Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piskóta

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Hát jó bulinak tűnik, és ki szeretném magam próbálni ilyen nehéz pszichológiai körülmények között” - vágja rá a kilencvenes évek végének csepeli divatja szerint zselézett hajú fiú, akinek pólóján gyöngyökből kirakva csupán annyi olvasható, hogy I’m…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
Nem szokatlan, hogy valaki csomagot kap a szerkesztőségben, de jobbára olajos vasdarabok érkeznek. Egy lámpa Árpád készülő Yamahájához, Mercedes-alkatrészek Csikósnak, netán egy pár hengerfej-dekli a Cougarhoz, szóval csupa férfias, nehéz dolog, férfias játékokhoz való. Ehhez…..
Az emberiség önmagát taszítja pusztulásba. Igaz, közben vannak vicces pillanatok. ..
A comment:com friss, meztelen Barátok közt-tildás posztjának kommentjei között ragyog a legújabb kori lovagköltészet nyersgyémántja, szemétparasztmajom-stílusban:elmeba 2007.12.05. 10:37:34ahhh megbaszlak tilda a faszomat szopod majd, a rabszólgám leszel te geci ahhh, anyád szívja…..
Frei Tamás elfáradt. Nem bírja már a sok utazást, Bangkokból Budapestre, aztán még arra sincs ideje, hogy kimossa a rózsaszín ingjeit, meg kiszidolozza a nyakkendőtűit, máris irány New York, vagy Los Angeles. London, felhős idő, Berlin, szitáló eső. Jetlag, a repülőgépen…..
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..