Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szajci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben sokan kérdezik tőlem (utazási fórumokon vagy ismerősökön keresztül), hogyan lehet beutazni vagy épp hogyan lehet kikerülni a Dnyeszter-menti Köztársaságot. Az egyszerűség kedvéért itt is leírom: FRISSÍTÉS (2019. aug. 1.): Ez eredetileg csak egy rövid hír szeretett volna lenni.…..
szajci 2019.06.10 20:49:50
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
A gonosz tengelye, személyi kultusz, éhezés, atombomba, Rodong és Taepodong rakéták, amelyek Hawaiira és Colorado Springsre irányulnak (még szerencse, hogy nem tudják, hol van), egy jóllakott óvodás és csontvázfejű tábornokok, akik reszkető ujjukat a piros gombon tartják.”…..
Sokak fülében ottan cseng: „Indulj el, egy úton, én is egy másikon…” Baktattak, kerestek, kutattak, bemutattak, a Magyar Televízió meg vagy ezerszer leadta. Szerencsére. Rockenbauer Pál és csapata 1979 nyarán indult neki az Országos Kéktúra megtételének, annak akkori keleti…..