Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janifeka

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
Emlékszem, annak idején, amikor a tavalyi Golf-napok egyik válogató zsűritagjaként egy éjszaka alatt kellett kiválasztanom kb. 1900 autó közül azt a - ha jól emlékszem - százat, amelyek bekerülhetnek a szűkebb, kiállított keretbe, na azon az éjjelen kaptam életem legtöményebb…..
Janifeka 2015.04.15 18:05:42
A távol-keleti gazdagok olyan dolgokra képesek, amire az európai ember még álmában sem gondolt. Régi Land Roverből mai arculatú Range? Bármikor. Már szemből fenyegetően hat a szinte azonosítatlan Réndzs vagy Rendzs. Szűrők, szívótorkok, tüték, V-Motorock! Hála Istennek…..
Egy teljes rész Chop Shop, amiben az indiai származású vértuner és dizájner, Leepu mester Londonban alkot, és egy kettes Golfot szab át a távol-keleti ízlésének megfelelően. ..
Marci talált be egy Toyotával, ami a hahun próbál új gazdát találni. 500000ft-os optikai tuning. Rozsdamentes, folyamatosan szervizelt, új fékek féktárcsák, vonóhorog. stb. Nagyon megkímélt kifogástalan paripa. A feltünő megjelenés, és az elismerő tekintetek…..
Kiscipő küldte be az alábbi magyar rendszámos Trabant kombit. Leblokkoltam, nem tudok mit mondani. Ennél rondább Trabit nem hordott hátán az NDK se. Igen, szárny, olyan helyen... ...ahol nem is lehetne! Világítós lenne? Sókár. Jobb elfoglaltság a röplabda, mint ennek a…..
Oszitól érkezett egy hirdetés, melyben egy szép piros Celica állt. MAGYAR NYELVŰ NAGY NAVIGÁCIÓ-DVD-TELEFON-CD, FŰTHETŐ BŐRÜLÉSEK, ELEKTROMOS TOLÓTETŐ, KASZNIT KICSIT ÁTSZABTAM, 18COLL DOTZ FELNI, NAPPALIFÉNY, KIPUFOGÓK Lássuk! Az a baj, hogy az a "kicsit" nem éppen…..
Jajj,de csúnya! India oktat 2014.01.06 08:32:00
Velo küldte, érdemes megfigyelni a JVC logo alatt a videó végefelé az EXPERIANCE feliratot. ..
Janifeka 2014.01.07 19:31:02
Janifeka 2014.01.09 15:24:36
@Make Valamit:

A motor tartósságához kétség sem fér.
Egy tuningtalálkozón került lencsevégre ez a két Suzuki. Ha úgy vesszük, ez a Swift már önmaga elég lenne egy jó poszt elkészítéséhez. Érdemes szemügyre venni az indexburákat, nekem az volt az ultimate. Ő meg csak már a szinte megszokott egyen-Ignis, gyári magasság…..
Egy litván VR6-os Golf hadd jöjjön még, mielőtt tizenkettőt ütne a mutató. ..
Janifeka 2014.01.02 12:33:42
Egy kis hazai sosem árthat, pláne, szilveszterkor, legyen az akár sör, bor, pálinka, kolbász, vagy bármi, amit mi, magyarok szeretünk. Én pedig adok némi hazai rettenetet, mert még mindig van belőlük. Kráncs! Hámm! Lik. Krómos-indexes M3! Ütő. Az. Ő ugyan már volt, nem is…..
A harmadik, egyben utolsó kanna-bőröndért lehet most versenybe szállni. Aki gázolajat szeretne vele eljuttatni repülőn, kézipoggyászként, az készüljön fel némi vegzálásra, meg arra, hogy a felnyíló fedélnél kifolyik. De pár gatyának, cserepólónak, notebooknak és fogkrémnek…..
István lőtte az alábbi komoly művészi alkotással ellátott hármas Golfot. Kicsit morbid. A tetőre applikált szárnyat és a kerékhűtéses küszöböt szinte már észre sem vesszük. Nekem így hirtelen erről a 90-es évek számítógépes játékai jutottak eszembe, amikor még a 486…..
Janifeka 2013.05.20 13:40:06
@TaaT: 2009 hez képest némi javulás látszik, de az is lehet, hogy még az üvegszálasnál van az új ultimate diffúzoros hátsó lökös :)
Igazán fantasztikus, amikor a generációk találkoznak. ..
Tamástól kaptam egy levelet, benne egy E30-as BMW-vel. Úgy kezdte, hogy valószínűleg nem ő az első, aki ezt az autót lefényképezi és beküldi a már jól ismert címre. De bizony, eddig még én nem találkoztam ezzel a borzasztó alkotással, így ismét meg kell állapítsam, hogy…..
Ha már Ginoéknál a szereteté, Szarvason idén is a tuningé volt a főszerep. Ott jártam, így pár képpel gazdagodott a galériám. Volt mit fotózni. A Rat kicsit több ennél. Vagy nekem rosszak az ismereteim. Élőben komikus volt. Neki nem szólt senki, hogy nem kéne ezt…..
A Ferrarik utánozására már számos példát láthattunk. Mind csak árnyéka az eredetinek. Egy maláj illetőségű fiatalember pedig nem volt rest megépíteni a saját Ferrariját. A siker? Garantált. Az orra leginkább Enzo.. Hátrafelé pedig egyre szögletesebb.. Mígnem a farrész…..
Jajj,de csúnya! Spoylerek 2011.11.17 07:04:00
A fészbuk oldalunk nagyon jól működik,ahogyan az alábbi példa is mutatja, számtalan szebbnél szebb járgány lát napvilágot, közülük származik ez a Vento is. A képek magukért beszélnek ötös Golf lökös Kristály lámpa elöl hátul Spoyler. Ledes belsőtér fénycsövek minitor…..
Jajj,de csúnya! GE Merci 2013.03.19 19:09:04
Érdekes keresztezés született valahol a nagyvilágban. E maszk egy G Mercin. Jogos a kérdés: Nooooooooooooooormális? Jánosnak köszönet érte. A cw-érték biztos, hogy javult valamicskét. Talán csak a két kályhacső méltó említésre. Katasztrofális...
Janifeka 2013.03.19 23:23:28
Jajj,de csúnya! Home made pff pff 2013.03.07 08:05:57
Gyaníthatóan nem a G.A.S. szerelte be az alábbi Eclipse-be az airride rendszert. No meg minden mást sem műhelyben végeztek. Az biztos, hogy a padlót karcolja. Azt, az egyébként szép farrészt tönkretenni nem volt jó húzás. A műszerfal sincs kikímélve. A kezelőfelület. Ez…..
Már egy jó ideje kerülgetem az alábbi orosz gépjárműt a gépemen. Egyszerűen nem volt bátorságom eddig kirakni, annyira szörnyű. A Lada Kalina alapjában véve egy egyszerű, célratörő, semmi extrát nem rejtő gépjármű, amely A-ból B-be való közlekedésre alkalmas, semmi…..
Jajj,de csúnya! Nagyon egyedi 2013.03.05 13:39:09
Helo.Eladó sorba került szeretett kis suzukim.Nagyon egyedi,ilyet nem látsz az utakon közlekedni még egyet.Amit alakítottam rajta: -60/-60 H&R ültető rugók,egyedi festésű acélfelni(elöl 70% michelin téli,hátul 80%-os barum téli gumikkal)löklapba rácsok,hűtőmaszk csere,löklap…..
Mi sem lehet szebb napindító, mint ez a sárga förmedvény. ..
Belgiumban is szeretnek tuningolni. Tudnak ilyet is, olyat is. Ez inkább ilyen lett. Amolyan ralis figura akarna lenni. A felni még tetszik is. Azt a szárnyat felapplikálni nem lehetett kis munka. Egy kicsit sorjás még. Ne felejtsétek, tart még a játékunk, holnap éjfélig…..
Már nem emlékszem pontosan, honnan is jött az alábbi Calibra. Mindenesetre a fhansziák megint elbántak egy darabbal. Akár csak Hannibal Lecter. Már megint. Hátulról sem sokkal szebb. Konkrétan semennyivel sem. A narancssárga műanyagmázt a beltérre is ráöntötték. De minek...