Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tacsaby

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
Megértettem elveszítette gyermekét, ami minden nőnek elmondhatatlan fájdalom, átéreztem. Próbáltam még pátyolgatni de szinte kizárt a kapcsolatunkból.   A kép innen   Egy történet írok amiért bőven lesz vascső stb. Számítok rá mert elég régóta olvaslak…..
tacsaby 2011.02.01 15:43:57
@Husi_Laci: Pont ilyen intelligens és mélyenszántó kommentekre számítottam... Nem csalódtam. De azért remélem nem mindenki ennyire sötét. Lehet, hogy ebben viszont csalódni fogok.
tacsaby 2011.02.01 16:04:06
@Husi_Laci: Hát én talán gyakrabban nyitom ki ama könyvet mint te (valószínűleg közelről sem láttad soha, nemhogy a kezedbe vetted volna) de valahogy sehol sem találom azokat a részeket ahol Isten sátáni kacajjal halomra henteli az embereket. Történeteket találok benne olyan emberekről, mint pl te. Elvakultan minden lehetséges módon vétenek a törvény ellen és végül a saját piszkukba fulladnak bele.
Na de ez a blog most nem is erről szól.
tacsaby 2011.02.01 21:27:20
@Husi_Laci: Hát nem irigyellek téged haver! Ennyi gyűlölettel a szívedben igazán nem lehet könnyű életed. Tudod mit? Legyen neked igazad, a másét úgy sem tudnád elfogadni, még ha nyilvánvalóvá válna a tévedésed akkor sem. Végül is sokkal egyszerűbb a világ minden bajáért Istent okolni, mint szembenézni a saját faszságunkkal.
További növekedést kívánok neked bölcsességben és az írás ismeretében.