Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axj

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Józsi külföldi barátnőjével azt próbálták elhitetni, hogy a visszaadott 500-as címlet igazából 5000-es. Amikor ez a terv nem jött be, egyszerűen kirakták az autóból:A Budapesti Repülőtér hivatalos taxipartnerének a FŐTAXINAK a magatartására szeretném felhívni a…..
axj 2011.01.18 11:19:14
már boccs.. ennyi buta kommentet rég láttam együtt...
csak h tisztán lássatok, volt zónás-főtaxisként van rá látásom az ügyre...
a cikkről annyit, hogy én is egy elkeseredett zónást látok mögötte.. mivel.. minden terminálról MINDEN fuvarba a taxi az óra indításával indul meg. a 300+240/km tarifával, aligha bele menne,a terminál 1 ról az órába az 5000 inkább 4 körül a VII kerületbe.. ezek maximált tarifák tehát ha az óra csak 4200at mutat akkor azt kell elkérni...
a kommentekben olvastam... ezt a 2 címes dolgot... szintén nagy madárság az egész.. első címig órával megy de maximum a maximalizáltig (jelen esetben aréna pláza 2es zóna,5100)ha a kedves kommentelő a t1ről jött volna be, az arénáig kb 3500 forint bele is megy az órába.. és onnan lett volna a nyugati(ami még olyan 1300í9.. olyan tarifa h 120 télleg nincs. de azt hiszem az egész országban nincs ilyen. rákérdeztél mégegyszer..260, ez is butaság hisz városon belül a törvényben meghatározott maximált kilóméterdíj 240.. ilyet sem hiszem h bárki mondott neked.... mert az ott álló taxis sem ma kezdte és a hostess sem lehet ennyire holdonjáró!
következő komment.. bördzsekis kopasz repteres.. én 2 év alatt, összesen két ilyen taxis ismertem meg a reptéren, és egyik normálisabb a másiknál... jah mind2n öltöny ing nyakkendő-- természetesen.. akik itt mondogatják h ilyen kopasz taxis meg olyan... hallod komolyan te nagyon elnéztél valamit... nem a reptéri swat ot láttad véletlenül..
ha én taxiba szállok, pontosan tudom az árakat, ha nem megkérdzem előre! és nem csak itthon hanem a világon mindenhol... legyetek óvatosak, ha pénzesztek, bárkivel!
axj 2011.01.18 11:32:04
@RosszQtya: több mint 150 volt zónás van a főtaxinál jelenleg.