Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dávid a góliát

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran próbálnánk lazítani, de nem tudjuk, hogyan kell. Mire felvesszük a hétvége ritmusát, már újra dolgozni kell, és ki sem pihentük magunkat. A fáradtságunk azután csak halmozódik, ha nem adjuk meg magunknak minden nap a minőségi pihenést. Hogyan legyen az alvásunk pihentető, hogyan hozzuk…..
hogyvolt Aranypart 1x27/28 2011.10.07 07:55:00
A retró buli másnapján vagyunk, akkor, amikor Levi a Szara miatt széjjelrúgott egy kerti széket és azt mondta, basszameg. A buli hozadékaként Niki tanítja főzni (?) 95D-t a konyhában, és mint jó anyós vagy muter, a tegnapi estéből csak egy dolog maradt meg a fejiben: Zsibbadt Száj…..
„Nála az is szexnek számít - ha a nő nem akar felmenni vele - hogy rábeszéli, részesítse őt orális élményben a parkolóban, vagy egyéb romantikus helyen” – mai posztolónk nem vallja prűdnek magát, mégis kinyílik a bicska a zsebében, ha hímtársai a vélt vagy…..
Dávid a góliát 2011.05.05 13:27:21
@Nard: Haverok lepattanóira mozdulni az tényleg gáz, egyébként meg, (ha már nem szűz) akkor valahonnan pattan.. :)
Dávid a góliát 2011.05.05 13:28:20
@Nard: Ja, hogy így. Ebben lehet valami.
Dávid a góliát 2011.05.05 14:01:54
@Nard: Naja, azért én is. Csakhát van barátnőm, ő meg nem ad ilyeneket cserébe. Te ennyivel "beljebb" vagy. :)
„A felsőoktatási intézményben a nőket két csoportra lehet osztani: az egyik a nagyon csúnya éltanulókból, a másik a legbeképzeltebb, sznob ribancokból állt, akik úgy váltogatták a szeretőiket, mint más a zoknit” - következő kedves posztolónk mérlegre teszi eddigi…..
Dávid a góliát 2011.03.17 13:15:38
@Frigyesur: Azért ne lógasd azt a nagy bádogorrod! Az erő veled van! Igaz, hogy sötét, mint az éjszaka, de legalább veled van, és erő.
Dávid a góliát 2011.03.17 13:36:25
@gernika: Ha neked se "jött át" az irónia, akkor lehet, hogy bennem van a hiba, nem írtam eléggé valóságtól elrugaszkodottnak a hozzászólást. Ezek szerint az, hogy haverok buli után kiverik egymásnak, manapság már mindennapos. Nagyot változott a világ, mióta én voltam fiatal. :)
Dávid a góliát 2011.03.17 14:00:01
@nosce: Naja, emelkedik az ingerküszöb minden téren. :))
„Egy hónapja találtam a gépén egy mappát egy lány nevével. Kíváncsi voltam, megnéztem: vagy 8 kép volt egy lányról. Rákérdeztem, mégis mi ez?” – a barátja váltig állítja, hogy a gépén talált csaj nem az övé, hanem a haverjáé - hihető érv? Ám amikor a…..
„Az előző srácnál nem kis anyagi gondjaink voltak, mert ő kijelentette, hogy nem megy el dolgozni, zenéből, partikból meg nem megy messze az ember” – nehéz választani két jó dolog közül, pedig muszáj. A lány otthagyja a léha zenészt egy biztosabb egzisztenciát…..
„A barátnőm túl korán ért haza…” - igazi börleszkkel indul a hét! A klasszik szitu most megelevenedik: a srác egy lánnyal enyeleg, ám a barátnő egyszer csak beállít, így a szerető majdnem a ruhásszekrényben köt ki. A lebukástól a fiú maradék józanesze menti…..
Dávid a góliát 2011.02.14 17:43:37
@Drága IV gernika: Szerintem a megcsalás azt jelenti, hogy nem tiszteljük eléggé a párunkat. Szerelemről akkor meg pláne, hogy szó se lehet, ha tisztelet sincs. Akkor meg minek az egész..
Vagy nyitott kapcsolat, de akkor ugye tudni kell róla a másik félnek is.
Dávid a góliát 2011.02.14 21:30:53
@deflorator: Szerintem a megcsalás inkább egy tendenciát jelez előre. Az, hogy megtörténik-e újból csak azon múlik, hogy a srácnak lesz-e alkalma, lehetősége újra megtenni. Lesz-e még egy olyan szituáció, amikor megint kurva nehéz lesz ellenállni a kísértésnek. Végül is mi tartaná ilyenkor vissza? Gondolkodni akkor már nem tud, mert a vér nem az agyában van.. Meg arra gondolna, hogy "na még ezt levarrom, de csak egyszer, aztán tényleg hűséges leszek"
Én nőnek se hinnék többet, ha 1x megcsal, nemhogy férfinak :)
Na még mielőtt félreértitek: hetero vagyok. :)
Dávid a góliát 2011.02.15 00:14:26
@HetedikEnVagyok: Én másképp gondolkodom erről, szerintem a megcsalás a kapcsolat végét jelenti. Nem azért véditek a másik álláspontot, mert jártatok hasonló cipőben, mint a posztíró? :)
„A lányról tudni kell, hogy 34 éves és két gyereke van már. Egyszer elvállt. És minden vágya volt egy harmadik gyerek” – izgalmas és feszes szerkezetű írással kápráztat (vagy büntet?) következő kedves posztolónk. A történet nem a sajátja: egy olyan…..
Amit elmondott magáról, abból azt szűrtem le, hogy valami nyomozóféle, vagy valami veszélyesebb szakmát űz...És így nem nagyon adhat ki magáról semmitSziasztok Szakítósok és kedves Kommentelők! Sokan próbálkoznak a társkereséssel az internetes „húspiacon”.…..
Dávid a góliát 2011.02.03 13:02:53
@Drága IV gernika: upsz, jártál rendőrrel? Vagy ő is csak annak mondta magát? :)
Dávid a góliát 2011.02.03 13:22:08
@Muha: Ó, ne is mondd, nincs is ennél romantikusabb együttlét. Pláne november tájékán. Sietősre kellett venni a fűrészelést, ha nem akartak megfázni. :)
Dávid a góliát 2011.02.03 13:36:48
@Muha:
- Szia Piroska! Én vagyok a kurvagyorsan kefélő farkas!
- Húú tényleg?! És az fáj?
- Miért, fájt?
„Összejött egy régi barátnőjével, aki zömében külföldön él és ki fog menni hozzá. Az új lány Bécsben dolgozik. Nem értem ezt a kapcsolatot. Ha ez neki így jó” - a mai sztori szerint igaz a mondás, miszerint a távollét a kis tüzeket kioltja, a nagy tüzeket…..
Dávid a góliát 2011.01.28 15:39:36
@Kedves Nard: Ha meggyőzöl, hogy miért az az egyetlen megoldás, átállok. :)
Dávid a góliát 2011.01.28 21:15:44
@kiraaaaa: Á, már későn jöttél. Átállt mindenki a sötét oldalra, és nem találják a billentyűzetet a nagy sötétségben. :)
„Kibékült az exével. Honnan tudom? Felhívott pár nappal később, hogy szálljak le a csajáról” – nehéz eldönteni, hogy következő levelünk segélykiáltás vagy csupán egy önkielégítő helyzetjelentés. A fiatalember sokat csalódott már a nőkben és arra a…..
Dávid a góliát 2011.01.27 18:44:13
@kiraaaaa: Ezt így mondjuk már tényleg lehetne nemi életnek hívni. Igaz, nem is a kezüket használják közben. :)
Dávid a góliát 2011.01.27 20:18:34
@kiraaaaa: itt azt hiszem elvesztettem a fonalat..
Focista létére nem volt az a tipikus bekepzelt bunkó - aztán egyszercsak jól leordított.Sport (egyedi): Reviczky Zsolt (Népszabadság) - EgycsomóbanSziasztok!Sokszor olvasgatom a blogot, sokaknak ajanlottam mar, köztük a törtenetben szereplö fiunak is, (de) remelem (nem) olvassa.…..
„Levelezésünk érdekesen alakult, mert hamar megnyíltunk egymásnak. Sosem találkoztunk, csak hónapokig irkáltunk” – lehetséges, hogy következő Levélírónk megfejtette a hosszú távú és harmonikus kapcsolatok titkát? Nincs testi jelenlét, csak virtuális, így…..
Mit lehet tenni akkor, ha a fiú beleszeret egy ázsiai lányba és minden az ellen szól, hogy együtt legyenek?  Sziasztok! Ma megint tizenévesek történetei vannak a blogon,ami egy idő után nagyon unalmas. Persze mindenkinek a maga problémái tűnnek a legsúlyosabbnak,de azt…..
„El is felejtettem őt, mígnem két hét múlva el nem hívott egy koncertre: mondta, hogy szerzett két jegyet arra a zenekarra, de a számom nem adtam meg neki” - Levélírónk a szerencsés véletlen nyakába varrja Ámor nyilait, pedig a sztorit olvasva azért bőven ott játszott a…..
A fiú felvitte magához a lányt, levetkőztek, de a fiú magán hagyta a boxert, majd másnap szőrén-szálán eltűnt.Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött,elfoglalta a helyem, szemtelen volt,nagyképű,arrogáns,és elvesztem a…..
Dávid a góliát 2011.01.19 13:38:58
@Muha: Igen, ez is lehet. És annyira félt a bujakórtól, hogy még a nyelvére is gumit húzott. Rücsköset, azért élvezte annyira a lány. :)
Dávid a góliát 2011.01.19 15:10:09
@gyvy: Ezek után nem csoda, hogy azóta se volt olyan élménye a csajnak.. :)
„ 20 évesen nősültem meg először. Nemsokára megkaptam az első pofont. Megcsalt. Nem volt semmi, ami visszatartson: 21 évesen elváltam tőle” – Levélírónknak át kellett értékelni a nőkbe vetett bizalmát és nem büszke a válására: mindent megtett, hogy a család…..
Dávid a góliát 2011.01.18 16:10:21
@gyvy: Igen, a nőkkel vigyázni kell. Ők birtokolják a világ pénzmennyiségének felét, és náluk van az összes p*a. Világosan látszik, hogy lassan átveszik a hatalmat :)
Egy nő akkor kap szexet, amikor akar, egy férfi meg akkor amikor a nő akarja. Kész is a hinta képlete. Elég felvillantani az "esetleg lehet valami" halvány fényét és mi máris boldogan hajtjuk a hintát. :)