Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kabbe (törölt)

0 bejegyzést írt és 573 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország fel szeretné használni szomszédait, együttműködne régiós partnereivel a közös célok elérése érdekében, most éppen a Visegrádi Négyek keretén belül, ugyanakkor elfogadhatatlan nacionalista politikát folytat. Ez a stratégia Trianon óta nem működik, valami…..
Tegnap benyújtották a Matolcsy-féle megszorításokat, és bekerült több új elem is. Többek között az, hogy a kölcsöntörlesztés után is kell majd fizetni a tranzakciós adót. Ez nem jelent mást, mint hogy beigazolódik: a kormány csak névlegesen harcol a bankok ellen, igazából a…..
Kabbe (törölt) 2012.11.09 17:53:28
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
 A fenti kép Macskafaraok alkotása és tulajdonképpen semmi köze a cikk témájához.Még csak nem is Budapesten készült, hanem Szegeden. Viszont nagyon tetszik. Ismét érdekes írás jelent meg a Bp. XV. blogon, mely bár főleg palotai ügyekkel foglalkozik, ám ez most épp úgy…..
Kabbe (törölt) 2012.11.01 06:34:19
Hajdúdorogon 2010-ben MSZP-s polgármestert és Fidesz többségű testületet választottak. A fideszes többség irányítása alatt álló helyi lap, a Hajdúdorogi Újság most még a kistérségi mesefesztiválon készült képről is kicenzúrázta a polgármestert. Csak a zakójából maradt…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Kabbe (törölt) 2012.10.30 17:27:10
Temetni jöttem az Alkotmánybíróságot, nem dicsérni. Uraim, azért írok most Önöknek, hogy fontolják meg lemondásukat. Mégpedig amiatt, mert az Önök szerepe véget ért. Hivataluk nevetség tárgya lett, s már csupán csörgők a hatalom sipkáján. Kérem, gondolják meg, részt…..
Kabbe (törölt) 2012.10.30 17:00:29
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
Kabbe (törölt) 2012.10.30 09:46:37
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
Kabbe (törölt) 2012.10.30 09:32:28
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
Kabbe (törölt) 2012.10.29 17:47:31
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Kabbe (törölt) 2012.10.27 12:40:34
Kedves Juhász Péter, Bajnai Gordon, Kónya Péter, megadnánk Önöknek az első olyan politikai feladatot, amilyenből még sok vár Önökre. Kuncze Gábor azt mondta tegnap, hogy csatlakozik az Önök szerveződéséhez. A kérdés az lenne, hogy vajon csatlakozni is fog? Mármint Önök…..
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
Az Európai Bíróság minapi ítélete, miszerint Szlovákia jogszerűen tiltotta meg Sólyom Lászlónak, hogy belépjen az ország területére, nagy felháborodást okozott itthon, különösen a jobboldalon. Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bíróságának kedden kihirdetett ítélete…..
GFG Blog Gyurcsány a kapuk előtt? 2012.10.18 07:25:10
“A FORRADALMÁROK HAZAMENNEK KIVESZIK AZ / OLAJFÜRDŐBŐL A KARABÉLYOKAT MEGTÖRÖLGETIK / KIFÉNYEZIK ÉS ÖSSZESZERELIK ŐKET FŰVEL MOSDANAK / ÁTÖLTÖZNEK MEGVACSORÁZNAK KIBIZTOSÍTJÁK A / KÉZIGRÁNÁTOKAT ÉS ELINDULNAK.” (Szőcs Géza: A forradalmárok…..
"Magyar állampolgárként felháborodásunknak adunk hangot, hogy az 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk emléknapján a balliberális oldal tüntetni akar!!! A nemzeti ünnep, szabadságharcunk emléknapja nem alkalmas tüntetés lebonyolítására! Ezért kérjük kormányunkat, mely,…..
Kabbe (törölt) 2012.10.18 08:15:01
A Századvég számára az szerződés szerinti éves keret 99,4%-a került kifizetésre 2012. június 30-ig, derült ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ellen indított közérdekű adatigénylés peres tárgyalásán. A közérdekű adatigénylést az Átlátszó által üzemeltetett "Ki…..
Kabbe (törölt) 2012.10.16 19:27:47
@Horizont:

azért ír be a szerencsétlen mindent kétszer, mert karakterben fizetik:)
2010.február 18-án írtunk arról, hogy 2009. december 25-ig sem sikerült megoldani az arzénos ivóvíz problémáját Magyarországon, és több százezer ember ilyen vizet iszik, ezzel főz. Akkor még MSZP-kormány volt, azóta jött a Fidesz. A probléma azonban szinte változatlan…..
Ettől a hangtól még egy jól megtermett medve is megrémült. Egy családi házba próbált behatolni egy hatalmas medve. Az ott lakó hölgy azonban útját állta a macinak, hangos kiabálással kergette el az óriás medvét. Nem ez volt a szőrös behemót első látogatása…..
Kabbe (törölt) 2012.10.11 17:59:44
 "a beavatkozás után sokkal jobb lesz” (Gíró-Szász - Frankenstein doktor) Mi az a Napóleon-konyak? -kérdezte a Kádár-korabeli népi bölcsesség.  Az az ital-hangzott a válasz-amit a magyar nép választott képviselői útján fogyaszt. Azaz ők isznak, te meg szívsz. A macskák…..
Az elmúlt hét elején újabb fejezet jelent meg a Bajnai Gordon visszatérését elbeszélő sagában. Schiffer András, a Lehet Más a Politika egykori frakcióvezetője adott interjút a hvg.hu-nak, amelyben több, a közvéleményt erősen foglalkoztató kérdésre is igen markáns…..
Kabbe (törölt) 2012.10.08 17:59:42
@dr kíváncsivagyok:

ez már nekem is eszembe jutott.
mintha csak azon dolgozna, hogy minden töredezett maradjon...
"Tisztességtelenebb a helyzet, mint a szocialisták alatt" - köszönt oda a kormánynak, a Fidesz frakciónak, és a földmutyistáknak ismét az Ökopolisz alapítvány konferenciáján Ángyán József. A kormánypárt - még - élő lelkiismerete ezúttal sem vacakolt, kirámolta a…..
Kabbe (törölt) 2012.10.04 13:58:55
Parlamenti választás van Fehéroroszországban, Európa utolsó diktatúrájában. Több száz külföldi megfigyelő követi nyomon a választást, és az egyikük Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, aki szerint az Európai Unió csak irigykedik a…..
"Geszti elvesztette a fejét: Suttyókból nem csinálok sztárt" - harsogja a mai Blikk. A sztori igazából csak annyi, hogy két Plazma-imitátor wannabe rapper, Wéber Dániel és Kito Canaday lefaszozták (helyesebben: lef...-k) a színfalak mögött az X-Faktor mentorait, mire Geszti Péter…..
Kabbe (törölt) 2012.09.24 10:49:53