Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zen_dubhist

148 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                  Tracklist 01. The Evolution feat. OKA (Delhi 2 Dublin's Down Under Mix02. S.O.S. (Eccodek's Dubslide Remix)03. Magic feat. Grand Analog04. I Wanna Give You Love feat. Jacob Cino05. Get On The Bus (Dubmatix Journeys Remix)06.…..
wukisthan Csubakkina 2012.07.25 22:32:00
via: cseszlovak.tumblr.com..
Saját nézőpontom szerint Mongúzék alapvetően nem azért kedvelhetők, mert ezerféle stílus között találják meg az észak-nyugati átjárót és fantasztikus műszaki érzékkel csapolnak össze dubsteppel breakbeatet vagy prog-transszel goát. őket azért illeti köszönet, mert Bob…..
  csak egyik óra mutatja a pontos magyar időt és a többi sincs zónaidőre van állítva, csak úgy a vakvliágba ketyegnek. üdvözöljük az Elveszett Idő Földjén!(kattintásra nagyít) de legalább Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérnek hívják. lényeg a látszat. köszönjük...
ritka kiváló lemezt kell, hogy világgá kürtöljek. ilyesmit mostanában nem hallottam, és akkor is csak a Thievery Corporation-től - velük pedig kituggya mivan mostanában.... a dallamvilág persze azért kicsit eltolódik a latin irányba (a bonustrack már-már Gothan Project-gyanús). a…..
találjunk öt különbséget a két kép között (nagyításhoz katt a képre)!kis segítség: az előzőt (Kilimanjaro, 5895 m) Nyugat-Afrikában találjuk, a másikat (Schneeberg, 2076 m) a Kelet-Ausztriában. mindkét csúcsot a prériről látjuk - a lapályról törünk a csúcsokra. én is…..
Kapuvár az interneten! a Zenzile-srácok 2010. április 24.-én, szombaton jártak erre a 2009-es kiadású Pawn Shop lemezbemutató turnéján. ahogy az elvárható is volt, adtak egy fergeteges koncertet, hozták a remek rockba oltott dubot/dubba oltott rockot. de azt hiszem, ők is kaptak olyat,…..
egy minőségi termékeiről híres multinacionális áruházlánc polcainak tartalma.ezek alapján: ami őrölt, az nem valódi? ez ám az elszólás... de azért köszönjük az értékes információt...
megint egy eladástechnikai bravúr. színhely magyarhon, az egyes főút (!!) almásfüzitői szakasza, a volt timföldgyár (!!!) épülete.hát gratulálok. biztos biozöldséget árulnak.....
unikális felvétel Oroszországból. egyfajta visszhangos és kristálytiszta ambient, sajátos, hangszeres psydub és a tajga autentikus hangja egyesül. tény és való, hogy főleg az utóbbi összetevő miatt európai fülnek néhol nehezen értelmezhető. de nézzünk magunkba: ki érti teljes…..
őszinte hangok Békásmegyerről! egyeseknek, így a DSP csapatának is meghatározó a panel, mint életforma, de biztos, hogy mindegyikünk kapott ebből egy kicsit - van az országban elég lakókocka. a Mi városunk zaja mindannyiunk élete alá háttérzene! ezekre a beateke történnek a…..
ez is a valóság, méghozzá a helyi. színhely ismét a legendás Veszkény. e remek felvétel mely országos hallgatottságú volt egykoron, méltatlanul merült feledésbe. elevenítsük hát fel, mi történt a "hatalmas csettenyés..." után, mert egy igazi népmese "szájról…..
A magyar pszichodelikus irodalom jónéhány remek művet, szerzőt termelt ki. hőseik (az írók önmaguk) a pokolraszállás közben gyakorta találkoznak változatos megjelenésű démoni alakokkal. amikor egy ilyen, a valóságba abszolút nem illő szereplő kel életre, hús-vér…..
szelektíve gyűjcsük, mer mink aztá környezettudatosok vagyunk...
wukisthan A Hybrid visszavág! 2012.03.21 07:00:00
a nő nemű, csubakka-humán hibrid a metrón, támadás előtt.fertelmes. remélem nem fertilis...
szlovák, mondom szlovák magyar egyeztetés a Vidékfeljesztési Tárcánál, a falon két azaz két történelmi Magyarország térképpel.úgy látszik, muszáj demonstrálni, hogy nem vagyunk jobbak Slotanál és Ficonál, nálunk is hivatalos álláspont a szélsőséges irredenta nézet. ja…..
a hip-hoppal, a rappel nagyon szorosan összekapcsolódik a nyelv szeretete, a szójátékok, a szövegek belső tartalma. ez tény. és az se tévesszen meg senkit, ha akad benne egy-egy kurvaanyád, de  akinek ezzel gondja van, nézzen utána, ki az a François Villon. nagyon fontos a…..
nincsen benzin? rakd meg fával a kocsit! vicces, mikor csak úgy a semmiből bukkannak elő olajtartalékok a földön. figyeljük csak meg. Kanada bejelenti, hogy olajpala. Kína bejelenti, hogy tengeri olajmezők. akárhogy is, előbb utóbb jönnek az okosságok, B tervek. fával fűthető…..
nálunk minden termék pont egy euró. de az pont mennyi forint is ma? ja, hogy kurva szar a forint? nembaj, akkor nem írjuk ki. de semmi gáz, a kiccsalád még így is boldog..a kép a január 20.-án, a forint-mélyrepülés idején készült, de azóta sem írták ki, hogy nálunk minden hány…..
A lemez legnagyobb pillanatai kétségtelenül a dubközpontú nóták (02, 04), de letagadhatatlan Mikkim mester elkötelezettsége az electro iránt. a kettő szépen ötvöződik, ettől van egész különleges íze az albumnak. jól veszi ki magát a számos közreműködő MC is, akik között…..
vége a télnek. naptárilag. jöhetne a vehemens meteorológiai jellegváltás is, a +30 a -30 helyett. ezt a Zember képek nézegetésével szuggerálhatja. én is így tettem, és megörültem egy remek felvételnek (melyért köszönet illeti Zsut!)2011 forró júniusa (alig várom már a…..
a következő kiadvány igazi dub szuperfegyver a műfaj nagy öregjeitől. A Dreadzone csaknem húsz éve van porondon és ezalatt hét albumot tettek le az asztalra. jó ráérzéssel megtalálták azt a hangzást, ahol aratni lehet. ez a breaks-sel bolondított dub olyan kombinációs…..
a Suntree méltán emelkedik ki a psy-goa zenei körből. fajának olyan példánya ő, amely nem erőből zenél (földbedöngölő, erőteljes hangzás, rosszabb esetben mássemmise), hanem ügyes témákkal operál. megadja a lehetőséget, hogy belemerüljünk ebbe a kellemes földön és…..
tény, hogy a Dél-Szlovákiában vegyileg gyártott tokajské vina ("tokaji" bor) az nem tokaji bor. már csak földrajzilag se (más kérdés, hogy a dél-keleti csücsökben - ami nem tokaji régió - vannak jó borok)most legalább visszavágunk egy hasonlóan "elegáns"…..
zen_dubhist 2012.02.26 21:08:38
@Roulee: ez önmagában lehet jó is. induljon csak Szlovákiát meghódító útra a Várda keserű - talán a Fernet, a Tátrai Tea és egyéb keserűszeszek mellett is lesz létjogosultsága. másrészről meg szívesen vásárolnék idehaza is jó Borovičkát - gyártsák azt akár Kisvárdán.

persze ettől eltérő, negatív üzletpolitika is szóba jöhet, de remélem a legjobbakat és kíváncsi vagyok a fejleményekre!
köszi az infót!
copyrighted by the magyar folklór - a Lucasfilm előtt négyszáz évvel.a telet remélem együttes erővel vágják haza nemsokára.....