Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lemmy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
Ákos Brezsnyevet utánoz és viccet mesél Bochkor Gábornak 1991-ben. Szóljon, aki ezt látva visszavágyik 1991-be. Nem tudjuk azonban nem észrevenni, hogy a fiatal, öltönyös Ákosban volt valami szerethető, ami azóta már rég eltűnt belőle, Bochkor viszont már 15 éve is egy…..
comment:com Hír Tv a tűzvonalban 2006.09.19 01:08:00
A dolog csak kicsivel változott augusztus huszadika óta. A Hír Tv kint van a frontvonalban és félamatőr tudósításokat küldözget, de legalább kint van. Az MTV-ben Baló György a tüntetők legdurvább betörése után jó sok idővel később kiváncsian megkérdezi, hogy akkor…..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
Nem fogunk csalódni. Fiala új reggeli műsorán az ember még a fokhagymás pirítóssal a kezében és egy korty tejes teával a szájában is úgy elalszik, hogy legközelebb csak Szily Nóra hangjára riad föl, aki Fialát követi a műsorrendben. A Kelj fel Jancsi a vény nélkül…..