Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aktivista

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ma a következő felhívást találtuk postaládánkban. Komoly? Vagy csak színvallásra akarják késztetni a szervezőket?Az Új Lenin Fiúk Brigád egy idáig illegalitásban működő bolsevik szervezet. A hazai proletárok élcsapata vagyunk, büszkék vagyunk eleinkre, akik Lenin elveit…..
europroli Megint egy Untergang 2011.03.25 17:23:00
Megszületett a Bukás című film százezredik magyar verziója. A korszellemhez igazodva most Orbán Viktor mondja el a filmbeli Hitler nagymonológját. Van minden, mi szem-szájnak ingere. Irástudatlan Schmitt, autósbotrányba keveredő Lázár, megkapja a magáét az új Alkotmány is,…..
europroli Le a kalappal! 2011.03.16 20:12:00
Nekem nem volt szimpatikus a sajtószabis társaság. Azt gondoltam és gondolom, hogy egy alkalmas pillanatban rákattantak a facebook-ra és képesek voltak egy virtuális közösségbe terelni azokat, akik hörgőfrászt kapnak a kormányzat hülyébbnél hülyébb dolgai miatt. Persze én is…..
europroli Napi kérdés 2011.03.01. 2011.03.01 19:24:00
Kedves Szili Katalin! Ma megkaptam a levelét. Nem jelent gondot mostanában Önnek a tükörbe nézés?..
europroli Napi kérdés 11.02.17. 2011.02.17 08:01:00
Kedves Rogán Antal! Ön szerint szép dolog volt kivenni a főváros zsebéből hatszáz milliót és azt belerakni az ország egyik leggazdagabb önkormányzatának kasszájába?..
europroli A falu bikája 2011.02.17 07:48:00
"Autóőrült vagyok, ha harmincvalahány évesen egy férfiember nem foglalkozik autó-kérdéssel, az számomra nem férfiember."Ugye egy ilyen mondat nem szokatlan falusi kocsmák százaiban golfkulcsot lengető, suhogós melegítős csávók szájából. Csóróbb helyeken még…..
A szegények elleni háború nem Orbán bűne. Ez európai taktika. A fehér többség, nevezzük elegánsan középosztálynak, felmondta legtöbb helyen a társadalmi szerződés egyik alaptételét, a szolidaritást. Berlusconi és Sárközy ennek köszönhetően szárnyalhat. Mert rendet…..
Miért?Miért nem adják meg nekik a győzelem örömét? Miért veszik el a legédesebb gyümölcsöt? Ezért halt meg annyi ember? Ezért fogták fel testükkel a gumibotokat, a köveket és temérdek a mocskot?Néhány napja még maroknyian voltak, akik lelkesedni és reménykedni mertek…..
europroli Vona ante portas 2011.02.04 12:50:00
Néhány héttel ezelőtt egy barátom arról győzködött, hogy nem kell Jobbikkal riogatni, mert padlón vannak, padlóra küldi őket Orbán, meg egymás torkának esnek a magyar politika szélsőséges üstökösei. Nem tudtam meggyőzni a cimbit arról, hogy évi 300 millás közpénzből, az…..
europroli Nyugdíjpara 2011.02.02 19:47:00
Százezer lázadó szembehelyezkedett a kormány akaratával. Én tudatosan jelentkeztem vissza, mert nem hiszek a magánnyugdíj-pénztári modellben, azaz elvből cselekedtem Viszont nem fogadom el azt az álláspontot, hogy ilyen agresszivitással, hatalmi gőggel kell ezt az ügyet intézni.…..
europroli Éljen a köztársaság! 2011.02.01 11:10:00
Tudom, hogy Magyarországon emlékezni nem menő. Csak rozzant öregek állnak oda szobrokhoz koszorúval. Csak beszűkült agyú figurák mondanak ünnepinek álcázott beszédeket. Ha van valami, akkor összefut néhány közjogi méltóság, megnézik amint a zászlót ide-oda húzogatja egy…..
europroli Baszki Biszku 2011.01.31 18:42:00
Bíróság előtt a helye. Vele kell kezdeni, aztán szépen sorra venni az egész társaságot. Pozsgayt, Szűröst, a munkásőr Boross Pétert. Ráér az a fránya alkotmány. Legyünk alapos antikommunisták. Vágjunk sittre mindenkit, aki veszettül építette a kommunizmust. Ne feledkezzünk…..
A vörösiszap ellen küzdeni a legjobban nyomtatóval lehet. Ha nem így lenne, akkor az iszapkezelésre létrehozott kormányzati akármiben nem vásároltak volna mind a 15 embernek egy-egy nyomtatót. Persze a darabonként ötvenezres nyomtatókhoz kapott mindenki egy-egy mobiltelefont is, úgy…..
europroli Kairói kaland 2011.01.27 16:43:00
Ma Hoszni Mubarakkal együtt nyomulni: Nem menő. Felvetődik a kérdés, hogy az Európai Unió soros elnöke, a magyar miniszterelnök miért pont oda ment első komolyabb útján? Talán azért, mert sok helyen nem látják szívesen? Putyin egy lépcsőfordulóban fogadta, a kínaiak…..
Példa nélküli fejmosást kapott a magyar miniszterelnök az Európai Parlamentben. Nem csak amolyan pellengérre állítás volt ez, hanem durva csoportos leüvöltése egy kormányfőnek. Lehetett is látni Orbánon, hogy meg van szeppenve. A médihatóság sajnos a metakommunikációs…..
Miközben Orbán az EP-ben osztja az észt, sokan leragasztott szájjal demonstrálnak. A zöldek még magyar lapokat is nyomtattak CENSORED felirattal. A vicces csak az, hogy egy az elméletileg cenzúrázott Magyar Nemzetet tartják maguk elé. Ez meg már milyen? Orbán saját lapja az…..
No, ezt is megértük. Madách-díjat kap Bayer Zsolt. Megérdemli. Miért is ne? Teljesen logikus. Sokat írt, akárcsak Madách. Más hasonlóság persze nincs. Szerencsére. Az egyik egy tengődő magyar író, a másik egy kellemes luxusban élő újságíró uszító szakiránnyal.Persze van…..