Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin)

0 bejegyzést írt és 12759 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis…..
Cats Meok Bang címen fut egy új online csatorna Dél-Koreában, amit várakozásokkal ellentétben rengetegen követnek élőben, pedig az adásban néha órákon át nem történik semmi. Aztán egyszer csak megjelennek a műsor sztárjai, akiknek fogalmunk sincsen arról, hogy ezrek figyelik őket, és kényelmesen…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2016.05.05 14:35:13
@netrion: a legszebb az egészben az, és a film vége felé jól lehetett látni, hogy az etetőtál elé tükröt tettek, talán hogy még a macska se érezze magát egyedül evés közben. :)
Na akkor ma jöhet a nyúl (tojás most sem lesz :)). Néhány hátborzongató nyuszis fotó a múltból...
2015-ben utolsó alkalommal szedtük össze a hét legérdekesebb és legszebb lakásait és házait! Szokásos válogatásunkban többféle otthontípusba is betekinthettek: találkozhattok budapesti és vidéki, családi és szingli, modern és fiatalos otthonnal egyaránt.  A tökéletes lakás…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.12.28 11:53:46
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.12.18 22:08:14
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..
VIZSUart Vilma szobája 2015.11.10 09:13:08
Gondolhatnánk, hogy gyermekeink szobáinak megtervezése igazán nem jelenthet nagy kihívást: színes falakkal és az ágy-asztal-szekrény kombinációkkal akár biztosra is mehetünk. És tény, hogy aki így gondolkodik, még igaza is lehet, de ahhoz, hogy a szobácskában élő gyermekünk…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.11.10 22:37:07
@Amusing: na meg az utolsó előtti képen, a patikafehér gyerekszoba is megér egy misét. :)
Én egy szórakoztató műsoron röhögni akarok. Nem elmélkedni, nem elgondolkodni, nem jobb emberré válni és tanulni valami Nagy Dolgot, megtudni magamról, esetleg a világról valami olyat, hogy a fal adja a másikat, lófaszt. Röhögni akarok, és kész. A magyar tévék műsorán…..
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
Ahol az első adás döcögött, ott erősített a legjobban a másodikra a Sztárban sztár: a produkciókban és az énekesek lelkesedésében, bár mellélövés volt megint, Csonka András drag queen showját soha nem akarom többé látni lelki szemeim előtt, és Peter Sramek vörösre mázolt…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.10.05 09:10:55
@doggfather: :D:D
A HírTV tegnapi esti híradójában telefonon kapcsolták Eva Maria Barki nemzetközi jogászt, akit főleg arról kérdezett Maráczi Tamás műsorvezető, hogy mit gondol Ausztria most Magyarországról, mi hazánk megítélése és úgy általában az utca embere hogyan vélekedik az egész…..
Az Index a Balaton Soundon felfedezte, a TV2 pedig most szerződtette Pumped Gabót. A Bors információi szerint Gabó az Ezek megőrültek! című műsorban mutathatja meg képességeit, lényét, és persze az izmait.…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.08.12 12:12:52
A nyári tévés uborkaszezon eddigi legvadabb pletykája, hogy a TV2 egyik arcává lett Berki Krisztián és csaja, Hódi Paméla (vagy Pamela, attól függ, éppen ki mondja a nevét) az RTL-hez igazol, ráadásul a Celeb vagyok, ments ki innen! két új évadához. Mindez jól hangzik, Berki…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.08.04 12:59:26
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Az isten szerelmére, miért jó az neked, hogy pucéran nézed Delhusa befésült fejét? :D
Ügyesen alkudozott a szerződéséről Szabó Zsófi akkor, amikor átigazolt a TV2-ről az RTL Klubra: havi egymilliós gázsit kap akkor is, ha egy percet nem szerepel a képernyőn, márpedig tavaly ősz óta mindössze 25 alkalommal láthattuk RTL-műsorban. A Bors infói szerint a színésznő…..
Bár sikerült emlékezetessé tenni a cég 25 éves évfordulóját, valamit nagyon félrekalkulált a Fressnapf az ünnepi akció kitalálásánál. Januárban még "25 000 Ft értékű árkedvezményre jogosító utalvány"-t hirdettek, aztán nyár elejére sikerült belefutniuk egy…..
Hamarosan képernyőre kerül a TV2 Ezek megőrültek! című celebszívatós realityje, amiben a legutóbb még az RTL-en, pontosabban a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelvalóságshow-ban szereplő Aleska Diamond és a dettó ebben a műsorban is hisztikirálynőt alakító, majd a…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.07.10 10:38:29
@cukkmukk: szinte szóról-szóra ezt akartam írni.
Számomra ő a legirritálóbb megélhetési semmirekellő, akit nap, mint nap a képünkbe tolnak valamiért.
Néhány hete nem lehet úgy bekapcsolni a rádiót, elmenni egy plázaparkoló mellett, megnézni egy tudósítást valamelyik fesztiválról, hogy ne a Bulibáró szólna. Ennek a remek, a zenei kultúrát alapjaiban megújító valaminek a műfaji besorolása - zene-e egyáltalán vagy az emberi…..
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.07.07 21:19:02
@tt1991: A horribilesnél azért egy idézőjelet vagy egy (sic!)-et kitehetett volna a szerző. Az nincs téglában.
Persze lehet egyszerű elütés is, de ettől még nagyon hülyén néz ki.
Az elmúlt hónapokban gőzerőre kapcsolt kormányzati kommunikáció minden erejével azon van, hogy a bevándorlással tematizálja a közbeszédet. Bár a bevándorlás valóban rendkívül komoly kérdés, amellyel feltétlenül foglalkozni kell, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a magyarokat…..
Van egy fickó, Horkai Zoltán, aki vadállatokkal foglalkozik. Ennyi, nem nagy truváj. A fity fenét nem az! Ő ugyanis nem a Facebookon teszi az agyát valami állatvédő gittegylet nyílt csoportján belül, hanem egy többhektáros birtokon képzi ki több tucatnyi állatát. Figyeltétek,…..
Otthontérkép Lazulás a kertben 2015.05.27 17:38:52
A nyári hónapokban az emberek a szabadba vágynak, igyekeznek minél több időt a levegőn, a napsugarak melegében eltölteni. Nincs ez másként akkor sem, amikor otthonunkban vagyunk. Ahhoz azonban, hogy valóban hívogató és kellemes legyen a kinti időtöltés, nem árt, ha saját kertünk…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.05.31 23:16:03
@kopaszsop: asszem videó nélkül is nyilvánvaló, hogy milyen khm.. kultúrkörbe tartozik a tulajdonos. :)
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.05.13 13:43:04
@Sanda.Ipse: dehogy, már az is rég kiszivárgott.
Megmondjam? ;)
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.05.13 14:02:34
@DilisApu: én is ezért nem nézem már egy ideje, csak itt olvasom becsülettel a HV-kat. :)
Már aránylag korán lehetett tudni a női győztest, nem sokkal később a másik is kiszivárgott. Korábban tényleg nem volt így. Kár.

Bár számomra mindig is kényelmetlen érzés volt az ÉH-k esetében az, hogy egy már korábban leforgatott, lefutott "reality" (?) műsort nézek és lehet, hogy csak engem zavar, de számomra pl. az sokat ront a játék örömén, hogy akár a HV-t illetően, (ki)röhögve olvassák a mélyen szántó esélylatolgatásokat a hónapok óta itthon lévő szereplők.

@Pietrosz Abroszbatojsz: nem emiatt nem mondom el.
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28 15:19:56
@ZLATAN: nem tudom. De az is lehet, hogy nem együtt, egyszerre beszéltek velük és félinformációkkal vagy némi iránymutatással esetleg terelhették az asztali beszélgetést olyan irányba, amit láttunk.
Nórit inkább kellett gyúrniuk, a riportszobában nagyon meg volt zuhanva...
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28 21:57:21
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28 14:13:12
@Lindalinda: és neki milyen volt?
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28 14:39:58
@Advanced Flight: igen. Meg az olyan hozzáállás miatt, mint ami a cikk végén a kommentekben olvasható. Javarészt nőktől. Tanulságos.

www.hir24.hu/light/2015/04/27/eden-hotel-a-tv2-kivagta-hogy-nori-sirva-panaszkodott/
pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28 14:54:21
@Wrex:

"Feljelentést a bántalmazás miatt csak Nóri tehetne, ha akarna. De valószínűleg nem akar, hiszen, ahogyan azt a TV2 a saját védelmében felhozta, már másnap reggel kijelenti, hogy nem volt szó semmilyen erőszakról. Egy olyan asztalnál mondja ezt, ahol mellette ül a bántalmazója, és ahol mindenki ellenségesen, bizalmatlanul, vagy éppen viccelődve kérdezgeti az erőszakról.
Azzal, hogy láthatóan feszülten letagadja a bántalmazást, tulajdonképpen tovább folytatódik a szexuális bántalmazás természetrajzát bemutató a superreality.

Nóri úgy ebben a jelentben is úgy viselkedik, ahogy legtöbb bántalmazott nő: a kutatások szerint Magyarországon száz szexuális bántalmazásból csak kevesebb mint egy kerül a rendőrség látóterébe, mert a nők nem mernek előállni a történetükkel, nem bíznak az igazságszolgáltatásban, nem akarnak keresztül menni a nyomozás tortúráján, és sokan egyébként is magukat okolják."