Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurcsányi Viktor

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Annyit beszéltek mostanában erről a Gyöngyöspata-tematikáról, hogy úgy döntöttünk, saját szemünkkel is megnézzük a helyszínt meg a nagy büdös magyar valóságot. Mégis csak érdekesebb lehet, mint az a piszok Gyurcsány. Szombaton, egy nappal a polgármester-választás…..
Mandiner blog Hillary, segíts! 2011.06.28 07:01:00
   Olyan régen volt már ilyen demokráciaféltő, fékező, ellensúlyozó aláírásgyűjtés. Már kezdtem azt hinni, hogy a magyar jogállamiság oly magasztos ideája végleg felöltözött a Facebookra, ám megjelent itt a történelem szemétdombjáról néhány mamut, akik a jó…..
Gyurcsányi Viktor 2011.06.28 14:30:00
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
Gyurcsányi Viktor 2011.05.10 13:00:02
Proszektúra A vén zászlóégető 2011.05.09 16:27:00
Megnyugtató, hogy Kónya Péter a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke kész az együttgondolkodásra. Az már kevésbé ad okot a nyugalomra, hogy szerinte az állomány nagy része elkeseredett és elszánt.Az pedig már egyenesen ijesztő, hogy az elnök…..
Most, hogy végre hatékony védelmet biztosít az egyenruhás bűnözés ellen a BTK, azonnal javaslatot teszek egy másik, rendkívül pusztító, társadalmilag különösen veszélyes, viszont politikai hovatartozástól, fajtól, bőrszíntől teljesen független - ráadásul garantáltan…..
Gyurcsányi Viktor 2011.05.07 18:11:48
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Közhiedelemmel ellentétben nem csak belvárosa miatt jár több turista Prágába. Könnyen megtanulható, utasbarát tömegközlekedés, élhetőbb város, folyamatosan megvalósuló beruházások, pörgőbb étterem-, gastro- és hotelkultúra. Budapest fantasztikus adottságai ellenére pedig…..
Még egy rejtvény a hétvégére.  ..
Gyurcsányi Viktor 2011.05.06 16:56:52
autózz! Káosz Rákospalotán 2011.05.06 08:08:00
Az M3-as bevezető és Széchenyi utca csomópontja szerepelt itt nem is olyan régen. Úgy néz ki, ennek a csomópontnak van még egyéb problémás része is. Talán jogos elvárás, hogy az autópályával kettévágott kerület egyik feléből a másikba átjuthassanak az emberek. Ennél a…..
B-oldal TOP5 nő akitől FÉLEK 2011.05.06 06:30:00
Régóta mocorog bennem a téma, de meglepő módon nem könnyen jött ki belőlem. Elgondolkodtatok már, hogy ti kitől féltek? A kislányt a Kör című filmből nem ér mondani.Férfiként különösen fontos, hogy tisztázd magadban: kitől félsz a híres színésznők és…..
Gyurcsányi Viktor 2011.05.06 11:07:09
Mínusz 45 milliárdot keresnek most a MÁV-nál. Hogy mivel lehet spórolni? Tippek az új kormánynak: állandóköltséget kell faragni. Ésszerűsítés, bevételtermelés, hatékonyságnövelés. Nincs ebben semmi új, de határozottan még senki sem tudta a múltban ezeket az intézkedéseket…..
Tisztelt blog!   Gyermeket várok. Amikor a vezetőség tudomást szerzett róla (10 hetes volt a babám), megírták helyettem a felmondásom, amit nekem alá kellett írnom. 4 órában voltam bejelentve, persze nem annyit dolgoztam, és nem is annyiért, így nem volt választásom.…..
Gyurcsányi Viktor 2011.05.01 12:43:18
@MikeBoy: Object Management Group?
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
Gyurcsányi Viktor 2011.04.28 15:36:48
Egy húsz éve dolgozó, munkáját 4 hónapja elveszítő 40 éves szakmunkás kevesebbet kap majd az államtól, mint az a cigányember, aki nem is akar dolgozni, viszont több gyereke van. Csodálkozunk, ha a szakmunkás is beáll majd szebbjövőzni? (Fotó: Huszti István/Index) Nem gondoltuk…..
 Szabadon garázdálkodnak a kecskék a Tétényi-fennsíkon a nemzeti park közelében és egy magánkertben is. Mindezt ölbe tett kézzel nézi a törökbálinti önkormányzat – írja panaszos levelében a Pénzcentrum.hu olvasója.   Levélírónk nemrégiben döbbenten…..
Kedves Munkahelyi Terror blog! Nem is munkahelyi visszaélésre, hanem egy rendkívül inkorrekt cégre szeretném felhívni a figyelmet. Néhány hónapja munkát keresek. Két tökéletesen használhatatlan egyetemi diplomám van, egy bölcsészi és egy tanári. Nem is nagyon találok olyan…..
Persze nemcsak magvas történeteket küldtök, hanem sok rövid értelmetlent is. Néhány példa:   3 évig éltünk együtt mikor kiderült számára hogy zsidó lány vagyok,az már mellékes volt hogy jó és tartalmas volt a dolog,de csak is miattam. A tömör fogalmazás egy…..
Gyurcsányi Viktor 2011.04.08 15:39:13
@Bockó: Neked a zsidókról a gázkamra jut eszedbe? De szar életed lehet!
Nos, sejthető volt, hogy Charlie Sheen legutóbbi kilengését már nem nézi ölbe tett kézzel a CBS. A network egy hónapja már kilátásba helyezte, hogy ha Sheen nem változtat életmódján, kénytelenek lesznek lépéseket tenni - lehetőségeik nagyjából két dologban merülnek ki: vagy…..
Gyurcsányi Viktor 2011.01.31 11:51:06
Mi van olyankor, ha az ember egy film- vagy olvasmányélmény, netán egy hatalmas családi perpatvar hatására meg szeretné változtatni a nevét? Lehetséges ez egyáltalán ma Magyarországon? Ha igen, mit kell ehhez tenni? Az alábbiakban összegyűjtöttük a lehetőségeket: kivé…..
Gyurcsányi Viktor 2011.01.18 16:08:52
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
Gyurcsányi Viktor 2011.01.18 16:06:02
 A Magyar Telekom-csoport áldoz a fenntartható fejlődésért - és nőket devalváló szterotípiát erősít ezerrel.Az MT „Hello Holnap” kampányában a férfiak felelősségteljesen és okosan beszélnek, miközben az egyetlen női szereplő arra is képtelen, hogy egy…..
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
Gyurcsányi Viktor 2011.01.17 14:08:07