Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazacc

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "vezető" jelenthet államférfit, hadvezért, politikust és szellemi irány-mutatót is. Ebben a posztból ezúttal kihagyjuk a hadvezéreket, mert nekik egy külön posztot tervezünk szánni és szintén kimaradnak a nagy vallás-vezetők, próféták (Jézus, Buddha, Mohamed), mert nem fair a köztük történő…..
Lazacc 2021.03.06 14:17:52
@egyinges: tökéletesen egyetértek! kossuthnek qrwajó volt a marketingje, ezért a néplélek érdemeinél sokkal magasabban jegyzi...
A Légion étrangère-t bemutatni, a Légióról írni teljes részletességgel ezeken az oldalakon, a téma szerteágazó és hatalmas történelmi távlatokat érintő terjedelme miatt, lehetetlen. Hiszen csak a hadtörténeti előzmények, melyeket oly sok hadtudós kutatott már, több kötetre rúgnak. No és nem…..
Az emberek a gazdagság és az ügyeskedés kiskirályainak tartották őket, de nem foglalkoztak az árral, amit ezért fizettek.  ..
A diszkont áruházlánc ezzel a lépéssel hadat üzen az autókereskedőknek.  A klasszikus autókereskedések egyre inkább háttérbe szorulnak majd a jövőben. Azért, hogy a kereskedők által lefölözött hasznot kikerüljék, a gyártók új értékesítési modelleket keresnek. A berlini Vehiculum céggel közösen…..
Vasárnap este tüntetést tartottak az MTVA Kunigunda úti székházánál, az esemény arca Hadházy Ákos volt LMP-s, most független országgyűlési képviselő volt. A tüntetés apropóját az adta, hogy bár Hadházy már több mint 270 ezer aláírást gyűjtött össze az Európai Ügyészségért, a közmédia nem tartotta…..
Lazacc 2018.12.10 08:51:48
@Málnafaló: Az a baj, hogy nem fogod fel, hogy egy MSZP-s aljasság, meg egy Fideszes aljasság az nem nulla, hanem két aljasság...
Biztos van annál kínosabb, mint a reggeli nézettségi táblát böngészve TV2-s programigazgatóként azt látni, hogy egy olyan műsor, amiben az egyik szereplő szerint idén nyáron úszóolimpiát rendeztek Budapesten, a fiatalabb nézők között agyonveri a műsorodat, de mi foglalkozzunk most csak ezzel a kínos…..
Lazacc 2018.11.09 22:51:05
@arturdent: Az megvan, hogy nem a zászlóshajó (gyk: RTLKlub) verte meg a másik zászlóshajót (gyk: TV2), hanem a motorcsónak??? (gyk: RTLII)
Három héttel ezelőtt foglalkoztunk egy Gallup-felméréssel, amelyben a közvéleménykutató-intézet munkatársai 66 ország lakosságát reprezentáló mintát kérdeztek meg arról, hogy a hat legnagyobb katonai hatalom közül melyiket választanák katonai szövetségesnek egy fegyveres konfliktus esetén. Most egy…..
A Dagens Nyheter ugyanis az, egy liberális napilap, és kurvára nem haditudósító, ahogy a kormánymédia egyik alappillére, Orbán Viktor Nemzeti Sport mellett kedvenc napilapja állítja. Pedig nem szégyen a Google használata, ha már a Dagens láttán nem szólalt meg a vészcsengő, igaz, amilyen időket…..
Lazacc 2018.03.26 11:56:12
@nagy1: Képzeld azt, hogy van egy szépen megterített asztal tele minden földi jóval: homár, libamáj, kaviár, bélszín, édesség, gyümölcsök. Azonban az asztal egyik sarkában egy kis tányéron található egy darab szar is! Neked ezek után lenne kedved az egészhez????
Fotó: Mark Metcalfe / Getty Images Hungary Olyan hihetetlen sikere van az ausztrál SBS csatornán egy sokak szerint iszonyatosan unalmas műsornak, ami egy hosszú-hosszú vonatutat mutat meg a mozdonyba helyezett kamerával, hogy az SBS úgy döntött: a pusztán csak háromórás, rövid kis műsorocskának…..
Lazacc 2018.01.13 16:10:45
@BAZINGA2: Mondjuk lennének ötleteim, hogy kiknek kellene ezzel a fára mászás-dologgal először jó példát mutatniuk...
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent. Érdekes dolog ez a tehetségkutatós műfaj, mert itt sosem tudod vérbe és epébe mártott tollú néző-recenzorként, hogy a falat fogod kaparni az unalomtól, miközben szidod a kollégáidat, amiért rádlőcsölték ezt a szánalmas…..
Ezúttal különleges státuszú országokat/városokat gyűjtöttem egy csokorba - tisztázzuk a speciális földrajzi fogalmakat, majd ismerjünk meg néhány enklávét és exklávét! Enklávé olyan ország (vagy terület) melyet teljes egészében egy másik terület vesz körbe. Enklávé…..
Lazacc 2015.04.19 16:23:23
  A ma ötvenéves színésznő a kilencvenes évek közepén két akciófilmmel robbant be a köztudatba, hogy aztán a romantikus filmek és komédiák koronázatlan királynőjévé váljon. A több, mint húsz éve a csúcson lévő színésznő azon kevés hollywoodi sztár egyike, kinek neve…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..