Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lófasz a seggedbe blog.hu

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az megvan, hogy Overdose, elpatkolt? Cipő feldobta a talpát? Na, ennél a hülye szóviccekre használt Stöckert Gábor-skálán két és félszer erősebb szóviccel nyitott tegnap este s közszolgálati média Híradója, és még csak nem is azért, mert mostanában a rövid szoknyában,…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.07.08 15:12:06
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.07.10 12:30:02
@BéLóg: De Magóg vagy! :-) Az RTL kontra állami tévé összehasonlításáról volt szó. Összehasonlításodban is így kellett volna párhuzamot vonnod: pl. államilag támogatott színház - állam által nem támogatott színház, parlamenti pártok - nem parlamenti pártok, támogatott filmek - nem támogatott filmek...
 
"Tudod nekem az a tapasztalatom, hogy a legnagyobb pofájuk a KÖZPÉNZEK kérdésében azoknak van, akik életükben még egy fillért nem adóztak vagypedig ha igen, nagyüzemben adócsalók."
Tehát te ismersz olyat, aki adócsaló és nem jelented fel? Ha ezt komolyan venném, feljelentést kéne tennem ellened. Szerencséd, hogy viccnek vettem :)
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.07.10 23:48:08
@BéLóg: Tudod van az, hogy SZERINTED, meg van az, hogy mit írt Pop40: "az rtl 0, azaz NULLA FORINT KÖZPÉNZBŐL GAZDÁLKODIK. Szemben a maffiád párttévéjével, amit 80.000.000.000 ft közpénzből tömnek ki." Nemcsak a közpénz szemszögéből van, hanem abból is, hogy egyik kap közpénzt, de közel 0 a hatékonysága, nézettsége, a másik meg nem kap és mégis vígan elvan, akár a 40-50%-os nyakába kapott különadóval is.
Lehet rossz helyen élek, de kapok számlát vagy nyugtát. Ezek szerint úgy nézek ki, mint egy NAV ellenőr :D
DE A TE DOLGOD! Itt rinyálsz, hogy aki panaszkodik az állami pénzek elosztására, az részben adót csal, a környezetedben adót csalnak, közben meg ezt TE ELFOGADOD azzal, hogy nem teszel ellene semmit. Akkor meg mire fel?
Nemzeti sport az adócsalás? Akkor nincs is szükség NAV-ra, úgysem tud mit tenni ellene! Megoldásként meg legyen 100-200% az ÁFA és minden meg van oldva... mert én is lehetek demagóg :)
A Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán az RTL Klub állítólag embertelen körülmények között várakoztatta a tehetségkutató versenyzőit – legalábbis ezt állította egy szombathelyi kötélugró csapat vezetője, Bánhegyi Attila a Nyugat.hu-nak. A hírek hallatán mi is…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.07.08 15:46:38
@-Sarq-: nyugodtan vedd fel, mert szükséged van rá, hiszen te is névtelen vagy
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.07.08 17:30:09
@-Sarq-: Nem nyert :D
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
Az ember azt gondolná, hogy 54 év állatorvosi praktizálás után már nem sok újat láthat az ember. Dr. Smith, texasi állatorvos azonban belefutott egy igazi ritkaságba. Életében másodszor. A…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.07.04 13:32:41
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Néhány ll végű igének két alakja van"
Ez így pongyola?
„Nem Szelestey Lajos szerencsétlen mondatával, hanem a kormány gyalázatos menekültpolitikájával kellene foglalkozni a médiának Bolgár György szerint, aki védelmébe vette Klubrádiós kollégáját a mai Magyar Nemzetben.Mint azt mi is megírtuk, Szelestey múlt héten helyettesítette…..
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
Tavaly nyár vége felé egy észak-kelet-magyarországi község külterületén, az erdőben dolgozó négy cigány közmunkásra rátámadt nyolc-kilenc nagydarab, kigyúrt férfi csuklyában, baseball ütőkkel, viperákkal, pajszerekkel és könnygáz sprayvel felfegyverkezve. A támadók egységes, terepszínű öltözetet…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.05.31 09:20:11
@Tom Bobb: félreértettél, én nem téged védtelek

Egy orvostól van hangfelvételed? Mégis mi volt az oka, hogy azt rögzítetted? Ez így semmi. A tettesről legyen felvételed.

A rendőrség téged miben fenyegetett?
Mégis milyen sérülésed volt, hogy maradandó lett?
Az első lépés a feljelentés. Tettél?
Milyen levelet küldtél a TASZ-nak?
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.05.31 14:07:21
@Tom Bobb: "Nem adok válaszokat, mert azok már nem erre a blogra tartoznak, nincs közük a fenti témához."

Már miért ne volna közük? Írtál valamit, kérdezek róla. Neked meg válaszolni kellene, mert így működik a dolog.

"ami elmúlt, egyelőre befejeződött, nem bolygatjuk."

Te hoztad fel a témát!
Te tartod fenn a témát!
Te írsz blogot a témáról!
És akkor ezzel a félmondattal akarsz kilépni az érdemi vita elől...

Ezzel bebizonyítottad, hogy hazudtál.
Célunk felé menet a kocsiban szinte el is felejtettük, hogy egy ilyen felkavaró ügy miatt tartunk a faluba. Ha turistáskodni jönnénk egy környékbeli vendégházba, az év legnyugodtabb és legidillibb napjai várnának ránk. Mi azonban ügyfelünk hívására érkezünk, akit a Betyársereg nevű szervezet 3…..
Stohl András öt év pihenő után visszatérhet az RTL Klubhoz, írja a Blikk. A színész és műsorvezető 2010 májusában ittasan okozott közúti balesetet, börtönbüntetésének letöltése után pedig csak az X-Faktorban lehetett látni: egyik alkalommal Alföldi Róbert mentorsegédje…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.04.24 12:24:49
@para_noir: nézd meg az mtva új arcait és ott a válasz: a fiatalok bénák
Sokan csodálkoznak rá és kérdezik tőlünk: vajon miért nem magyar állampolgár már réges-rég a 20 év óta itt élő és tavaly kiutasított Kaya Turan és családja? A válasz a rendkívül megszorító hazai állampolgársági gyakorlatban keresendő. Az állampolgársághoz először…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.04.19 12:09:12
@zobod: nem tőled és nem ezt kérdeztem, nem értem a válaszod mire válasz

De ha már így, akkor az hogy lehet, hogy a jégkorong válogatottba honosítanak külföldi játékosokat 1-2 éves itt tartózkodás után, magyar nyelvtudás nélkül, eközben meg aki 20 éve itt él, fizet adót, dolgozik, itt született gyereke, tud magyarul, még letelepedésit sem kap, nemhogy állampolgárságot?

Nemzeti érdek, hogy "bevándorlókkal" feltöltsük a válogatottat, mert enélkül szarok vagyunk?
Titeket is a spúrroham kerülget, amikor a majdnem üres dobozos gyümölcsléből az utolsó kortyokat már nem lehet kiönteni? Én persze mindig kivágom a doboz sarkát, de sok háztartásban nem bajlódnak ezzel és így a kukában végzi a méregdrága nedű.Pedig nem is gondolnátok, mennyi…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.03.19 09:46:03
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.01.04 12:53:41
Nem vagyok fideszes vagy jobbikos, de kezdem megérteni őket az index-444 utálat miatt. Még az origo kell a listába, meg a rtl klub és biztosan jobbos leszek :D

index.hu/velemeny/2015/01/04/ezert_nem_rohogunk_a_megeroszakolt_nokon/

Szabó Péter azt írja, hogy a legkisebb csoport állt ki klágd véleménye (mert hogy ez vélemény és nem eredendő igazság) mellett, ennek ellenére büszkén magyarázza félre klágd véleményét:
klágd "ami tabunak számít jelenleg a világ minden pontján" tanából Szabó eljutott a csak az időzítés volt rossz elméletig. Ég és föld a különbség. Legalább dugnák össze a buksijukat, hogy egységesítsék az álláspontjukat...
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2015.01.03 21:49:51
Miért is ne?..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.12.08 11:58:17
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.12.08 20:29:07
@trabantboy: eltévesztetted a házszámot, reagálni ott kell és akkor, ahol és amikor a dolgok történnek

De örülök, hogy elolvastad, amiket írtam, csak hát a jelek szerint a felét sem értetted meg

Például:

A szájba pisilés ősidők óta igen kedvelt foglalatosság. GFG nyilván erre célzott azt írásával, ő akarja tesztelni azt a sok hugyot.

A molylepkés anekdotám értelmezése teljes vakvágányon van nálad, ez így valóban az amit akartál elkerülni: kötekedés

Nem azokat birkáztam, aki "másként vélekedik". Hanem azt a Zolka50-et, aki nem lát egy problémát sem a kormányzásban.
De ez nem is csoda, hiszen neki GFG blogja jelenti a tájékozódást. Aztán ki kötözködött? Te.

Ahogy írod, én kérdeztem tőled, majd szépen elbeszélgettünk, de aztán abbahagytad a reagálást, pedig kíváncsi lettem volna, mit válaszolsz azokra az érvekre, amiket én írtam. Arra derogált válaszolnod, most meg itt cincogsz.

Mindent összevéve: egy arrogáns alak vagy, aki engem akar kioktatni és másnak azt sugallni, hogy te mindenki felett állsz, miközben: vagy nem vagy a párbeszéd híve (akkor minek kommentelsz?) vagy elvesztetted a vitát, csak nem akarod beismerni.
Aggasztó lenne, ha egy feleltőlen intézkedéssel felelőtlen politikusok Amerikát a digitális kőkorszakba löknék vissza. Ez szembemegy a világban zajló folyamatokkal. Szélsőségesen antidemokratikus és antiszociális. Növeli az egyébként is meglévő digitalis szakadékot és csak…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.12.08 12:16:04
Már megint egy olyan szólt hozzá, aki csak és kizárólag GFG blogjába írogat, csak az ő kedvéért regisztrált be a blog.hu-ra és bár már itt vannak 2-3 hete, de nem találtak olyan oldalt, ahol érdemes lenne megszólalniuk.

@trabantboy: Nem ok nélkül nyájaztam le se őt, se most téged. Lásd fent.

Miért nem veszed/veszitek a bátorságot, hogy máshol is olvassatok és máshol is megszólaljatok?

Lehetséges okok:
- titeket kielégít GFG blogja: szellemi sivárság, juhok
- GFG fizetett emberek vagytok: kurvák, juhok
- GFG vagy(tok): ez csak simán gáz
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.12.09 09:27:20
@Kdo Je Ugasnil Luč:

És ezt miért neked kellett belinkelni? Ő nem tudta volna megválaszolni? Tán attól félt, hogy kiderül, hogy ott se különb, mint itt?

@Zolka50:

Olvasva az ottani hozzászólásaidat, csak ráerősített a véleményemre :DDD
Van itt egy mesterterv. Meg van itt néhány kitiltott. Köztük Mary Landrieu, demokrata szenátor, aki egyike annak a kilenc amerikai kormányzati tisztviselőnek, akiknek Oroszország az amerikai szankciókra válaszul megtiltotta Oroszországba utazását. Landrieu, a Szenátus Energia és…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.12.04 22:48:17
@Zolka50:

Én magyarul fogalmaztam.

Ne akard megmagyarázni, eddig is elég gáz voltál!

Ne engem okolj, hogy hülye vagy és nem tudsz megérteni két mondatot!

Muhaha! :DDDDDD
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.12.06 20:40:04
@Zolka50: Nem ismerem azt a szót, hogy "Gxenge", de ha te ettől megkönnyebbülsz, hát akkor higgy annak :D

Mindent elmond rólad, hogy sehol máshol nem szólalsz meg, csak itt, GFG blogján: egy tudatlan, agymosott seggnyaló vagy.
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.12.07 15:26:00
@Zolka50: Ezzel védekezel? Ezt nem érzed gyengének? Szerinted amit írtál, azzal bármit megcáfoltál? Gránitszilárdságú a védelmed, olyan gránit, mint az alaptörvény :D

Én valóban gyenge vagyok, de gondolkozni még tudok és idővel meg is erősödhetem.

Te viszont egy szardarab vagy. Az nem gondolkodik, nem tanul.
Csak Kelet-Magyarországon kapható panellakás olyan áron, amennyiért négyzetméterenként eladott a belvárosi önkormányzat egy Károly körúti ingatlant - tudta meg az Egyenlítő blog. Az L.V.L.S.H. Kft. a Portik élettársának elpasszolt ingatlan melletti épületben mindössze 177 ezer…..
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.12.03 19:50:45
@Чебурашка: a neved miatt lehet, a biológiai órád orosz idő szerint jár
Úgy meglepődött néhány bloggertárs azon, hogy a Hír TV nekirongyolt a tüntetésszervezőknek, mintha Rogán Tóniról az derülne ki, hogy egyszer véletlenül piaci áron adott el ingatlant a haveroknak. Pedig tök logikus a lépésük. Igen, minden normális embernek eldurran az agya azon,…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.11.30 23:25:19
Van itt egy amerikavíziós forradalmár-fesztivál. Mint ahogy a produkció és a jogok, sajnos úgy a karakterek is fájdalmasan nemzetköziek. Az elmúlt három hétben volt itt már ártatlan diáklány, micisapkás bölcsész, rekedthangúszépfiú, árukapcsolásos businessforradalmár…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.11.25 18:00:23
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.11.28 11:16:33
@trabantboy: a "mi" magyarázatára azért volt szükségem, mert többesszámban írtál és nem tudtam hogy kiknek a nevében írtál.

A cél, amit írsz, helyes, azonban más úton érhetünk oda.

Ahol "mi" javítanánk:
"kizárólag a magyar emberek érdekeit szolgáló"
=>
"minden Magyarországon élő ember érdekeit szolgáló"

Ez így elfogadható számodra? Mert akkor lehetünk egy brancsban :)

"""Önálló mozgástere van a mindenkori magyar kormánynak, kivívjuk azt a tiszteletet, hogy bármelyik harmadrangú európai, vagy amerikai firkász " fentről" pottyant a magyar miniszterelnökre, csak azért mert nem"""

Ezt csak a miniszterelnök tudja kivívni a döntéseivel, a beszédeivel. Szerinted is újra lenne szükség?
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.11.28 16:07:52
Alapvetően egy brancsban vagyunk, vagy ha máshonnan nézzük, akkor a te és az én brancsom közös metszetében :)
Mert minden dolgot több oldaláról meg lehet vizsgálni.

"kizárólag a magyar emberek érdekeit"

Félreértetted, mert nekem nem a "magyar" jelzővel volt gondom, hanem ahogy használtad a "kizárólaggal" együtt. Az én javaslatomból is kikerült.
A te értelmezésedben felesleges a magyar jelző használata, mert így a "kizárólagnak" is jelentése van:
* kizárólag a magyar emberek érdekeit szolgáló => csak a magyarokét
* kizárólag az emberek érdekeit szolgáló => a lakosságot szolgálja és ne a vállalkozásokat (ami amúgy esélytelen, mert munkaadó nélkül nincs munkás)
* a magyar emberek érdekeit szolgáló => ha nincs kihangsúlyozva a "magyar" szó, akkor a lakosságot, de nem kizárólagosan

Rezsim vagy nem rezsim kérdése:

Ahogy írtad is, Orbánnak vagy ha ő csak báb, akkor a mozgatójának van vétójoga.
Liberális államban ha egy (néhány) embernek vétójoga van, ellenben az alkotmánybíróságnak már nincs és az illiberális döntéseket nem vétózza(k) meg, akkor ezt a rendszert hívhatják rezsimnek.
Utólag lehet magyarázkodni, hogy a nép akarta, meg hogy volt konzultáció, csak valahogy mindig az derül ki, hogy a nép nem akarta és a konzultáció is elmaradt az érintettekkel.
Nyilván ez a rezsim nem az a rezsim, ahol halomra gyilkolják az ellenfelet, de ettől még hívhatják annak.

Ha úgy vizsgálom, ahogy te a "magyar" kérdést, akkor ez is csak játék a betűkkel.
Ha érted mire gondol, aki használja ezt a szót, akkor neked is el kell fogadni a fogalmazását. De ez csak akkor derül ki, ha párbeszéd van. Mint köztünk :)

"az én tapasztalataim szerint a legtöbb, Magyarországot elmarasztaló cikk nem a kormány döntései alapján íródik"

És ezután olyan dolgot írsz, ami a kormány(fő) döntésén múlt, pl. sajtószabadság, intézményrendszer átalakítása.
Lehet hogy formailag egyes, de igen fontos törvényeket egyéni képviselő indítványoz, de ez is annak a jele, hogy visszaélnek ezzel: így kerülik ki az érdemi egyeztetést, ami egyébként kötelező lenne.

Az ilyen döntések pedig pont a kommunista időkben történtek. Egy vagy néhány eldönti, mi a jó a népnek.

Nem történt itt semmilyen rendszerváltás, sőt visszatértünk a 80-as évekbe.
Saját embereiket ültették mindenhova, félretéve a szakmai indokokat.
Csak az számít, hogy hűséges legyen az eszméhez és a párthoz.
Egy párt van, egy holdudvar.

Csak annyi változott, hogy máshogy nevezik a pártot és már nem elvtársozzák egymást.

A rendszer eredményessége pedig pont ugyanannyi, mint 30 éve: semmi.
Van itt egy anekdota. Amikor a kis molylepke először repül ki a szekrényből, visszatérve az öreg lepke megkérdezi tőle "Hogy érezted magad kint fiam?". A kis molylepke így felelt: "Nagyon örültek nekem. Mindenki tapsolt."..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.11.28 13:50:31
@Egy kis porszem: Mi lenne, ha egyszer nem politikus hangon írnál és a mellébeszélés helyett a lényegre koncentrálnál? Olyan vagy mint gfg.
Önnek sincsen 8,74 millió forintos megtakarítása? Esetleg ismer olyan embert, akinek a számláinak a kifizetése, és az ételhez való hozzájutása is problémás hónapról-hónapra? Nem beszélve a ruházkodásról, szórakozásról, pláne nem a tanulásról? Vagy éppen ön is ilyen?…..
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.11.25 21:35:31
@$pi$: "Fogalmunk sincs, hogy hány ilyen van. Nyilván nem sok, de te mindjárt kimatekozod,"

MIT MATEKOZTAM KI? ÍRTAM SZÁMOT, HOGY MENNYIEN VANNAK?
NEM ÍRTAM! TE MÉG MINDIG AZ ÉRTŐ OLVASÁS PROBLÉMÁVAL KÜZDESZ...
Itt van Amerika magyar hangja: a 444.hu. Eddig is az volt, most meg – a kitiltási ügy óta – leplezetlenül valóságos USA TODAY. Már megírtam korábban is: “A Magyar Jeti Zrt. gyökértelen sajtómunkása csupán egy agent provocateur. Egy dolgot akar csak: provokálni.” Ám ez mind…..
Ózd...
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.11.11 00:33:22
@Egy kis porszem: hogy jön ide a baloldal? GFG gondolkodásáról van szó.
Lófasz a seggedbe blog.hu 2014.11.11 12:02:27
@Egy kis porszem: nem azt írtam, hogy nincs igazad, azt kérdeztem, hogy jön a béna baloldal GFG gondolatmenetéhez