Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pettepette

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg a Cooknal sikerult elinteznunk telefonon a kaikourai 2 napos utazasunkat, nagy mazlink volt, mert masok honapokkal elore lefoglaljak a turat ide. Mi azert nem tettuk, mert nagyon hezitaltunk Blenheim es Kaikoura kozott, vegul ugy dontottunk, mindenhol kapunk nz-i bort, de az itteni turakat, csak…..
Gyerekek, ne haragudjatok, de tenyleg csak roviden irunk....Sydney fantasztikus, a 3. nap vegere azt gondoljuk, kezdtuk megerezni a hangulatat- nagyon sajnaltuk, hogy el kellett jonnunk. Lattuk a strandokat (szorfod fiukkal es csini lanyokkal), beacheltunk, belvaros, Operahaz, Harbour bridge, Rocks,…..
pettepette 2011.02.02 09:06:36
Ismet itt, de ugy latjuk fogyatkozik a kommentalasi kedv.:-)Tegnap reggel indulas utan elmentunk megnezni a duneket a szallasunk kozeleben. Hiaba vagyunk mi videki gyerekek ennyi homokat a sarga es a barna minden arnyalataban, valamint ilyen domborzati viszonyokkal meg soha nem lattunk. Mindekozben…..
NOs ujra itt vagyunk....Cairnsben az utolso napunk reggelen meg volt idonk, hogy beugorjunk a belvarosban levo zooba, ahol a legnagyobb atrakcio az volt, hogy fotozkodtunk koalaval:) Meg kihasznaltuk az idot es setalgattunk, majd nekiindultunk a floodnak....Maska, Simi baratnom pasija vart minket a…..
pettepette 2011.01.25 18:47:01
@jucikaaaa: Ha már szörfös fiúk akkor én inkább a szörfös csajokról kérnék képeket. Remélem élőben is olyanok mint a képen voltak:-))) Egyébként mélyen együttérzek veletek és nehéz sorsotokkal.