Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mákosbab

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Amivel még tartoztam 2010.11.08 08:05:00
Slaughtered Vomit Dolls (2006) Rendezte: Lucifer ValentineUgye mindenki emlékszik a trilógia második részére, ami talán minden idők legbetegebb és leggusztustalanabb filmje. No, az előd se semmi.Itt végre van kerettörténet, csak éppen ez sincs túlbonyolítva: egy férfi…..
Ha ez így folytatódik, nem sokára új listát kell írnom. Nekem pedig egy beutalót kell majd szereznem egy jó pszichiáterhez. Ezt a filmet úgy tessék elképzelni, hogy még a ReGOREgitated Sacrifice-nél is keményebb! Ez pedig nem egy naiv túlzás tőlem, nem-nem, higgyetek nekem! Aki…..
Mákosbab 2011.01.18 20:23:54
@purga: Nagyon teccettek az eddigi filmelemzéseid de ezzel egyszerüen vitatkoznom kell mivel szerintem igenis naiv tulzás hogy keményebb mint a reGOREgitated Sacrifice!Tény hogy nagyon beteg film és hogy normális embernek nemjut ilyen az eszébe hogy csecsemőbaszás, de kéremszépen ez attólmég egy teljesen korrektül kivitelezett film marad és pont ettől hogy viszonylag profin van megcsinálva (pláne hogy műpélót használtak...) nemis tudott magával ragadni, végig éreztette velem hogy ez csak egy film színészekkel, így a beteg dolgok ellenére nemnagyon tudott rám pszihésen hatni. Vizuális szempontból pedig szerintem vitathatatlan hogy a Vomit Gore filmek ezerszer gyomorforgatóbbak pláne hogy a kézikamerás stílus sokkal hitelesebbé teszi! Ha véletlenül elolvasnád a kommentem kérlek a onetwo22@feemail.hu címre küld el válaszodat, ugyanerre a címre linkelje légyszi aki betegebbnek vél egy filmet a reGOREgitated-nél mivel nálam még mindig a toplista élén áll szal kiváncsian várom a címeket ;)