Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R-Orsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elozo napi szakado eso utan reggel verofenyes napsutesre ebredtunk. A fenyben a korulottunk levo hegyek teljesen valtozatosak voltak. A sivartol, a fakkal, bokrokkal tarkitottol a gleccserig volt itt mindefele. Kesobb megtudtuk, hogy a Gyuruk ura szeriahoz is keszitettek itt…..
Ismet itt, de ugy latjuk fogyatkozik a kommentalasi kedv.:-)Tegnap reggel indulas utan elmentunk megnezni a duneket a szallasunk kozeleben. Hiaba vagyunk mi videki gyerekek ennyi homokat a sarga es a barna minden arnyalataban, valamint ilyen domborzati viszonyokkal meg soha nem lattunk. Mindekozben…..
R-Orsi 2011.01.29 06:57:27
NOs ujra itt vagyunk....Cairnsben az utolso napunk reggelen meg volt idonk, hogy beugorjunk a belvarosban levo zooba, ahol a legnagyobb atrakcio az volt, hogy fotozkodtunk koalaval:) Meg kihasznaltuk az idot es setalgattunk, majd nekiindultunk a floodnak....Maska, Simi baratnom pasija vart minket a…..
Megnyugtattak, hogy ez csak kis rakokkal taplalkozik, nem rank palyazik...Eztan jott am a fekete leves. Buvarkodas kovetkezett. No ezt nem lehet leirni, inkabb majd elmeseljuk, mert ez az elmeny leirhatatlan.Kicsit elmentunk meg-mert nekunk ez sem eleg- tengeralattjarozni, aminek uveg alja volt, igy…..
Megszerveztuk a kovetkezo ket napunk elfoglaltsagait: holnap korallzatonz vizsgalat snorkellel majd szerdan megyunk dzsungelturara....A szervezest kovetoen elmentunk naplemente turara hajoval...bar a naplemente elmaradt...vagyis kikotes utan kovetkezett:) cserebe viszont anyaink korabeli durva…..