Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KedvesVezető Lenéz Rátok

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat...
Minikritika-kísérletünk folytatódik, a második részben már befejezett évadokról is szó lesz. Mr. Robot s2 (USA Network) A második évad pontosan azt az utat járja be, amit a True Detective, és amit úgy egyébként mindenki jósolt neki. Az elsőt meglehetősen túltolt, már-már hisztériába hajló…..
Május 11-tól az NBC-n riogat a sátán gyermeke Zoe Saldana méhéből. És ha ez nem lenne elég, Jason Isaacs mosolya sátánibb, mint Vona Gáboré.  ..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2014.04.15 20:27:50
Crisis és Believe, meglepően érdekesnek tűnik mindkettő, utóbbi a Gravitációt rendező Alfonso Cuaróntól és JJ Abramstől jön, előbbi meg egy nagyszerű túszos-kémes összeesküvéses izé. ..
A Gizai piramisok feltárásakor előkerült egyik óriási szarkofágban a mi szürkénkhez hasonlító két méteres földönkívüli humanoid múmiája kuksolt. A nagy felfedezést, meg a bedobozolt UFO ide-oda hurcibálását filmre vették. Állítólag erről került elő most…..
2013. augusztus 23.-án Budapesten az Erzsébet téren, a rabszolga-kereskedelem és annak eltörléséről való megemlékezés világnapján tartották meg szerte a világ nagyvárosaiban vegán állatvédők a demonstrációjukat. A cél halhatatlanná tenni a már rég leölt izraeli tejfarmon…..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2013.08.24 13:44:04
Na, ha valaki amiatt aggódna, hogy a következő Walking Dead-évadban nem lesz elég zombihentelés és a túlélők csak drámázni fognak a biztonságos börtönépület falai mögött, az most örülhet: a trailer alapján minden eddiginél brutálisabb és véresebb lesz a negyedeik évad.…..
Subba Ki van a képen? 2013.05.04 16:28:53
1982-es gimis évkönyv, már akkor is eléggé jól hozta a galmúrt.   ..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2013.05.04 23:45:08
Mindig eseményekkel dús a testületi ülés Csongrádon, sosem fullad unalomba és egyre nagyobb érdeklődésre tart számot már a szomszédos településeken is. Ez persze azt is jelenti, hogy igazi funkciója - vagyis egy-egy, a város számára fontos döntés meghozatala - esetenként…..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2013.04.26 11:56:59
KedvesVezető Lenéz Rátok 2013.04.26 14:17:57
@becq74:
Semmi gond. A NER a Dicsőséges Fülkeforradalom után létrejött még dicsőségesebb fennséges eszme a Mi Legdicsőségesebb Kedves Vezetőnktől.

Bővebben:

hu.wikipedia.org/wiki/Nemzeti_Egy%C3%BCttm%C5%B1k%C3%B6d%C3%A9s_Rendszere
Subba Da tru rajongó 2013.03.22 14:00:00
Ez roncsol :D Via Sajó vagyok ..
A Homeland első évadának hatodik része környékén az ember úgy érezhette, hogy ez az a sorozat, amit majd teljes joggal emlegethetünk a Drót utódjaként, amit büszkén mutogathatunk filmrajongó ismerősöknek, nesze baszki, ezért érdemes belekezdeni egy sorozatba. Az évad végén…..
Melyik az a valóság-show szereplő hölgy, aki volt annyira együgyű, hogy egy most induló ál-reality műsor szereplőjeként szanaszéjjel tetováltassa az alkarját? Nem VV Éva, ennyire talán még ő sem szerencsétlen. ..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2012.11.20 14:23:15
Érthetetlen, miért kell egy sétahajóétteremre kutyát vinni, de Anita legalább megkérdezte előre, és azt mondták, hogy oké. Aztán élőben már nem volt annyira oké, pedig nem történt semmi botrányos, mégis visszafordították a hajót és kitették őket: Vasárnap…..
Ha Walter Whyte azt hiszi, továbbra is megúszhatja, óriásit téved. Na persze nem az igazságszolgáltatás fog rá lecsapni, hanem a Mythbusters zsenijei, akiknek feltett szándéka, hogy a krimisorozat sztorijának egyes, emlékezetes fordulatait a valóságban is kipróbálják. Walter…..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2012.11.07 12:24:46
..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2012.10.04 20:19:05
FULL SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!  Végre valaki, aki igazán tudja, sallangok nélkül megmutatja, hogy mit is kell csinálnia egy PLAYMATE LEMEZLOVASNAK!!! Igazi proli vircsaft! A legtöbb női lemezlovassal ellentétben Suzy Ray több évnyi rezidens pályafutás és más zenei stílusokban szerzett…..
Nemcsak a hírműsorok színvonalának csökkenése, a műsorvezetők felkészületlensége vagy meleg szarig benyalós szervilitása (szevasz, Obersovszky), vagy az évekre előre berendelt napi szappanopera, a (továbbra is) végtelenül hülye című Marslakók makacs műsoron tartása jelöli,…..
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..
Subba Nyalcsi 2012.06.21 15:09:00
..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2012.06.21 15:57:39
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2012.03.05 13:56:26
@ekszvájzed:

Aha értem...tehát Ady "másképp" szerette, mint K.Á., sőt képzeld, a politikai berendezkedés is "más" volt akkor, de képzeld jónéhányan Adyt is hasonlóan ítélték meg akkor, mint most K.Á-t.
Egy művésznek szíve joga véleményt nyilvánítani, és tegye ezt bárhogyan is, érdemeitől nem lenne szabad megfosztani...
Egy új sport, Kanadából! Nem igen találom rá a szavakat!..
KedvesVezető Lenéz Rátok 2012.03.04 23:15:25
Az alkotmánybíróság nem engedi, hogy a 4K! népszavazást kezdeményezzen az Alaptörvény megsemmisítéséről, arra a szabályra hivatkozva, ami az Alaptörvény módosítását tiltja népszavazás útján. Szeretve tisztelt alkotmánybíróságunk továbbra is minden felelősség nélkül…..
„Egy éjszaka alatt többet adott nekem, mint a volt barátom 2 év alatt” – az új pasival csodálatos éjszakát tölt el mai mesélőnk. Akkor még nem sejti, hogy lovagjának szíve még mindig a kövér és buta ex-csajáért dobog. A lány lassan ráébred, hogy csak szexre…..