Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halacska

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látták azt a dokumentumfilmet, amelyikben Hermann Göring a libanoni romok mellett sétálva ítéli el az izraeli agressziót? És azt, amelyikben Sztálin könnyezve beszél a holokauszt tragédiájáról? Ugye, nem? Bezzeg a Naplóban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke…..
halacska 2006.09.06 22:18:29
Türelmesen végigolvastam az eszmecseréteket. Az most mindegy, hogy ez a Toróckai gyerek ki. Magyar vagy egyszerű provokátor, de annyit már elért, hogy annyit foglalkoztok vele lassan egy kimondott sztár lesz. A magyarság és Magyarországgal kapcsolatban viszont egy kérdést én is megeresztenék.

Annyira egymásnak feszítíttek itt a érekeket, véleményeket, nézetkülömbségeket, a legfontosabbról el is feletkeztek. Mondjatok egyetlen olyan országot vagy államot amit Trianonban létrehoztak mesterségesen, meg később Jaltában és még mindig ugyan úgy abban a formában létezik (elég csak a szomszédokat nézni). Ha jól emlékszem Németországot azért nem akarták egyesíteni nehogy eszébe jusson újra nagyálmokat szőni. Ezek után jön a többi kérdés. Ha már semmi sem létezik úgy mint ahogy létrehozzták és a Nagy Europát abszolulte nem zavarja ez akkor MIÉRT zavarja mindenkit (tisztelet a kivételnek), hogy egyedül csak is Magyarországról nem eshett le a békjó és csak is nálunk hivatkoznak nap mint nap arra, hogy felejtsük el és ne is álmodozunk róla, mert ilyet nem lehet visszacsinálni?!

Ami meg a magyarországi szélsőségeket illeti.
Ha ilyen szóba jön azonal mindenki rasszistázik idegengyűlől, antiszemitázik és fasisztázik.
Hát igen? Ha azt nézem, hogy antiszemitázás mindig akkor kerül aztalra, ha itthon valaki a zsidókról beszél. Pedig illik tudni, hogy ha erről beszélünk akkor semita népcsoportokról teszünk említést és ugye ide tartoznak pl.: palesztinok is akiket ugye csúnya terroristáknak tartanak. Elég paradox.

A másik, ha már egy páran ennyire féltek rettegtek a szélsőségektől és előszeretettel fasiztáztok legalább azt írjátok le, hogy ezeknél a pártoknál, civil csoportoknál miben merül ki. Mert ugyebár, ha valaki ismeri a pontos fogalmat akkor elég érdekesnek tartom, hogy ilyeneket mondogat/irogat.
Hisz én eddig úgy tudtam, ha valamit állítok azt bizonyítani is kell.