Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memyselfandI

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történet egy fiatal és arrogáns orvosról, aki jót akart. Sokat hezitáltam, hogy leírjam-e ezt a történetet, de annyira mélyen beleivódott az agyam minden kis szegletébe, hogy nem tudom függetleníteni magam tőle, főként nem akkor, amikor hasonló sztorikat olvasgatok a blogon.…..
memyselfandI 2013.11.04 00:09:11
@platelet:
Én 15 éve járok pszichodrámára egy vidéki városban. És ennek köszönhetően sikerült leállnom az "mosolyogtatóról". Mára mindenhol Dunát lehet rekeszteni a pszichoterápiás kurzusokkal. Bátran ajánlom mindenkinek.
memyselfandI 2013.11.04 16:52:00
@A 9. utas: Tudom, nehéz ügy a depresszióból kimászni, még nehezebb külső "közbekiabáló" véleményét meghallgatni... Azért én jó szívvel ajánlom a pszichodrámát, mint terápiás módszert. Segít visszaerősíteni az önértékelést. Nem azonnali hatású, és nem elég 1-2 kurzus, de megéri erőlködni. A siker garantált. Erőt kívánok! :)
Csoda, hogy nem lendült támadásba, amilyen meleg van: A mai napon vásárolt Rauch márkájú, 2013 decemberi lejáratú grapefruit gyümölcslében az alábbi képen látható gombaképződményt találtuk. A gyümölcslé felbontása után fura ízre lettünk figyelmesek. A dobozt megrázva…..
memyselfandI 2013.08.09 13:07:21
@Cicmen: A tetrisz orosz játék... :)
Sade az első utalás után felszámolta budapestbankos devizaszámláját, amikor kiderült, hogy pénz fogadásáért is fizetnie kell. Máshol nem? A Budapest Bank szlogenje szerint ha elégedett vagyok, mondjam el másnak is, ha nem, akkor nekik...de ez olyan vicces, hogy muszáj mindenkivel…..
Teljes a képzavar az osztrákoskodó magyar Kaiser szalámigyárban. A tavaly előtti sikeren felbuzdulva március 15-re idén is felkokárdázták húsipari termékcsaládjukat. Sajnálatos, hogy logójukon Ferenc József király somolyog, aki éppenséggel leverte a szabadságharcot. Csoda, hogy…..