Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaloz174

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Szilárd, aki a minap még arról panaszkodott, hogy az ellenzékre nem lehet számítani, mikor a hazát kell megvédeni, most lelkes hangú beszédben igyekezett bebizonyítani, hogy Hunyadi János méltó utódai azok, akik ma a bevándorlás megállításán fáradoznak. Különösen a Magyar Honvédség, és az…..
Végre elindult valami. Gyurcsány Ferenc és Bokros Lajos bejelentette, hogy megkezdi a tárgyalásokat a Demokratikus Koalíció és a Modern Magyarország a 2018-as ellenzéki győzelem érdekében. Ez a helyes irány a kormányváltáshoz. Reméljük, a többiekre is pozitívan hat ez a váratlanul jött, de örömteli…..
Gyerekkoromban csak a baracklekvárt voltam hajlandó megenni. Mára ez változott, viszont a házi sárgabaracklekvárra azóta is nosztalgiával gondolok, és azt hiszem, nem véletlenül olyan népszerű. Hiszen a sárgabarack, főleg a magyar kajszi annyira zamatos, lédús, hogy már maga a gyümölcs is felér egy…..
Orbán a napokban válságtanácskozást hívott össze, megismerve az első negyedéves GDP adatot, amely az utolsó helyre volt elég Európában. Mielőtt továbbmegyek a gondolatmenetben, kérem az olvasót, álljon meg egy pillanatra, és gondolkozzon el, milyen minőségű kormányzás folyhat ebben az országban, ha…..