevételetek, akkor azokat küldjétek már el a makao@mavstart.hu címre. De ne az, hogy valamikor valamit kiírt, ami nem volt igaz, úgy halottam én. Hanem tényleg konkrét esetet, vagy ötletet, épületes kritikát. Az új ELVIRA-honlappal kapcsolatban is. (Érdekes sztori amúgy ennek létrejötte.Jellemző a MÁV és utódjaira).
A fahrplan.oebb.at, ami semmi más mint a német HAFAS amúgy kevesebb infót ad a MÁV vonalaira, mint az ELVIRA, mert csak max. havonta frissítik benne a MÁV-os menetrendet.
A 4:30 kor Orosházáról indul 7730 vonat meg valóban jár hétköznap B.csabára. :-)