Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edeleny beres

462 bejegyzést írt és 264 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Ez az eredmény a szurkolókat illeti” Az ERC3-as kategória ötödik helyezettjeként zárta Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett a rali-Eb magyarországi fordulóját, a Rally Hungary-t. A Roger Racing Team párosa ezzel a kategória legjobb magyar egységeként ért célba a zempléni…..
Aki járt már raliversenyen, az biztosan találkozott Varga Cigány Zoltán nevével. Cigi, ahogy a legtöbben ismerik, már évek óta nem indult, mégis megőrülnek érte a szurkolók. Hogyan lehetséges ez úgy, hogy még csak nem is indul? Nézzétek meg a róla szóló riport-sorozatunk első részét, és…..
Fantasztikus versenyzéssel egy első és egy hatodik helyet szerzett Vogel Adri és Notheisz Ivett a Rally Bohemián.  A legendás csehországi versenyen próbálhatta ki először új autóját a magyar női ralipáros: a Ford Fiesta Rally4 az R2-es Fiesta agresszívebb változata, de az eredmények azt mutatják,…..
45 éve az élete része a ralizás, és bár már lassan 20 éve nem megy, mai napig szeretik és tisztelik a szurkolók. Érdi Tiborhoz látogattunk el először a hazai ralis legendákat bemutató és a régi nagy időket felelevenítő sorozatunkban.  Tibi bá'-val volt már szerencsénk korábban is éjszakát átívelő…..
Az Európa-bajnoki futamgyőztes Turán Frigyes, Bagaméri László páros Volkswagen Polo GTI R5-ös versenyautójával induló ifjabb Szabó Zoltán nyerte az Erally Országos Bajnokság küzdelmeit az R5-ös kategóriában.  Az április során megrendezett, négyállomásos virtuális sorozat második helyezettje,…..
A Shell kenőanyagok hivatalos magyarországi forgalmazója és a Peter Cerny Alapítvány munkája már hosszú évekkel ezelőtt összefonódott. Az Orbico Hungary Kft. természetesen a koronavírus-járvány okozta nehézségek idején sem engedi el a koraszülött gyermekek megmentésén fáradozó szervezet kezét, sőt…..
Te dolgoznál csak azért távol a családodtól, a barátaidtól és a hazádtól, hogy ralizhass? Tóth Ottóéknál jártunk műhelylátogatáson!   Tudom, elég közhelyes kérdéssel nyitottam a posztot. De ha megnézitek műhelylátogatásos sorozatunk legújabb részét, talán bennetek is átértékelődik majd nagyon sok…..
Soha nem terveztem, hogy valaha is az e-sportokról, a szimulátorozásról bármit is meg fogok jeleníteni ezen a felületen. Sajnos az élet úgy hozta, hogy a vírus járvány miatt egyelőre május végéig nem indul el semmilyen autós bajnokság Magyarországon, de valószínűleg máshol a világon sem. Így addig…..
A Turán Motorsport tavalyi ERC-futamgyőztes párosa idén valami teljesen újba vágja fejszéjét, ugyanis egy számukra ismeretlen márkával indulnak a magyar rali bajnoki címért Turán Friciék. A hosszú és sikeres Forddal eltöltött idő után 2020-ban egy Volkswagen Polo GTI R5 volánja mögött láthatjuk…..
Dudás Gergő még mindig nagyon fiatal, nagy reményeket fűzhet hozzá a magyar ralis társadalom. Műhelylátogatós sorozatunk miskolci állomásán 2019 ORC bajnokát kerestük fel és vettük górcső alá eddigi pályafutását, eredményeit és természetesen idei terveit is.  Gergő részletesen mesélt nekünk…..
Még el sem kezdődött igazán az idei szezon, már az első futam (Monte-Carlo Rally) második napján sikerült akkorát esnie 2019 rali világbajnokának, hogy arra nincsenek szavak (sem több szóból álló kifejezések.) A lényeg és egyben a legfontosabb, hogy mindketten jól vannak, de szinte biztos, hogy ez…..
A Rallye Évköny 1997-ben jelent meg először. Fotósok és újságírok csapata hozta létre, hogy úgy mutassák be a ralit, ahogy ők látják. Azok, akik minden egyes rali versenyen ott vannak, akik az elzárt helyekre is bejutnak a pályáon, akiket hosszú évek történései kötek össze a rali versenyzőkkel,…..
Karácsonyra egy beteg kisfiú egyik álmát szeretnénk teljesíteni, ebben kérjük segítségeteket! (English  Mikor az SMA2 beteg Leventének gyűjtött az ország, mi is beszálltunk az adakozásba és a Lángi Attila -Schmidt Ádám páros által felajánlott kisautót Halmos Gábor márkatársuk felajánlásából egy…..
Gokartozással melegítettek a nagy hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gálára a toppilóták. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar pilótákkal az autós újságírók is összemérhették tudásukat. Hefler Róbert, Formulaautó magyar bajnok, Marton Gergely, az ERX Super1600 2.…..
Képekkel és a szokásos eredeti hangos videónkkal tértünk haza az I. Rally Hungary hivatalos tesztjéről! Húsz páros vett részt a hivatalos bemelegítésen, mely az ország egyik legikonikusabb gyorsaságiján, a Bükkszentlászlót Bükkszentkereszttel összekötő szakaszon került megrendezésre. Az EB…..
Rengeteg jobbnál - jobb pályamű érkezett a Rallye Dream Blog, a Shell Kenőanyagok -  Orbico Hungary Kft. és Turán Motorsport közös pályázatára, ami kicsit sem könnyítette meg Turán Frigyes és Bagaméri László dolgát a választást illetően.  Mielőtt eredményt hirdetnénk, vessetek egy pillantást a…..
Őry Kornéllal folytatott beszélgetésünk második részében főként a belépőkről, a néző és nevezési számokról, valamint a még hátralevő munkákról beszélgettünk. Gőzerővel dolgozik a TRP Hungary és az Őry család azon, hogy alig egy hónap múlva felejthetetlen ERC élményben legyen részünk Magyarországon.…..
Az Orbico Hungary Kft. támogatásával a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport közös pályázatot hirdet, melynek eredményeként új ruhába öltözhet Turán Frigyes és Bagaméri László versenyautója a magyarországi ERC futamra. A tervezéskor vegyétek figyelembe a csapat korábban is használt színeit (fehér…..
A régi ralifanok számára biztosan nem ismeretlen az Őry név, hiszen Őry Tamás több pilóta mellett is megfordult navigátorként és csapatvezetőként, idén pedig újra a jobb egyben láthattuk Kerék Balázs mellett. Azt már talán kevesebben tudják viszont, hogy neki és Kornél fiának, valamint cégüknek a…..
A veszprémi murva most sem kímélte az indulókat, akik bár szokás szerint idén sem voltak sokan, de látványból és izgalmakból most sem volt hiány! A Szombathely rali elmaradását követően mindössze egyetlen murvás futam maradt a 2019-es magyar Országos Rally Bajnokság naptárában, a 26. Taxi4…..
Raliszurkolók mentették meg az autóversenyzők életét a hétvégi Veszprém Ralin. Novák Erik egy átlagos raliszurkoló. Asi és Turi Tomi voltak a nagy kedvencei, de az elmúlt években távolabb maradt a ralipályák szélétől. A hétvégi 26. Taxi4 Veszprém Rally vasárnapján azonban valahogy csak…..
Túl van az idei első teszten a MOL Racing Team két versenyzője Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A rally Európa-bajnokságon induló páros Bakonyoszlop község mellett ült ismét a Volkswagen Polo GTI R5-be. „Nagyon hosszú volt a téli szünet. Nekünk ilyenkor jön el a karácsony, amikor kezdődik az…..
Az év egyik legmenőbb ladás-krúzolós videóját hozták össze Tolnai Márkék! Sokat kellett várni egy hasonló anyagra, de így utólag minden túlzás nélkül kijelenthetjük: megérte! A videóklipp főszereplői Turcsik Tamás és 2107-ese, mellyel a szokásos szilveszteri hungaroringi autós évadzárón indulnak…..
edeleny beres 2018.12.19 23:59:31
@hdnctrl: a jóhoz könnyű hozzászokni és úgy látszik neked hamar sikerült :)

Sajna egyszemélyes "stáb" munkája, annak tudatában, hogy gimball sem állt a készítő rendelkezésére szerintem nagyon komoly lett azért!
Csütörtökön az Év autóversenyzőjének választották, pénteken bemutathatta jövő évi versenyautóját, melyet a hétvégi Mikulás Ralin próbálhatott ki először. Miután zsinórban háromszor (2015/16/17) is megnyerte az Országos Magyar Rally Bajnokságot Herczig Norbert, 2018-ban a rali Európa Bajnokságon…..
edeleny beres 2018.12.13 23:33:02
@Duliee: Sony FDR-AX100E :)
Az Autósport és Formula Magazin az elmúlt évek sikereit követően idén is kiadta a TOP50 legjobb magyar autóversenyző rangsorát is tartalmazó Autósport évkönyvet, melyet megkoronázva csütörtök este ünnepélyes keretek között díjazták az év kiemelkedő magyar autósport versenyzőit a Boscolo Hotelben. Az…..