Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verslegyenveled

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google lehet, hogy egyeseket, akik új játékunkat keresik, ide irányít. Ezért született ez a rövid híradás! A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár megújult formában indítja el játékát, 2014. szeptember 15-től október 15-ig. A programot egy közös olvasási rekordkísérlet…..
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár éppen három hete, a Költészet Világnapján – az északi félteke tavaszának első napján – indította útjára A vers legyen veled! játékot és versíró pályázatot. Ma, 2011. április 11-én, a Költészet Napján, eredményt hirdetünk.…..
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a versekre, versolvasásra kívánta irányítani a figyelmet A vers legyen veled!  fedőnevű „gerillakampányával” a Költészet Világnapjától a Költészet Napjáig terjedő időszakban.  A főváros száz pontjára…..
Sokan vagyunk, akik szeretjük a verseket... A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár mindenkivel szeretné megosztani a versolvasás örömét... Budapest számos pontján – nevezzük verslelőhelyeknek – helyeztünk el színes-vidám „Vedd és vidd!” dobozokat, melyek…..
Kedves Versbarátok, köszönjük az eddigi többszáz megfejtést és a pályázatra küldött remek verseket!   Játékleírás és részvételi feltételek: verslegyenveled.blog.hu/2011/03/19/a_vers_legyen_veled_vedd_es_vidd - Még egy hétig várjuk a leveleket!   Annak nagyon…..